Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koniczynka zielona

jestem sama ale co gorsza czuje sie tez samotna.......

Polecane posty

Gość kup sobie półlitry wódki
i 2 wibratory - 3 małe rzeczy a pocieszą ...

wlasnie skonczylam studia szukam pracy znajomi ze studiow porozjezdzali sie doslownie po calej polsce i nie tylko a ja wrocilam do swojego miasta ,w ktorym dawni znajomi tez juz wyemigrowali....czasem mam wrazenie ze nie ma do kogo buzi otworzyc...czy ktos ma cos podobnego czt czuje sie podobnie????

Gość szamciarz
Też jestem sam ale nie myślę negatywnie....

Czuję się dokładnie tak samo. Na dodatek zaochałem sie bez wzajemności :(

Gość jedyna rada
a ona wie że kochasz?

a jak np.spedzacie wolny czas?? bo ja czesto na basen chodze, do knajpki ze znajomymi, na zakupy, w lato na rower,nad wode...:) jest duzo przyjemnych rzeczy :) pozdrawiam

pewnie ze mozna wszystko to robic jak masz znajomych blisko siebie a jak jestes w miescie sama prawie mam na mysli tu znajomych to troche trudno chodzic do knajpy na rower owszem mozna i samemu ale do kanjapy to jakos glupio samej isc ... a w lecie to tak spedzam czas nad woda bo mam bliziutko:) to chyba jedyny plus :)

miała do wyboru dwóch wybrała tego drugiego :(:(:(:(:(

Witam wszystkich Konar- czytalam Twoje wypowiedzi na innych topicach wiec mniej wiecej rozumiem co czujesz.... Wiesz, jestem w podobnej sytuacji( tzn tez sama i samotna, w podobnym wieku) ale nie zakochana bez wzajemnosci- raczej probuje sie odkochac w dupku, ktory uczynil z mojego zycia pieklo i pokazal do czego jest zdolny czlowiek( do wszystkiego). I mimo ze czasem jest bardzo ciezko, staram sie nie zalamywac..... Usmiechnij sie, wyjdz na spacer, idz do kina itp. A jesli chodzi o milosc bez wzajemnosci i po takim postawieniu sprawy przez dziewczyne to nie uwazasz ze szkoda czasu na takiego Kogos?Przeciez jak sam napisales - ona juz wybrala! Skoro, czujesz i masz zal ze, to nie Ty, daj innym poznac swoje wnetrze, siebie samego, a nie wspominaj i nie drecz sie tym. Szkoda czasu

do konar- jesli tak zrobila to nie ma co o niej myslec jak jej cos nie wyjdzie z tamtym to moze sobie o tobie przypomni....wiem ze to latwo powiedziec zeby o niej zapomniec ale trudniej zrobic...ale podobno nie ma rzeczy niemozliwych...a czas jest najlepszym lekarstwem....

dziewczyny, gdyby to było takie proste - zapomnieć tyle czasu szukalem takiej dziewczyny a jak znalazłem, odtrąciła mnie macie rację , czas jest najlepszym lekarstwem w moim przypadku potrzeba go bedzie bardzo dużo

Gość a ja mam 35
i tez sama i samotna, co mam powiedziec?

a ja mysle,z e jak to bedzie wlasnie TA osoba to oboje beda tego chcieli... konar-dlatego uwazam ze nie warto plakac nad rozlanym mlekiem!nie nakrecaj sie ze to wlasnie ta!! Joanna-tez mialam podobne,ale duzo zrozumialam przez to.mi.in to ze bedac z kims tez mozna czuc sie samotnym i ze mamy to na co pozwalamy! :)

a ja jestem w związku z kimś ,ale mimo to czuje się samotna i to bardzo:( .Na dodatek zauroczył mnie niesamowicie facet z którym wiem ze nigdy nie będę 😭 .nie lubie mojego życia :(

hm dobre pytanie szmaciarz....za glowny cel postawilam sobie prace ale co gorsza w miejscu w ktorym sie o nia staram sa same kobiety nie ma facetow...ale bede chociaz samodzielna finansowo:) a samej troche trudno poznac kogos jak sie nie ma z kim wyjsc ..facetom owszem jest latwiej...a tak szczerze mowiac sama nie wiem jak to zmienic....

szmaciarz (hmmm tak wogole zmien prosze ten nick ;)). facetowi latwiej,bo nawet na ulicy moze zagadac dziewczyne :) - nic przeciez nie tracisz!!:)