Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ola1001

Faceci kłamią mówiąc, że wygląd zewnętrzny nie jest najważniejszy

Polecane posty

Mam 26 lat i dopiero teraz to zrozumiałam. tak naprawdę to każdy facet porównuje swoja kobietę do ideału, najlepiej żeby była wysoka, niała długie, zgrabne nogi, duze piersi, duże oczy itp. Do facetów nie dociera to, że ideały są tylko na okładkach, bez tapety i grafiki komputerowej te dziewczyny nie wyglądałyby tak cudownie.

Gość Mateusz w matni
Zghaqdza sie że wyglad zewnetrzny jest najwazniejszy dla faceta , takie mamy czasy i nic nie zrobisz , ale nie mów mi ze nie ma idealnych lasek z wygladu bo znałem takich kilka.

Gość pepelasfont
Zgadzam sie z autorką. Widziałam w jakiejś kolorowej gazetce fotki najpiękniejszych lasek, gwiazd i łoboże jakie to pasztety, kura Britney z syfami większymi od moich, Rene Zelweger jak zapuchnięta i Pamela z taką górną wara jak krowia p...

Gość Mateusz w matni
Mi nie chdzi o takie sławne!! ale zwukłe laski jakie na ulicy mozna spotkac a jest ich duzo, normalnie cuda!!! Miałem kiedys jedna ale normalnie bustwo , nie był od czego sie przyczepic jezeli chodzi o wyglad zew.Takze nie pocieszajcie sie miłe panie bo tak nie jest jak mówicie.

Niektórzy kłamią tak mówiąc ...niektórzy nie... wiecie co? sama znam kilka takich idealnych lasek. I nie są to puściutkie,przysłowiowe,blondynki,ale zupełnie wartościowe dziewczyny... Swoją drogą można przecież wiele zrobić żeby poczuć się lepiej nie będąc idealną.. Trzeba tylko podkreślić to co ma się naj...np. oczy,biust,czy nogi... To działa :)

Dziewczyna nie może być brzydka żeby jej nie zdradzać

Gość pepelasfont
A wy "szanowni panowie" to jesteście tacy idelani?? myślicie ze możecie przebierac w panienkach, bo co, przypada 104kobiet na 100 mężczyzn?? I tak sie zestarzejecie, wyłysiejecie i zapasiecie :P

Gość Mateusz w matni
pomyłka pepelofsant !!! 110 kobiet na 100 męzczyzn tak własnie mozemy przebierac a szczególnie ja i wy oblesne pasztety nawet nie bedziecie zasługiwac na popatrzenie sie na was

Gość mója chłpak
Facet chocby nie wiem jaką piękną dziewczyne miał to i tak mu się znudzi i będzie oglądał się za innymi!

Gość no tak ale...
tak, ale proporcje 110/100 to w ogóle społeczeństwa, bo wiadomo że więcej jest starszych pań...natomiast jeśli idzie o przedział 20-40 to już inaczej wygląda...

Gość Mateusz w matni
a to sie zgadza bo faceci musza zdobywac nowe

Gość pepelasfont
dobra może nie wiem ilu palantów jest na świecie, przyznaje się przebieraj se ile chcesz miłej zabawy < tu chciałam umieścić foch i sarkazm ale nie wiem jak>

Gość pepelasfont
nie dość ze pasztet to jeszcze głpuia

Wszystko jest ważne, zarówno wygląd jak i charakter.

Gość Mateusz w matni
zalezy o co chodzi, jezeli o jeden lub kilka nu erków to najwazniejszy jest wyglad reszta niewazna

Eee tam... Dziewczyna musi sie podobac chlopakowi, jak i chlopak dziewczynie. Ale sam wyglad nie wystarczy. No dobra, moze istnieja panowie, ktorym chodzi tylko o to, zeby pochwalic sie kolegom swoja super laska, ale normalny facet chce miec przy sobie normalna dziewczyne - ladna, sympatyczna, nieglupia. Piekny pustak uwiedzie tylko innego pustaka.

Gość katarzynka_
ola1001 - jesteś w błędzie , bo to nie jest tak, że :.." każdy facet porównuje swoja kobietę do ideału..", bo w rzeczywistości jest tak, że każdy facet porównuję swoją kolejną kobietę do poprzedniej ... :P

tylko zakompleksione babsztyle tak mówią. To seksistowska bzdura. Tylko prymitywy patrzą wyłacznie na cechy fizyczne i wygląd kobiet. Skoro tylko takich znasz gratuluję środowiska. Dla każdego faceta wygląd ma znaczenie ale to nie wszystko, bo inaczej wystarczałyby idealne lateksowe lale dla każdego. Jest ważny ale nie najważniejszy - zachowanie, osobowość sa tak samo ważne. Możesz nie mieć oszałamiającej urody, ale jak nie możesz znaleźć odpowiedniego faceta to znaczy że źle szukasz po prostu. Albo nie tam gdzie trzeba.

W cale nie jest brzydka a ni gruba o co nie którzy tutaj mnie podejrzewaja! Po prostu smutno mi, że faceci oglądają się za innymi miomo, że mają przy sobię ładną dziewczynę.

-->ola1001 { tak naprawdę to każdy facet porównuje swoja kobietę do ideału } A każda kobieta leci na kase.(żart) Olu każda moja kobieta była prawie ideałem więc inne mogłem co najwyżej porównywac do nich. A w związku z twoim przekonaniem pozostaje Ci tylko wstąpienie do klasztoru. Ja przynajmniej jak stereotyp kobiety lecacej na kase byłby dla mnie obowiązujący pewno został bym zakonnikiem i to takim , który nie ma kontaktu ze śwaitem.

Gość ola a ja
cały czas się pocieszam, że facetom to na pierwszy rzut oka podobają się te ślicznie. Ale jak rzucą okiem DRUGI raz, to może i w tych trochę brzydszych jaiś urok zobaczą. A przynajmniej taką mam nadzieję.... Mój chłopak kiedyś powiedział, że z facetami tak jest. Np. Mona Lisa w Luwrze budzi powszechny zachwyt i zainteresowanie. Ale pewnie ŻADEN z gapiących się na nią facetów nie chciałby z nią spędzić reszty swojego życia.

{ smutno mi, że faceci oglądają się za innymi } To jest brak wychowania. A że sie ktos ogląda za pięknem nie powinno nikogo dziwić.

Macie rację. Świat jest już tak skonstuowany i nic na to nie poradzimy. W sumie jak widzę jakąś ładną dziewczyn to nawet sama się za nią oglądnę.

Wygląd zewnętrzny nie jest najważniejszy - tak twierdzę i nie kłamię :) W towarzystwie Ukochanej nie oglądam się za innymi, żeby nie robić jej przykrości, chyba że miałaby to być jakaś mała prowokacja ;-) ale to się prawie nie zdarza, bo nie jestem taki :) A kiedy jestem sam....no cóż....zdarza mi się obejrzeć za ładną kobietką, tak jak i kobietom zdarza się obejrzeć za przystojnym mężczyzną :)

Gość
Nawet ta najpiękniejsza, najzgrabniejsza dziewczyna się w końcu znudzi. Żyjemy w czasach w których zdrada jest na porżadku dziennym. Pewnie, że częściej są zdradzane mało atrakcyjne, marudne kobiety, niże słodkie Pamelki 90/60/90, ale i ją w końcu dosięgnie. Uroda lalki Barbi nie będzie trwała iwecznie, a jak wiadomo mężczyźni w sile wieku szukają nowych wrażeń u boku ślicznych, młodych dziewczyn. A kobiecie, która kiedyś była piękna pozostają już tylko zdjęcia i życie ze świadomością, że mąż odszedł do innej. Jeśli chodzi o sam aspekt urody, nie ukrywam, że jest ona szalenie ważna. Mam 20 lat trochę widziałam i trochę przeżyłam. Zapytawszy znajomych mężczyzn o to czego oczekują od partnerki, cechą priorytetową zawsze była uroda. Nie chodzi o ideał opisany przez autorkę topicu, ale w miarę szczupły tyłek i śliczna twarz musi kobieta posiadać by przejść do kolejnego etapu. Mam koleżankę, wyjątkowo piękna dziewczyna, zestawienie wszystkich gwiazd filmowych w jednej osobie, ale dziewczyna ta na pierwszy rzut oka nie jest zbyt sympatyczna, jest bardzo pewna siebie, szalenie inteligentna, a to i jej przykre docinki czasem mogą odstraszać, ale mimo to ma powodzenie, mimo, że faceci wiedzą jaka jest. Nie twierdzę, że piękną miłość zawsze przeżywają tylko atrakcyjne dziewczyny, ale ja w całym swoim życiu jeszcze nigdy nie spotkałam przystojnego, atrakcyjnego modela u boku szarej myszki. Nie wierzmy w bajki......👄

--> Magda 20 { nigdy nie spotkałam przystojnego, atrakcyjnego modela u boku szarej myszki. } A ja tak. A w bajki i tak nie wierze. ;)

Do Magdy 20 :) Za to, że obracasz się wśród takich facetów co to dla nich uroda jest najważniejsza, możesz winić tylko siebie :p Na przykład dla mnie najważniejsze jest dobre serce, uroda z pewnością na dużo dalszym planie - choć nie przeczę, swoje znaczenie też ma. I nawet znalazłbym wśród moich kolegów kilku, którzy myślą podobnie :) Pozdrówka.

Magdo 20 Zgadzam się z Tobą zupełnie. Też mam koleżankę która jest prześliczna a jej chłopak ją olał i odszedł do innej, moim zdaniem o wiele mniej atrakcyjnej! Faceci po prostu szukają nowych wrażeń.

Gość elka marzycielka
Johnny, podeślij Nam tu w takim razie paru swoich kumpli ;)