Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Alice22

Asymetria piersi....

Polecane posty

Go艣膰 Alice22

Jestem za艂amana... Mam nier贸wne piersi...i to du偶o - jest to barzdo widoczne... My艣la艂am,偶e wyr贸wnaj膮 sie jak dojrzej臋,a tu nie..:( Nie wiem co mam robi膰;(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Alice22
Nikt nie ma takiego problemu:( ...czyli jestem jakim艣 odmie艅cem..:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Clarha
To jest powa偶ny problem, wyra藕na asymetria dot. przynajmniej 30% kobiet, tak kiedy艣 m贸wil endokrynolog, je艣li jeste艣 doros艂膮, dojrza艂膮 kobieta, to raczej nei masz co liczy膰, ze nagle ci druga piers doro艣nie. Zostaje tylko operacja. Ale wiele kobiet ma ten problem, ma partner贸w, ktorzy to akceptuja. G艂owa do g贸ry!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Clarha
wpisz sobie w google.pl asymetria piersi i poczytasz. wcale nie jeste艣 sama

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alice22
to straszne...:( jak kto艣 mo偶e to zaakceptowa膰 skoro ja tego nie akceptuj臋:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona_she
przesadzasz! te偶 tak mam bo to bardzo powszechne zjawisko i si臋 nie martwi臋, 偶e jestem odmie艅cem bo wi臋kszo艣膰 kobiet tak ma

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak bardzo widoczne
od razu na pierwszy rzut oka-jedna a druga c? czy no jedna male b a druga pe艂ne b?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alice22
No wi臋c tak.. Nosz臋 B ...na jedn膮 pier艣 jest akurat, a w miseczce u drugiej jest sporo miejsca.Rzuca si臋 to w oczy - je艣li kto艣 si臋 gapi:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kilercia
Mam 25 lat i ostatnio zauwazylam ze moja prawa piers jest mniejsza od drugiej. Czy moze byc to wina tabletek antykoncepcyjnych? Wczesniej tego nie zauwazylam tylko jakies 4 miesiace temu. Tak jak napisala "jak bardzo widoczne" prawa piers to mniejsze B a lewa pelne B. Jestem troche zalamana bo wczesniej moje piersi byly raczej jednakowe (mniejsze B) a teraz lewa mam pelniesza. Co robic?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o nie tyle textu
tak ju偶 jest - ludzie nie s膮 symetryczni.wbrew pozorom :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alice22
tia...tylko,偶e ja nie mog臋 si臋 z tym pogodzi膰 i si臋 nie pogodz臋.. U mnie to jest lewa pier艣 du偶o mniejsza..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a jakie znasz inne kafe
asymetria ciala jest jak najbardziej naturalna sprawa...jedni sa mniej symetryczni inni bardziej...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alice22
tia...czuj臋 si臋 jak jaka艣 niedorozwini臋ta:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hmmm......
DZIEWCZYNY SPOKOJNIE... KAZDA KOBIETA MA NIER脫WNIE PIERSI. PODKRESLAM K A Z D A !!! TYLE ZE U JEDNYCH JEST TO BARDZIEJ WIDOCZNE U INNUCH MNIEJ

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alice22
Ale u mnie to wida膰!! I to bardzo!! Nawet przez bluzk臋:/ A偶 g艂upio...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maly mis
Wszystko co powinnas wiedziec na temat operacji plastycznej,co gdzie? u kogo za ile? bezp艂atne porady specjalisty.Serdecznie zapraszmy!!!!!! http://www.xn--twojeciao-xub.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alice22
Nie zamierzam robi膰 sobie operacji plastycznej..bo mo偶e sko艅czy膰 si臋 to dla mnie tragicznie:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aga83
mam 23 lata i ten sam problem co WY....prawa pier艣 miseczka B pe艂na - lewa pier艣 miseczka A. od miesi膮ca u偶ywam kremu do powiekszania biustu firmy DAX COSMETICS smaruje nim piers mniejsz膮 dwa razy dziennie lekko masuj膮c przy tym i zaowazy艂am jakby troszke sie powiekszyla...nie wiem tylko czy jak przestane uzywac tego kremu a niedlugo mi sie skonczy to czy piers nie wroci do poprzedniego rozmiaru...Roznica jest nadal oczywiscie ale piers stala sie jakby pe艂niejsza....

Udost臋pnij ten post