Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuba30

Wpadłem z dziewczyną i teraz muszę pryskać do Anglii

Polecane posty

Gość do roztrzęsiony Merro
teraz tutaj bawisz?

Gość Mokra Włoszka
phi, to prowokacja, bo jak sam powiedział , jego dzewczyna brała pigułki...przy pigułkach nie ma mowy ,zeby wpadła

Gość Kuba30
Oliwiiaaa nie bój żaby, po prostu saronaya mówię jej i jej brzuchowi i pryskami do anglii, rozoczynać nowe życie, bez tego bagażu. wiem teraz jedno nie wolno ufać kobiecie, bo ta co innego mówi, co innego robi, i jeszcze nakłamie swymi pięknymi oczkami. Nie martwcie się nie zatęksnie, jej brzuch niech się martwi o siebie, nie chce jej znać, za tę wpadkę, skoplikowała mi życie tylko.

Gość orfeusz1717
kuba czy ty masz 30 lat tak jak w niku twoim.alimenty nie sa takie straszne nie pracujesz to sad przyzna ci max 250 do 300zł.na dzieciaka.nie jestes chajtniety.w przypadku gdy był bys chajtniety i sie rozwodził sad mógł by cie obciazyc alimentami nie tylko na dziecko ale trakze na zone.dokładnie nie wiem ale tylko na zone gdy nie pracuje i nie jestr zdolna do pracy na okres do 3 lat.na dzieciaka jak sie uczy do 24.mysle ze w tej angli to kieszonkowe mógł bys oddac na te pieluchy itd ,nie pal mostów,nie warto.zrozumiesz to dopiero za kilka lat.jak dzieciak bedzie chodził i wołał tato itd..........

Gość magduśka .
A uciekaj Kubusiu, czy ktoś Cię trzyma ! Takich samczopadalców jest wiele, Ty właśnie się do nich zaliczasz, uciekaj za granice, niech ich odsetek spadnie w naszym karaju :)

Gość Kuba30
Mówi, że łykała piguły i mi też to nie chce się wierzyć, że wpadła, nie wiem może oszukała mnie, łyknęła albo udała że coś tam wzięła w kuchni, póxniej przyszła uchachana od ucha do ucha, że będzie miałą ze mną seks. i bęc i wpadka. Ja pierdole trzeba nowe życie sobie układać na wygnianiu, bo będzie ścigać pazerna na forse i na małżeństwo baba

Gość alias12345
ale ty jesteś głupi, mi strasznie zależało żeby nie wpaść bo mam roczne dziecko. założyłam spiralę, żeby mieć pewność i co mi to dało............ wpadłam, a byłam zabezpieczona, mi sie świat zawalił, a mój mąż sie cieszy

Gość do durnia
co inteligencja 75 nie pozwala ci baranie zrozumieć że to nie jest brzuch, ciąża, bachor tylko twój syn czy córka, a jak panna będzie mądra to kiedyś z tej anglii wrócisz i ci tyle alimentów dowali, ze albo zapłacisz albo w pierdlu będziesz robił za .......

\"A później przychodzi i mówi o dziecku i już mówi o wspólnym życiu, ślubie, błee no co ja z tego mam?\" - nie znoszę tego typu ludzi :o Czy kiedykolwiek zrobiłeś coś bezinteresownie czy zawsze kalkulujesz ile będziesz miał z tego korzyści? Mam nadzieję, że to głupia prowokacja

Gość jedz kotku do anglii
I WPADNIJ ZE SWOJA SZEFOWA ONA CIE OLEJE I ZEDRZE Z CIEBIE ALIMENTY A ZE TO TWOJA SZEFOWA BEDZIE TO NIE DA CI UCIEC I NAMIERZY CIE NAWET W TIMBUKTU I TAM ZEDRZE ZALEGLE ALIMENTY Z ODSETKAMI ZDROWEJ SPEERMY ZYCZE I DUUUUZYCH POTRZEB TO PEWNIEJ WPADNIESZ BOZE SPUSC NOGE I KOPNIJ PALANTA BO NORMALNIE WSTYD ZE TAKIE CO ODDYCHA

nie ma 100% antykoncepcji jeśli tak myślałeś to masz na to dowód noi bądź wkońcu mężczyzną........a nie dupkiem

Gość do durnia
jeśli to nie prowokacja to teraz będzie się w tej anglii bzykał z 5 prezerwatywami na raz. udanego seksu, pacanie

Gość kszy kszy
AHA i przed wyjazdem wpadles zeby podzielic ssie tymi glebokimi myslami z foumowiczkami i wywolac burze w szklance wody, hę? PROWOKACJA :)

On nie będzie facetem, bo już postanowil zwiać, a z nami chciał się tylko podzielić swoimi \"złotymi myślami\". Patrzcie, jakich dupków teraz robią.

Gość Kuba30
Można było się spodziewać, że tabuny bab będą sie bronić na wzajem, ale wicie co? Ja głupi nie jestem , nie dam się robić w konia jak już mówiłem, to jest jej sprawa, a ja uciekam do Angli, bo tak wygodniej, bo nie chce sobie marnować życia tutaj w polsce z żoną i dzieckiem. I jeżdzić z wózkiem na ulicach. Za wcześno.

Gość kuba30
...ale jak widac skuteczna :D gupie baby

Gość orfeusz1717
Kuba tobie daje po tych wypowiedziach 17 moze 18 lat....czy ktos krze tobie sie z nia chajtac,jest wiele zwiazków nie zalegalizowanych,poczekaj az bedziesz pewny i moze pózniej sie chajtniecie nie dla ciebie nie dla niej nie dla rodziców .moze dla dzieciaka..i dla siebie,,,nic na siłe,nie warto..pomysl troche przeanalizój.xcałe zycie na wygnaniu i tak wrócisz predzej czy pózniej....moze ta czarownica nie jest taka zła,przemysl...ciesz sie przynajmniej jestes zdrowy i ona tez przynajmniej fizycznie,,,do powaznych decyzji to musisz jeszcze dojrzec spoko to przyjdzie samo,moze nie za rok ale kiedys napewno

Wiesz co? Pierdolnięty dla mnie jesteś i tyle. Ciekawe, co ta twoja \"jędza\" na ten temat myśli. Bo jak dla mnie, to wcale cię nie chce, a ty się wkurwiłes i stąd ten topik. Możesz być pewny, że jeżeli to dziecko naprawdę się urodzi, to będzie szczęśliwe bez ciebie, a wychowywać je będzie jakiś inny tata. Jakiś mężczyzna, bo ty nim nie jesteś.

kuba kłodka na interes i jesteś bezpieczny nawet w haremie, możesz jechać tylko się w lusterku nie przegladaj bo zobaczysz potwora i nie wracaj juz lepiej bo jeszcze zechcesz usłyszeć tatusiu, od dziecka którego nie chciałeś. tylko nie dorosniete smarkacze zwalaja winę na innych, szkoda tylko dzoewczynyn żę trafiła na matoła. mam nadzieje ze to prowokacja to nóż się otwiera w kieszeni na takie postępowanie, niewazne czy to facet czy kobitka.

Gość magduśka .
Ale z Ciebie prosty chłopaczek, żal mi Ciebie. Pocieszające natomiast jest to, wszystko co dajesz wzamian dostajesz. ... więc powodzenia Frajerze :classic_cool:

Gość magduśka .
właśnie ciekawe dlaczego jeszcze nie wypierd... skoro juz spakowany jesteś itd, nie nie mów mi prosze ja dobrze wiem. Jesteś tak beznadzejny w swoich poczynaniach, że nie masz gdzie do tej Anglii sie udać taki z Ciebie właśnie nieudacznik życiowy.