Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuba30

Wpadłem z dziewczyną i teraz muszę pryskać do Anglii

Polecane posty

Gość może i marna
ale Kubuś czego Ty się takżołądkujesz? wyjedziesz masz nas, wstrętne babole z głowy a co najważniejsze my Ciebie też :D

kuba30 a skąd taka opinia że w Anglii tak się łatwo zyje.Moja koleżanka jest tam kelnerką i z napiwkami jej ledwo starcza na życie. Zależy jaka praca się trafi i ile umiesz.Może będziesz musiał wrócić prędzej niż myślisz! ALE zauważyłam że ostatnio jakaś fala ucieczek do Anglii.Mój znajomy ma wyrok w zawieszeniu i odszkodowanie 20 tyś do zapłacenia.Wymyślił że do Anglii jedzie sie ukryć.Buahaha! Ciekawie się robi...

Nie wierzy...wzięłem urolop i chleje by zapomnieć, a w gruipie to będzie a , z belgią, potugalią, blokiem sowieckim całym praiwe, nie oddchodz od tematu.

Gość smileyface2
powiedz po prostu, ze jestes tchorzem i juz!!! Ucieczka to dopiero jest rozwiazanie!!! A co Ty potrafisz robic, ze myslisz iz w Anglii od razu znajdziesz prace i bedziesz zyl na poziomie? Jakim poziomie??

Gość a ja wam powiem
radze ci uciekaj . pozniej bedziesz miał kłopoty , rozwody itp. I powiedz głupiej cipie ze decyzja o dziecku powinna być WSPOLNA a jak była tylko jej to niech sobie sama radzi. Jestem kobieta ale gdyby moj syn miał taką laske jak ty to dokładnie to bym mu radziła zrobić.

Gość eeeeee
do ja wam powiem nie wierze ze jestes kobieta... a jesli tak to pojebaną samolubną suką. antykoncepcja moze zawieźć. Skoro tak chowasz syna,uczysz myślenia o sobie tylko to współczuję. A potem się mamuśki dziwią że ich synki je leją po mordzie jak mamusia nie jest posłuszna!!

Gość Hehehehehehehehehe
Jak wpladla to nie usunie. I dziecko i ciebie...

Gość Temida_19981
Na szczęście Twój wyjazd za graniće nie ujdzie ci zapewne bezkarnie, z tego co sie dowiedziałam w sądzie jest powołana oddzielna komórka która zajmuje się egzekwowaniem alimentów od tatusiów przebywających za granicą!! Moja kolezanka już skorzystała z takiej pomocy. Polecam

no i temat sie wyjasnil. pan po angielsku powie bir plis i na tym sie skończy jak go od razu na lotnisku nie cofną. marzenia dobra rzecz ale trzeba troszkę umiejętności żeby dostac pracę. a do tej pani która popiera jego pomysł, ja to bym syna nauczyła się dobrze zabezspieczać a nie podpowiadała co ma tchórz zrobic. to nie świadczy ani dobrze o nim ani o pani.

Gość lilak
ile ty masz lat Kuba? jeśli dziewczyny nie kochasz, trudno, nie musisz się z nią żenić, nikt Cię do tego nie zmusi, ale przynajmniej powinieneś nie krzywdzić dziecka, bo ono niczemu nie jest winne, dlatego powinieneś zachować z matką twojego dziecka choćby przyjazne kontakty. Chcesz jechać do Anglii trudno, ale nie powinieneś zapominać o tym dziecku i coś przysyłać jego matce aby mogły godnie żyć i żeby nie uczyła dziecka życia w nienawiści do Ciebie. Nie masz pojęcia nawet jak takie dzieci wychowane bez ojców nie potrafią sobie potem ułożyć życia, mają problemy z miłością, z okazywaniem uczuć. Skoro jego matka Ci nie odpowiada to trudno, ale dziecka się nie wyrzekaj

Siedze w Anglii juz dwa lata i tylko to Ci moge powiedziec: jesli jedziesz tam zeby uciec albo spodziewasz sie pieniedzy lezacyh na ulicy i zlotych gor to mozesz sie przejechac. A to co mowisz to zwykle pierdolenie przestraszonego chlopca, ktory boi sie jakiejkolwiek odpowiedzialnosci. Nie chciales dziecka..? Ok, mogles isc na zabieg ze swoja dziewczyna, ale zeby ja tak potrakwoac to dla mnie nie do pomyslenia - zupelnie bez szacunku. Wszystko to dowodzi, ze jestes glupim skurwysynem i palantem i nie zaslugujesz na prawdziwa kobiete. Mam nadzieje, ze w tej Anglii dostaniesz w gebe od jakiegos czarnego za swoje inne ciekawe przekonania, ktorymi sie jeszcze z nami nie podzieleles.

Gość smileyface2
Murcielago - niech Kuba przyjezdza do nas jak najszybciej hehehhe zlote gory tu przeciez i funty rosna na drzewach... tylko do wiosny poczekaj, az znowu zakwitna, bo teraz pospadaly wiesz ;) zima w koncu, nie?? jak czytam wpisy takich pustakow, to mi sie rzygac chce....

Gość a ja wam powiem
pamiętaj tylko abyś nie dał temu dziecu nazwiska bo jak się do niego przyznasz to bedziesz pogrzebany a tak może uda ci się uciec od alimentow .

Tak polak w angli to expert raAdzenia polakowi jak jest w angli, hahhaa, patrzysz tylko swoimi oczami, a jak cię murzyn na soho dyma w magazynie przymykasz oczy, w końcu płacą funcikami. Ja mam fach w ręku, ty masz magistra i pojechałeś beton mielić w betoniarce i jesteś szczęśliwy, i nie rozbrajaj mnie, że jest tam cięzko, przyjedz do polski tu jest jeszcze ciężej, ja chce pracować a nie opirtadac się tak jak ty i mówić, że och tu w angli jest trudno, trzeba pracowac, daj se siana

Gość jkdsfh
Kurcze "Kuba30" nie rozumiem ciebie... miales dziewczyne i nadal maszz tego co czytam.... i teraz chcesz uciec od niej tylko dlatego ze jest w ciazy .... sluchaj nie doroslec do roli ojca to po co z nia spalec... na cholere powiedz mi... zdajesz sobie sprawe co ona poczuje jak ty uciekniesz jak da sobie rade z dzieckiem kto jej pomoze przy wychowaniu dziecka... myslisz ze sama da sobie rade .... kurcze jak ty jako chlopak i przyszly ojciec dla dziecka nie potrwfisz pogodzic sie z ta mysla ze jakas dziewczyna nosi pod sercem twoje dziecko to jak ona ma sie pogodzic z tym ze ma te dziecko pod swoim sercem a nie czyims i ze niefdlugo jej chlopak ja pozyci .. bo uwarza ze zrobuila to specjalnie a tak w ogole to ty o prezerwatywach nie slyszales... sam jestes sobie winien bo o ile mi wiadomo to zeby nie facet toby dzieciaka nie bylo.. mogles uwazac..... i sam sie zabezpieczyc jesli nie chiales miec tego dziecka. a teraz jesli kurwa mac byles gotow na sex bez zabezpieczen nie obarczaj swojej dziewczyny tym se jest w ciazy bo zeby nie ty to napewno nie maila by teraz szczescia pod serdusziem wiec to ze jest w ciazy to tylko twoja sprawka i moim zdaniem jesli spieprzysz do anglii czy gdzie kolwiek idziej to bedziesz skonczonym draniem..... powinienes zoasta z nia i przedewszytskim zze swoim dzieckiem niemusicie odrazu brac slubu.... ale iona bedzie potrzebowala pomocy uwiez mi......... a po drugie to nie wiesz jak ona zareaguje na to ze uciekles chcial bys zeby twoje dziecko zostalo np usuniete... badz tez oddane.. nie mysle ..... jesli nie dorosles do roli ojca to na cholere uprawiasz sex bez zabezpieczenia ..... powodzenia !!!!!

Dobra, nie tłumaczcie mu tak oczywistych spraw. Przecież on i tak nie rozumie, co do niego piszemy.

Na wierzch to zaraz wypłynie dziecko, i nie strasz mnie opowiastkami wyjętymi z książek starych bab. Ja muszę działać, i to szybko

Gość może i marna
to działaj, a nie siedzisz na forum i pieprzysz głupoty

Gość jedyna rada
ani kasą ani osobowością nie grzeszysz..faktycznie wpadka

Gość o ja...
pierdole..?? masakra..co za bezmuzgie yeti..szkoda że twoja matka była taką jedzą a ojciec kutasem ze cie zrobili..pewno też sie nie zabezpieczali..i zrobili takie gówno jak ty..normalnie masakra..debil jakich mało..ale zawsze uważałam ze każdy Kuba to dupek..kutas i najlepiej żeby takich tłuc jak karpia na wigilie...