Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xymena

kto mi opowie

Polecane posty

Gość Xymena

o czym byla Zaginiona autostrada Lyncha? Warto kupowac DVD?

Gość zakochanaa
faaaaaaantastyczny film

Gość Xymena
o czym? bo wszystkie opisy w necie sa jakies takie

Gość XYMENA CZY TO TY
XYMENA CZY TO TY? Z KRAKOWA?

Gość Xymena
Nie, nie jestem z Krakowa, no robaczki, opowiedzcie

Gość ciasteczkowy roman
opisy są jakies takie bo to film który ciężko opisac ;) ale kupic warto zwazywszy na to ze zeby pojąć o co chodzi trzeba pare razy obejrzec

Gość Xymena
ale opowiedzcie mi z grubsza jak sie zaczyna i co dalej, czy to prawda, ze sie ciagle powtarza pytanie "Co sie zdarzylo tamtej nocy", czy pojawiaja sie jakies straszne postacie...

Gość Xymena
Kupilam DVD, ogladalam wczoraj wieczorem...Jestem w szoku, nie moge dojsc do siebie...Czy ktos wie, o co chodzi w tym filmie?

Widziałem ten film 3 razy i jest niesamowity :D Zresztą to mój ulubiony :D A o co w nim chodzi - to już każdy po swojemu musi sobie wymóżdżyć :D

Gość Xymena
Ogladalam go z moim chlopakiem...On interpretuje to tak, ze Fred i Pete to jedna osoba, Pete to Fred w mlodosci...Poczatek filmu to jego koniec, Fred zabija Eddiego, z ktorym mial porachunki w mlodosci(chodzi o jego zone, ktora wtedy byla niewinna blondynka, ale znajomosc z Eddiem i branie udzialu w jego zabawach zrobily z niej doswiadczona, zgorzkniala kobiete-stad czarne wlosy). Renee zostaje zabita przez Eddiego, Fred do tego dochodzi i w ramach zemsty zabija go... A Czlowiek Zagadka to mroczna strona duszy czlowieka...Ale o co chodzi z rodzicami Peta, ze slowami"Ty juz nie jestes Ty"? Interpretacja mojego chlopaka wydaje mi sie naiwna, sama nie mam jeszcze wlasnej, jestem tak zszokowana i zachwycona

Ja w swojej interpretacji posunąłem się dużo dalej, ale tutaj nie będę o tym pisać, bo to zbyt pogmatwane i zbyt nierealne. Ponadto pewnych rzeczy i tak nie byłbym chyba w stanie opisać :)

Gość Xymena
Nie, no ale ten film powala, nie zaluje kasy, ktora wydalam na DVD. Nie moglam normalnie spac, teraz tez siedze i szukam "lynchologow", ktorzy pomoga mi rozwiklac zagadke "tamtej nocy"

Gość yater
Magia "Zaginionej..." polega wlasnie na tym-kazdy moze interpretowac ten film dowolnie. Lynch twierdzi, ze doslowna interpretacja tez jest mozliwa, ale nie chce jej zdradzic

Gość Xymena
Mnie nurtuje sprawa tych 2 kobiet, Renee i Alice-byly ta sama osoba czy nie?

Gość jak bys 5 tys
a o czym wy w ogole gadacie?