Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ola1001

Faceci kłamią mówiąc, że wygląd zewnętrzny nie jest najważniejszy

Polecane posty

Magda 20 Ty naprawdę się z choinki urwałaś :D 1. Sekretarce akurat wysokie IQ nie jest specjalnie potrzebne ;-) 2. Czy coś dziwnego jest w tym, że na fotka.pl ładne dziewczyny mają wyższą ocenę???? Przecież o to w tym chodzi! Dziwiłbym się, gdyby było inaczej HAHAHA :D Hit roku normalnie, Madziu. Może się nie wyspałaś dobrze, czy co? ;) Jeśli jestem nieco złośliwy, to sory, ale naprawdę wystawiasz tu sobie niezłą etykietkę ;-) 3. Facet w pubie zazwyczaj podejdzie do ładniejszej dziewczyny, to też chyba normalne. Gdyby miały na czole wypisane IQ albo jakiś opis charakteru, to w części przypadków na pewno byłoby nieco inaczej, nie sądzisz???? itd. itd.

do oli1001 Chodziło mi konkretnie o to zdanie: \"Chodziło mi oto, że facet chocby nie wiem jaką miał laskę to i tak będzie się oglądał za innymi. To co powiedział Jonny Walker.\" Odebrałem to jako zarzut, coś w stylu że \"obok mnie bóstwo, a jeszcze mi mało\". Ale spoko, nie zrozumieliśmy się. Temat zakończony :)

Gość
Johnny walker przeginasz ze złośliwością. Po tym co napisałam mozna wystawić obraz współczesnym facetom. Dla mnie wygląd nie ma znaczenia, jeśli szukam partnera zależy mi na tym by wpadł mi w oko. Uważam, że można zakochać się w brzydalu, ale na to chyba tylko stać kobiety. Męzczyźni nie zakochują się w potwornie brzydkich kobietach, a te same kobiety, które były dla nich aseksulane po przeistoczeniu się w łabędzia nagle wzbudzają ich podziw i zaintersowanie. Jesli chodzi o moją ilość snu, niech Cię głowa o to nie boli, wyspałam się na tyle by zrozumieć, że nie wszystko jest tak piękne jakie mogłoby się wydawać

Gość katarzynka_
Myrevin - jesteś teraz sam, tak? "Olu każda moja kobieta była prawie ideałem więc inne mogłem co najwyżej porównywac do nich" - więc jaki wniosek z tego płynie?

Gość chudy
Do Nickczemna; zgadzam się z tobą w 100%, tylko dlaczego większosci Was przeszkadza to, że facet ogląda się za innymi kobietami ?

chudy >> no facetom to trudno dogodzić (jak i kobietom) ;) jak sie ogląda i zareaguję źle, jak nie zareaguję też źle. taka przewrotna ludzka natura :D

widocznie żyję w innym świecie bo ja się z nie spotkałem z takimi zachowaniami facetów. Ani sam tak nie robię. A z wyglądem, to oczywista sprawa. Niech nikt nie twierdzi, a zwłaszcza kobiety że nie ma on żadnego znaczenia. To że kobieta szuka czegoś innego niż mężczyzna nie oznacza, że inteligentny brzydal ma szanse u ładnych kobiet. Dostaje kosza z miejsca zanim zdąży gębe otworzyć. Taki to ma szanse jak osiągnie jakiś sukces w życiu. Ma forsę albo władzę. A zazwyczaj poznajemy się w takich miejscach, że zauważamy się przez wygląd. A co może w pubie czy dyskotece podsłuchujecie dyskusje i szukacie inteligentnego poziomu ? Jak któraś nie ma urody niech szuka w inny sposób. Kto szuka nie błądzi, szukajcie lepszych facetów na pewno są.

Magda20, jeszcze zmadrzejesz i twoi koledzy tez, wbrew temu, ze wydaje Ci sie, ze duzo juz przezylas, tak naprawde dopiero wkraczasz w dorosle zycie. Oczywiscie, ze ci ladni zwracaja uwage. Milo popatrzec na piekna dziewczyne, przystojnego faceta. Ale czy to jest naprawde najwazniejsze? Nie sadze. Moze do pewnego wieku... jesli sie juz dojrzalo to wie sie, ze sama atrakcyjnosc nie wystarczy do zbudowania zwiazku, ktory ma byc na dluugo i borykac sie z przeroznymi rzeczami. No i druga sprawa - istnieje tez cos takiego jak milosc. I wcale nie kochamy tylko tych pieknych. Wiele dziewczyn swoje zawody milosne tlumaczy podloscia mezczyzn, to smutne uogolnianie. Ludzie nie dziela sie na madre kobiety i glupich facetow tylko na glupich i madrych ludzi obojga plci. Panowie (nie wszyscy, ale jest ich naprawde duzo!) tez szukaja czegos wiecej niz ladnej buzi i zgrabnego ciala. A ze partner ma sie podobac? To logiczne! Ta osobe mamy calowac, dotykac, spac z nia itd itp, nie moze nas fizycznie odstraszac! Ale zeby nam sie podobala nie musi wygladac jak miss swiata. Z drugiej strony, oburzone panie, czy wy zwracacie uwage na brzydali czy na tych atrakcyjniejszych panow? To dziala tak samo w obie strony. Magda20, ja widzialam przystojniakow z paniami mniej atrakcyjnymi. I atrakcyjne panie z mniej atrakcyjnymi panami. I tylko idiota zastanawia sie co on/ona w niej widzi. Bo tylko idiota uwaza, ze atrakcyjny partner to najbardziej wartosciowy partner.

do \"My name is Bond. James Bond\": Nie, nie można się zakochać w brzydalu. Brzydale nie zasługują na miłość, bo na miłość zasługują tylko ludzie wartościowi, czyli tacy jak ja (piękni i inteligentni).

Gość
Enamorada masz rację:D Człowiek mądrzeje całe życie, ale ja pewne rzeczy widzę już teraz. Nie pisałam, że tylko ludzie z mojego otoczenia zwracają uwagę na wygląd. Miałam też na myśli mężczyzn, których znam, a dawno temu skończyli już 30 lat. Zresztą nieważne, nie będę się wykłócać, nie mam do tego głowy. Swoje widzę i to na co patrzę czasem bywa bolesne:(

Przystojniak 25 ale koszmarna była ta twoja wypowiedz. Co wygląd zewnętrzmy ma wspólnego z wartością człowieka.

A ja niestety zawsze zakochiwalam sie tylko w brzydkich facetach. Wzrost siedzacego psa, lysa glowa i chude ramionka:(

akurat u facetow inne rzeczy sa wazniejsze, niz uroda. Jakos nie wyobrazam sobie, ze moglabym bez wstydu spedzic godzine z glupim, ale przystojnym. Co mialabym robic? Patrzec na niego?

a jesli sie zdarzy, ze facet jest i madry i niepaskudny, to to jest mile polaczenie:))

To jest właśnie ciekawe, że facet w cale nie musi być przystojny żeby uganiały się zanim piekne kobiety

Gość Lech Kaczynski
pierdolicie głupoty :o

Gość nnnnnnnneeeeeennnnnkkkaa
Wygląd zewnętrzny może być pomocny w szukaniu pracy, na urodzie można zarobić, piękne dziewczyny mają większe powodzenie, ale nie trzeba być pięknością by znaleźć partnera. Pewnie, że każdy się obejrzy za piękną kobietą. Zakochany facet może nawet zdradzić, aleto nie oznacza,że tylko ładni są szczęśliwi w miłości.