250GodzinTak 522 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, big buu napisał: Każdy cię tak nazywa bo widocznie tak jest. Chce ci zrobić dobrze, oni są tam mali i owłosieni a ty duza i łysa więc byście pasowali jak ulał. Poza tym sama się chwalisz że jedziesz na seksturystyke do Egiptu bo do Zanzibaru cię nie stać. Jedynie ty i hejter Moon, którego zgłosiłam na policję i ciebie zaraz też zgłoszę. Powiedz mi jedno - Czemu ciągle za mną łazisz? Szukasz atencji? Idź do Elki, bo ona jest bardzo gościnna, a ja przyjaciół tutaj nie szukam, więc odbij bo wzywam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 41 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Scoop napisał: Ja nie nazywam, bo uwazam,ze to okreslenie lysa jest obrzydliwe, i chyba kazdy kto nazywa salowa ze jest lysa tez jest obrzydliwy Określenie łysa/łysy nie jest obraźliwe, gdyż oznacza po prostu osobę bez włosów na głowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 15 Napisano 1 godzinę temu Bo to zalosna pijaczka, ktora ma manie wyzszosci i wydaje sie jej, ze jest nie wiadomo kim xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 15 Napisano 1 godzinę temu No tak, salowa i srina to lesby wiec pewnie obie sa lyse, na pipce tez XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 522 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, big buu napisał: Określenie łysa/łysy nie jest obraźliwe, gdyż oznacza po prostu osobę bez włosów na głowie Ale ja je mam i nie bez powodu co 3 tygodnie chodze je podcinać. Odbij stary, bo jestem zajęta i nie szukam chłopaka. Buziaczki (nie produkuj się, bo ci nie odpisze) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 15 Napisano 1 godzinę temu 0 tolerancji dla pijakow i pijanstwa i picia alkoholu A fajki tez sa obrzydliwe Nie wiem jak w ogole mozna palic papierosy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 15 Napisano 1 godzinę temu No tak jestes zajeta przez srine twoja dziewczyne XDD Wkladacie sobie palce do pipek?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 41 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Jedynie ty i hejter Moon, którego zgłosiłam na policję i ciebie zaraz też zgłoszę. Powiedz mi jedno - Czemu ciągle za mną łazisz? Szukasz atencji? Idź do Elki, bo ona jest bardzo gościnna, a ja przyjaciół tutaj nie szukam, więc odbij bo wzywam Zgłosiłaś muna bo mówił do ciebie per łysa? no shit a ciekawe kto pierwszy stwierdził zes łysa pamiętasz moze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 41 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ale ja je mam i nie bez powodu co 3 tygodnie chodze je podcinać. Odbij stary, bo jestem zajęta i nie szukam chłopaka. Buziaczki (nie produkuj się, bo ci nie odpisze) To jest forum dyskusyjne i nikt normalny tu nie szuka partnera. Tu się po prostu gada. Może ty szukasz lecz ja nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 15 Napisano 1 godzinę temu Tez kiedys jaralem fajki Ale jak sie zapisalem do kliniki zdrowotnej i zaczalem codziennie z rana chodzic na saune parowa, to po jakims czasie zaczely mnie brzydzic i przestalem palic xD Alkoholu tez nie pije, bo gram na zywo muzyke przed ludzmi z profesjonalnymi jazzmanami i nie przystoi Tylko kawka albo woda z lodem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 41 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Scoop napisał: No tak jestes zajeta przez srine twoja dziewczyne XDD Wkladacie sobie palce do pipek?? Robi w ochronie i siedzi na kafe non stop, ja tu nie widzę żadnego miejsca dla faceta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 15 Napisano 1 godzinę temu Wspolczuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 104 Napisano 1 godzinę temu 26 minut temu, big buu napisał: Każdy cię tak nazywa bo widocznie tak jest. Chce ci zrobić dobrze, oni są tam mali i owłosieni a ty duza i łysa więc byście pasowali jak ulał. Poza tym sama się chwalisz że jedziesz na seksturystyke do Egiptu bo do Zanzibaru cię nie stać. Odwal się od niej dobrze radzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 15 Napisano 1 godzinę temu Buu juz wypite i wypalone? To do spania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 42 Napisano 57 minut temu 18 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Odwal się od niej dobrze radzę. Groźny świstak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 15 Napisano 52 minuty temu Srinnie gownoitz czatuje, nie waz sie obrazic jej Pani, bo ci paznokciami oczy wydlubie XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 41 Napisano 50 minut temu 25 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Odwal się od niej dobrze radzę. Na zdrowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 104 Napisano 50 minut temu 6 minut temu, Zero cukru napisał: Groźny świstak Wypad gnomie jeden z drugim haaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 15 Napisano 49 minut temu Ja jestem czasem obrzydliwy, ale z higiena u mnie dobrze, i przynajmniej na bebnach dobrze gram, a ta srina to jakis odpad bezuzyteczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 15 Napisano 48 minut temu Nie pisze sie wypad, tylko wypiërdalaj, wiec nie pyskuj i wypiërdalaj, bo dostaniesz w ta zapijaczona morde to ci ten tepy usmiech zejdzie z tej wstretnej mordy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 104 Napisano 47 minut temu Przed chwilą, Scoop napisał: Nie pisze sie wypad, tylko wypiërdalaj, wiec nie pyskuj i wypiërdalaj, bo dostaniesz w ta zapijaczona morde to ci ten tepy usmiech zejdzie z tej wstretnej mordy Obrzydliwy schizofrenik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 15 Napisano 47 minut temu A ty wstretna stara lampucera, od ktorej wali fajkami i alkoholem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 104 Napisano 46 minut temu Gardzę bezdomnymi z me schizami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 562 Napisano 45 minut temu 1 minutę temu, Scoop napisał: A ty wstretna stara lampucera, od ktorej wali fajkami i alkoholem Idź już na swoje forum, raczej nikt tu nie.chce twoich nudnych opowieści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 15 Napisano 44 minuty temu A ja gardze takimi starymi brzydkimi pijaczkami i palaczkami jak ty wstretny babsztylu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 42 Napisano 44 minuty temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Gardzę bezdomnymi z me schizami Lepsza się czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 15 Napisano 44 minuty temu Robie sobie co chce sliwka. Tutaj jest moje forum dzisiaj. Moderacja juz spi, wiec mozecie mi naskoczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 104 Napisano 44 minuty temu Przed chwilą, Scoop napisał: A ja gardze takimi starymi brzydkimi pijaczkami i palaczkami jak ty wstretny babsztylu Jestem młodsza parchu obrzydliwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 15 Napisano 43 minuty temu Alkoholicy tak maja, ze sie czuja lepsi, ja tez kiedys pilem alkohol i po % sie czulem lepszy A ten stary smierdzacy babsztyl nie robi absolutnie nic, co by moglo komukolwiek zaimponowac O zyje sobie taki babiszon, i fajnie gdyby juz zdechlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 15 Napisano 42 minuty temu Jestem przystojnym mlodym facetem z kaloryferem na brzuchu, a obrzydliwa to jestes ty wstretna alkoholiczko Staro wygladasz, na 50 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach