Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuba30

Wpadłem z dziewczyną i teraz muszę pryskać do Anglii

Polecane posty

Gość niestety............
nie przeżyl przejazdu tunelem pod kanalem klaustrofobia go zabila ale nie ma co żalować, tak bedzie lepiej :)

Gość Koleś19
Baby wciąż stosują stare metody. a później dziwią się ze facet uciekł. Jakie to żałosne

Gość ONAAAAAAAA....
KRETYN IDIOTA TCHORZ MASZ 30 LAT A ZACHOWALES SIE JAK DZIECIAK CO JA MOWIE NAWET DZIECKO BY SIE TAK NIE ZACHOWALO. ZJEZDZAJ STAD I TO SZYBKO SZMACIARZU!

Chciałem sprawdzić jak to jest z kobietą ale doszedłem do wniosku że wolę Jerzego :classic_cool:

Gość Onnnn
Prosiłbym bez wulgaryzmów. Zrobił to co musiał. Cwaniara myślała że znajdzie frajera

Gość do KUBY30
ty a ty wogle wiesz ze w angli rozmawia sie po angielsku bo polskiego tam nie kumaja. a moze tylko taki sen miales ze z nia a tak naprawde spusciles sie w pizame, myslales nad tym??

Gość isska
ależ ty jestes pierdolniety kuba.jak sie rucha to trzeba samemu pomys,lec glowa a nie kutasem.a pozniej zwalac wszystko na dziewczyne.wspólczuje jej zetrafiła na takiego palanta jak ty.

Gość dwa fronty
Ale zescie spalili Kuboslawa :) a po 1. Kazdy ma prawo do zycia wedle wlasnych zasad, nie powinniscie narzucac innym wlasnych, albo zasad ktorych nauczyli was, wrecz wpoili inni ( rodzice, dziadkowie ) Ja osobiscie nie stosuje w zyciu np zasady " bo tak trzeba " albo " bo tak wypada " Mam jedno zycie i swoje marzenia. Kazdy ma jedno zycie i pierdolac je sobie z kobieta, ktorej sie nie kocha pierdoli sie zycie temu dziecku i tej kobiecie .. tak wiec kobiety : jezeli chcecie naciagnac faceta na dziecko, to lepiej sie upewnijcie ze on Was naprawde kocha .. aczkolwiek nie chcialbym trafic na zadna z was po 2. Kobiety nie sa swiete i jezeli chca miec dziecko to ci nawet gumka nie pomoze ( wiem, bo moj brat ma obecnie syna, a jak mu jego obecna zona powiedziala, zapomniala o wzieciu tabletki - bull shit - od takiego incydentu sie nie zachodzi w ciaze, bo wiem cos o tabletkach hormonalnych - je sie bierze regularnie o tej samej porze - jak sie odstawi to przed stosunkiem wziecie tabletki nic nie da po 3 Na studiach uczono mnie, ze zmuszanie kogos do czegos przynosci w ostatecznym rezultacie efekt odwrotny od zamierzonego. Zachowanie pan na forum jest logiczne - tutaj dziala silna empatia, wczuwacie sie w to co czuje ta kobieta, ktora jest w ciazy. Jednak osadzanie Kuby jest BLEDEM. Poniewaz nie znacie ani jej ani jego, jedynie powierzchownie sprawe ... obieracie sprawe w ramki ... dzielicie na dobra i zly ... Kuba ja nie mam prawa ci dawac rad, ani cie pouczac ... ale w zyciu nie zmuszaj sie do czegos czego nie czujesz i nie sluchaj rad od ludzi ktorzy mowia ci co masz robic, bo to nie ich zycie tylko twoje. Miłość jest fundamentem Rodziny, bez niej rodzina jest bo tak wypada, albo bo tak trzeba , albo ... co ludzie powiedza .. Na koniec mam pytanie do pań : Powiedzmy, ze masz 30 lat .. poprzedni zwiazek okazal sie niewypalem, facet cie olal dla innej, albo poprostu mu sie znudzilas. Tracisz poczucie wlasnej wartosci, czujesz sie porzucona, samotna .. itp Poznajesz zajebistego kolesia, ktory traktuje ciebie z szacunkiem, bardzo sie lubicie. Sama publicznie wypowiadasz sie, ze chciala bys miec juz dziecko bo to juz ten wiek, w Przyjaciolce pisali, ze z dzieckiem nie powinno sie tak dlugo czekac, ze najlepiej dzieci rodzic w wieku od do ... - nie przedluzajac. zaczynasz coraz bardziej odczuwac uplyw czasu .... Facet, z ktorym jestes nie mowi ci ze cie kocha, ale jest wam razem jak w niebie .... ..... i tutaj ... decydujesz sie odlozyc tabletki w domysle ( powiem mu, ze bralam regularnie, on sie nie zna nie chodzi do ginekologa napewno to lyknie ) Przychodzi dzien, ze test jednoznacznie wykazuje ciaze. Mowisz mu o tym ... dla niego to jest szok ... Przeciez wszystko bylo ok .. nagle nie jest ok .. Ty nic nie mowisz ... czekasz co on powie jak sie bedzie zachowywal. Oczekujesz slow : zaopiekuje sie wami, kocham cie, damy rade .. albo ze sie ucieszy na nowe wiesci .. To nie jest fikcja .. to co opisuje mialo miejsce i obie strony sa tego w chwili obecnej swiadome .. Gdyby owy facet uciekl za granice tak jak Kuba, bylby swinia dla setek kobiet ... nieodpowiedzialnym smarkaczem, ktory chcial pobzykac .. Pytanie do was dziewczyny ... wiec kim jest owa Kobieta ?

Gość No no...
Nie wiedziałeś co robisz to rób jak uważasz :) A tak na marginesie, wspołczuję jej, że trafiła na takiego idiotę jak ty. Mam nadzieję, że i tak będziesz płacił alimenty i to na jej miejscu wywalczylabym jak największe, bo dziecko nie może liczyć na ojca idiotę ...

Gość Uważam że każdy ...
musi ponosic konsekwencje swojego postepowania. Chcesz sie kochac to musisz wiedziec, że możesz miec wpadke jeżeli sie odpowiednio nie zabezpieczysz, a potem mozesz zwalac wine i na Pana Boga, to i tak tobie nic nie da. Albo jestes dorosły albo nie, to juz twój problem ...

hmm, jesli zadeklarowales wczesniej ze nie chcesz miec z nia dziecka, ona brala pigulki np. ale speclajnie ich nie wziela aby wpadla z toba bez rozmowy z toba, tak aby zlapac jelenia na dziecko to popieram ciebie, w zyciu z taka qoorva bym nie byl ktora chce zlapac kogos na dziecko. lecz jesli po prostu wpadliscie (zawiodly pigulki, plastry, kondom) a ty uciekasz to jest z ciebie kawal sqrwysyna ze zostawiasz swoja kobieta i swoje dziecko w ten sposob. ale nie trzymaj jej w niepewnosci co sie z toba stalo, powiedz czemu odchodzisz od niej, leprza taka prawda jak zwykla ucieczka. ona bedzie wiedziala na czym stoi i ze juz nigdy nie bedziecie razem, ulozy sobie zycie, ale nie trzymaj jej w niepewnosci. choc tyle zrob na niej, nawet jesli to jej wina. ps - dlatego wlasnie ja nigdy przenigdy nie decyduje sie na seks z kobieta z ktora ewentualna wpadka moze byc porazka zyciowa, moze nie zaliczam pelno kobiet (cale 2 ; ) ) ale chociaz z kazda z nich w czasie wpadki wyciagam pierscionek i wiode szczesliwe zycie ^^

skoro uprawiałeś znią seks to powinieneś wiedzieć czym to grozi, w natura ludzka to ejdna wielka tajemnica. jakoś ja też wpadłam i świat się nie zawalił, a mój chłopak się cieszy i nie ma zamiaru uciekąc tak jak Ty. bo widać ty jeszcze nie dorosłeś ano nigdy chyba nie dorośniesz. ie wiem gdzie się rodzą tacy ludzie jak ty. żal mi tylko tej biednej dziewczyny, która ci zaufala a okazałeś się zwykłym debilem. jak ją rypałeś to dobrze było, a teraz jak jest w ciąży to trzeba szybko wyjeżdżać.

skoro uprawiałeś z nią seks to powinieneś wiedzieć czym to grozi, a natura ludzka to jedna wielka tajemnica. jakoś ja też wpadłam i świat się nie zawalił, a mój chłopak się cieszy i nie ma zamiaru uciekąc tak jak Ty. bo widać ty jeszcze nie dorosłeś ani nigdy chyba nie dorośniesz. nie wiem gdzie się rodzą tacy ludzie jak ty. żal mi tylko tej biednej dziewczyny, która ci zaufala a okazałeś się zwykłym debilem. jak ją rypałeś to dobrze było, a teraz jak jest w ciąży to trzeba szybko wyjeżdżać.

Mówiłem jej aby się dobrze zabezpieczała, no i wpadła - sama wpadla? sama sobie to dziecko zrobila? sama sie zaplodnila? jesli na ktorekolwiek pytanie odpowiesz nie, znaczy ze jestes totalnym debilem.... sama sobie do kurwy nedzy tego dziecka nie zmajstrowala !! i do chuja panamjak mozezs powiedziec ze tylko ona ma sie zabezpieczac??? razem powinniscie sie zabezpieczyc bo razem uprawiacie seks!! antykoncepcja to sprawa obojga parnterow, nie tylko kobiety!! a i nie boj, i tak bedziesz placic alimenty wiec ci ucieczka nic nie da... sam sobie swiadectwo wystawiasz...