Gеt Out 53 Napisano 15 minut temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Dobre są pyszne Gdzie to kupujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1285 Napisano 14 minut temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: On jest k#rwa tak leniwy że ręce opadają. Jego dwa najcięższe grzechy lenistwo i obżarstwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1285 Napisano 12 minut temu 5 minut temu, Gеt Out napisał: To z kolegą trzeba iść wtedy , a nawet psa obronnego zabrać ze sobą i co byś miała tam robić grać w GTA Nie wiem co tam robić miałabym? Może oglądać cos na wielkim tv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1285 Napisano 11 minut temu 2 minuty temu, Gеt Out napisał: Gdzie to kupujesz W biedronce są bombonierki takie na dziale słodycze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1285 Napisano 8 minut temu 8 minut temu, Monty napisał: Tak się przejawia brak szacunku do siebie samej, na obrażają cię a i tak leziesz bo facet i że niby kobiety są dla ciebie niemiłe. Faceci też ale jak plują na ciebie i wyzywają, to się cieszysz, że to jakaś gra erotyczba pewnie i dalej leziesz. Jakoś nie widze by obrażali mnie mężczyźni a ja szła do nich zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 54 Napisano 6 minut temu 8 minut temu, BabkaBunioBoża napisał: Ma swój honor No ale napisałam prawdę i to i tak było delikatnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 53 Napisano 4 minuty temu 16 minut temu, Еlciаа napisał: Ja mu kiedyś juz dawno temu napisałam że jest strasznie monotematyczny to pół roku się do mnie nie odzywał. Cóż swoje wycierpiałaś Elu, to teraz tylko czerpać jak z wolności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 54 Napisano 2 minuty temu Przed chwilą, Gеt Out napisał: Cóż swoje wycierpiałaś Elu, to teraz tylko czerpać jak z wolności. Wycierpiałam bo się do mnie nie odzywał? To było wspaniałe i święty spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 53 Napisano 2 minuty temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Nie wiem co tam robić miałabym? Może oglądać cos na wielkim tv Nie wiem może jakiś film o seryjnym łowczym. 8 minut temu, Onaaaa napisał: W biedronce są bombonierki takie na dziale słodycze. Nawet nie zwróciłem uwagi i następnym razem się zatrzymam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 53 Napisano przed chwilą Przed chwilą, Еlciаа napisał: Wycierpiałam bo się do mnie nie odzywał? To było wspaniałe i święty spokój. Jak kontynuowałaś ongiś z postacią nietuzinkową co wymagało zdrowia . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach