Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość princessss

Co jeszcze?? oprucz tabletek i gumek?? Pomóżcie mi!!!

Polecane posty

Gość princessss

Jaki jest dobry ,skuteczny i wygodny środek antykoncepcji?? mam dosc tych tabletek!! a prezerwatywy sa okropne,pekają i nie mam do nich zaufania!!!!! nie wiem:( moze jakies globułki dopochwowe??tylko nic o nich nie wiem:( Może mnie ktoś oświeci??) bede wdzięczna:) dziekuje:-)

Gość łolaboga........
sama jesteś globułka.:-D oprUcz tego nie mam nic do powiedzenia.:-P

Gość sa jeszcze plastry
wkładki antykoncepcyjne kalendarzyk małżeński (to dla hardcorowców) i jest jeszcze szklanka wody zamiast

Gość ***dzida***
a ja polecam npr.jezeli masz regularne cykle, to radze ci przejsc,lub kupic sobie kurs naturalnego planowania rodziny.ja stosowalam 2 lata,i jestem bardzo zadowolona.jezeli bedziesz naprawde przestrzegac regul,skutecznosc prawie taka jak przy pigulkach.a poza tym uczy kobiete poznania swojego organizmu co rowniez jest bardzo przydatne.nie wiem jak to sie stalo,ale ja jak zaczelam stosowac nie mialam bardzo regularnych cyklow...wachaly sie od 25 do 32 dni,po kilku miesiacach wyregulowaly sie i do tej pory mam dokadnie co 27 dni,wiem kiedy dokladnie mam owulacje,dzieki mierzeniu temp i obserwacji sluzu i wiem ze tego dnia a nie innego dostane okres.polecam

Gość makis
O rany to nie jest alternatywa! Co prawda cudów nie ma jak i 100% metody ale kursy NPR to jak nazwa wskazuje planowanie rodziny a nie forma zabezpieczenia!!

Gość ***dzida***
noe nie zgodze sie z kims tam wyzej wlasnie jak sama nazwa wskazuje naturalne planowanie rodziny,czyli planujemy kiedy chcemy,a kiedy nie tez mozemy stosowac to jako antykoncepcje.nie probowalas,i nie wiesz jak to jest,to sie nie wypowiadaj na temat npr

Gość makis
A skąd ty yo możesz wiedzieć babo co ja robiłam, wystarczy zagladnać na forum metody naturalne by przekonac się,że NPR nie jest dla większości kobiet!!

Gość ***dzida***
na forum na pewno niczego madrego sie nie dowiesz BABO.

Gość ja_27
zgadzam się z ***dzida***. Naturalne metody planowania rodziny sa naprwde skuteczne. trzeba tylko dobrze trzymać sie reguł i naprawdę mozna w ten sposób poznać swoje ciało. Ja stosuje je już 3 lata i jestem zadowolona :)

Gość makis
Skoro nikt by się niczego nie dowiadywał to forum by nie istniało! Właśnie dużo można się dowiedzieć!!!!Po to istnieje!