Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ola1001

Faceci kłamią mówiąc, że wygląd zewnętrzny nie jest najważniejszy

Polecane posty

Gość
Nie będę rezygnowała z moich kolegów tylko dlatego, że lubią się wiązać z atrakcyjnymi kobietami. To nie są puści, idioci tylko po prostu lubią się pokazać z ładną dziewczyną. Jak już wcześniej napisałam nie chodzi o bóstwo, ale ładną dziewczynę. Po mnie to też nie leci jak po rynnie, przykre jest to, że wygląd zewnętrzny ma aż takie znaczenie.

Gość elka marzycielka
Ola, coś ten Johnny chyba Nas w maliny wpuścić chciał, bo gdzieś zwiał :)

Mateusz już niejeden facet podniecał sie swoją laską, że cudo, ideał, a potem się okazuje,że to tylko subiektywne spostrzeżenie :P;) Poza tym, która fajna laska chciałaby miec do czynienia z takim barachło ;) Zgadzam się z jednym, fajne babki istnieją i ja do nich niewątpliwie należę :)

Do Magdy 20 - ponownie Haha :D Dobry tekst zapodałaś :D Chciałbym tylko nieśmiało zapytać kto Ci każe z tych kolegów rezygnować?? Ja pytam dlaczego masz TYLKO takich wokół siebie?! Hehe ;-)

Gość Kaike
Brzydka kobieta czeka aż ktoś na nią spojrzy, a piękna kobieta zazwyczauj nie mo.że opędzić się od spojrzeń.

Magda 20. Napisałaś, że Twoi koledzy są inteligentni, ale chyba nie za bardzo skoro zależy im by \"pokazać się z ładną dziewczyną\". Czyyli wniosek taki, że nawet jeśli facetowi podoba sie przeciętan adziewczyna to wstydzi się jej przed kolegami?

O rety to chyba nie mój przedział wiekowy :D Takie zachowanie to tylko do około 20-stki :P Czyli inteligentni ale niedojrzali...

Gość
Ale mnie łapiecie za słowa👄 Nie chodzi o to, żeby się pokazać z piękną laską, pochwalić się przed kumplami i zaprezentować, że ja moge, a wy nie. Chodziło mi o to, że faceci lubią przechwalać się przed kolegami, będąc w łazience prawie każdy facect porównuje się ze swoim kolegą na to, który ma dłuższego, to samo z dziewczynami, wchodząc do baru w którym siedzą znajomi chcemy się pokazać od jak najlepszej strony. Faceci już tacy są i nikt tego nie zmieni. To świat jest okrutny jednym dając urodę, a drugim brzydotę, ci drudzy mogą to zmienić, ale muszą mieć na to kasę, chociaż prawda jest taka, że nawet 15 operacji plastycznych nie zmieni tygrysa w perskiego kota.

Gość elka marzycielka
Johnny wcale nie musisz za swatkę robić, jakis malutki namiar a my już dalej sobie poradzimy hehe ;) Pozdrawiam Wszystkich :)

już drugi raz powtarzam, że nie jestem brzydka a wręcz przeciwnie. To, że stworzyłam ten topik nie znaczy, że jestem potworkiem! Chodziło mi oto, że facet chocby nie wiem jaką miał laskę to i tak będzie się oglądał za innymi. To co powiedział Jonny Walker. Madzia 20 tobie chyba się coś pokręciło, ja ci niczego nie zazdroszczę.

Magda 20 Ty chyba w ogóle z jakiegoś innego świata jesteś :o Może masz rację, że każdy lubi się czasem (jedni rzadziej, inni częściej) pochwalić tym co ma (również ładną partnerką/przystojnym partnerem), ale jeśli taka osoba skreśla z góry kontakty z tymi nieco mniej atrakcyjnymi......to sory, ale dla mnie to jest pustostan :o A z tym, że faceci porównują między sobą długość przyrodzenia, to rąbnęłaś jak chory w kubeł haha. Śmiech na sali!!!!!! :D

Gość elka marzycielka
A myślałam, że ten dzień będzie cholernie nudny ;) Magda a skąd wiesz, że faceci w łazienkach porównuję swoje długości? hehe. Ola, potwierdzam to co piszesz :)

jonny wolker.Oglądałam się! Rozumię przecież o co Ci chodzi- naprawdę.

Do elki marzycielki Jeden namiar masz w zasięgu ręki, bo ja wolny jestem póki co ;) A takich kolegów miałbym trzech. Dwóch też jest jeszcze wolnych (24 i 26 lat), a trzeci chyba niedługo się rozstanie (lat 27), bo widzę, że mu jego luba ostatnio niezłe numery wycina ;-) Ale namiarów nie daje, chyba że sami by chcieli, musiałbym zapytać ;)

Z tego co kaojarzę jonny walker to pisałeś, że masz dziewczynę i w jej towrzystwie nigdy nie oglądasz się za innymi. czyżbym się myliła?

Do oli1001 W takim razie nie rozumiem dlaczego robisz z tego zarzut. Mogę mieć u boku najpiękniejszą kobietę na świecie, a i tak obejrze się za ładną kobietką (jeśli jestem sam), bo w końcu od tego jest piękno, żeby je podziwiać ;-) Jestem pewny, że gdybyś miała najprzystojniejszego faceta, też byś się nie raz obejrzała za innymi. Więc po co te zarzuty?? Nie kumam, słowo daję :o

Gość
Ola przytocz mi fragment w kytórym dałam Ci do zrozumienia, że powinnaś mi czegoś zazdrościć:( Nie opisuję historii wyssanych z palca, ale piszę o tym co widzę w środowisku swoim i ludzi, których osobiście nie znam, ale widzę jak się zachowują. Teraz podam kilka przykładów:) Faceci szukający sekretarki, zazwyczaj poziom IQ oceniają poprzez długość nóg. Im dziewczyna piękniejsza tym jest wyżej notowana na fotce.pl czy bajerze. Facect siedząc z kolegami w pubie zazwyczaj podejdzie do stolika przy którym siedzi ładna dziewczyna. Wygląd zewnętrzny liczy się przy pierwszym spotkaniu. Poznając osobę w necie, jesteśmy dla niej mili, często pada określenie \"internetowa miłość\", a gdy w realu ta osoba okaże się daleko odbiegającą od naszego wyobrażenia o niej to nagle znajomość się urywa. Absolutnie nie chciałam nikogo urazić, sama mam kompleksy, zapewne większe niż całe forum raziem wzięte. 🌼 Gdyby temat topicu brzmiał: \"Na co zwracacie uwagę poznając drugiego człowieka\" bez zastanowienia odpowiedziałabym, że na inteligencję.

o co ten spór? jesteśmy ludźmi tylko ;) poza tym już badania na niemowlętach potwierdziły,że chętniej patrzymy na regularne rysy i ładne buzie i kształty ;) No to patrzmy :D Najważniejsze nie krzywdzić nikogo, nie?

jonny wolker ja też nie kumam o co tobie chodzi. przyznałam ci już, że masz 100% racji.