Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agent-CIA

nie kasować tego topiku

Polecane posty

nie jest wulgarny chciałem tylko sprowokować chucka niniejszym to czynię: CHUCKY, PSZCZÓŁKA MAJA BY CIĘ POBIŁA, A MAFIA MISIA USZATKA TO BY CI TAKI ŁOMOT SPUŚCIŁA, ŻE ZAPOMNIAŁBYŚ, JAK SIĘ KOPIE Z PÓŁOBROTU. pozdro :D

ale potrafię gorąco kochać i być wierny jak pies..jak chcesz możesz mnie uderzyć..a ja w podzięce przyniosę ci w pysku kapcie..:(

próbować zawsze możesz, tylko żeby potem nie było \"agent, zrób coś bo jakiś śmieszny zając z tłustym prosiakiem polamali mi nogi\", albo \"ageeeeent, kochasz mnie jeeeeeszczeeeee?? \"

noo, mój kochany(a), ale ty mnie nie szantażuj, o dziecku nie było mowy, KONIEC Z NAMI !!!!!!!!!!!

Gość lallka
uuu chuck gratuluje ci ? co bys wolal chlopca czy dziewczynke:P

AGENT!!!! nie rób mi tego..to już 57 niepowodzenie w tym miesiącu..będę się ciął.. no dobra..usunę....:( ps..jak mogę się do Ciebie zwracać? ty możesz mi mówić JARZĘBINKO

mniam mniam..ty moja domino....jesteś taki męski...Chucky lubi silnych mężczyzn... na swoim koncie miał już tarzana, bruca lee, mcgyvera (ten trochę ciotowaty był), jackie chana i osamę, a w tajemnicy mogiem zeznać że nawet.. KING KONGA :)