Onaaaa 1285 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Gеt Out napisał: To z kolegą trzeba iść wtedy , a nawet psa obronnego zabrać ze sobą i co byś miała tam robić grać w GTA Nie wiem co tam robić miałabym? Może oglądać cos na wielkim tv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1285 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Gеt Out napisał: Gdzie to kupujesz W biedronce są bombonierki takie na dziale słodycze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1285 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Monty napisał: Tak się przejawia brak szacunku do siebie samej, na obrażają cię a i tak leziesz bo facet i że niby kobiety są dla ciebie niemiłe. Faceci też ale jak plują na ciebie i wyzywają, to się cieszysz, że to jakaś gra erotyczba pewnie i dalej leziesz. Jakoś nie widze by obrażali mnie mężczyźni a ja szła do nich zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 55 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, BabkaBunioBoża napisał: Ma swój honor No ale napisałam prawdę i to i tak było delikatnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 55 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, Еlciаа napisał: Ja mu kiedyś juz dawno temu napisałam że jest strasznie monotematyczny to pół roku się do mnie nie odzywał. Cóż swoje wycierpiałaś Elu, to teraz tylko czerpać jak z wolności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 55 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Gеt Out napisał: Cóż swoje wycierpiałaś Elu, to teraz tylko czerpać jak z wolności. Wycierpiałam bo się do mnie nie odzywał? To było wspaniałe i święty spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 55 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Nie wiem co tam robić miałabym? Może oglądać cos na wielkim tv Nie wiem może jakiś film o seryjnym łowczym. 8 minut temu, Onaaaa napisał: W biedronce są bombonierki takie na dziale słodycze. Nawet nie zwróciłem uwagi i następnym razem się zatrzymam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 55 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Wycierpiałam bo się do mnie nie odzywał? To było wspaniałe i święty spokój. Jak kontynuowałaś ongiś z postacią nietuzinkową co wymagało zdrowia . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 55 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: No ale napisałam prawdę i to i tak było delikatnie. Za prawdę można zgubić człowieka i kiedyś szerzej o tym nadawałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 55 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Jakoś nie widze by obrażali mnie mężczyźni a ja szła do nich zadowolona. Raczej latają za Tobą, ale na noc zawsze wracasz w jednym kawałku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 18 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Jakoś nie widze by obrażali mnie mężczyźni a ja szła do nich zadowolona. Może jesteś ślepa, jak promyczka opluwają to też biedna myślisz, że z miłości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1285 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Gеt Out napisał: Nie wiem może jakiś film o seryjnym łowczym. Nawet nie zwróciłem uwagi i następnym razem się zatrzymam. Tak żeby tam paść na zawał serca ze strachu Dobra ustalmy nigdzie się nie wybieram chyba że odśnieżyć potem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 0 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Gеt Out napisał: Jak kontynuowałaś ongiś z postacią nietuzinkową co wymagało zdrowia . on jest nietuzinkowy jak para starych spranych gaci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 55 Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, Onaaaa napisał: Jego dwa najcięższe grzechy lenistwo i obżarstwo. Więcej by się uzbierało grzechów z Dekalogu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 0 Napisano 2 godziny temu Za nietuzinkowośc czeba płacić srogo. Na przykład użytkowaniem spranych gaci przez dekadę tudzież zainteresowaniem salowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 55 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Bambo napisał: on jest nietuzinkowy jak para starych spranych gaci Wynika to z tego że jakoś nie mam potrzeby mu jechać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol 29 Napisano 2 godziny temu Którą czekoladę wybrać, z orzeszkami czy z nadzieniem? całe szczęście nie jestem na keto jak ta wyżyłowana kuweta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1285 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Gеt Out napisał: Raczej latają za Tobą, ale na noc zawsze wracasz w jednym kawałku. W jednym bo chodzę tam gdzie są latarnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 55 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Monty napisał: Może jesteś ślepa, jak promyczka opluwają to też biedna myślisz, że z miłości. Z nienawiści to już ustalone. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1285 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Gеt Out napisał: Więcej by się uzbierało grzechów z Dekalogu. Tak ale już nie chciałam za bardzo mu dodawać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 55 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: W jednym bo chodzę tam gdzie są latarnie A pod latarniami najciemniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 0 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Gеt Out napisał: Wynika to z tego że jakoś nie mam potrzeby mu jechać. zazwyczaj jak ktos ma cos czego sie nie ma to czuje sie potrzebe zeby mu jechac z zazdrosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 55 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Tak żeby tam paść na zawał serca ze strachu Dobra ustalmy nigdzie się nie wybieram chyba że odśnieżyć potem To dobrze że się boisz , bo oznacza że masz bujną wyobraźnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 55 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Bambo napisał: zazwyczaj jak ktos ma cos czego sie nie ma to czuje sie potrzebe zeby mu jechac z zazdrosci Nawet jak całe forum mu jedzie , to jakoś nie mam ochoty przyłączyć się , bo kopanie leżącego jest słabe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 18 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Gеt Out napisał: Z nienawiści to już ustalone. Raczej pogardy to jest to słowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 55 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Gеt Out napisał: Jak kontynuowałaś ongiś z postacią nietuzinkową co wymagało zdrowia . Fakt jest nietuzinkowy, czasami wstawalam rano, patrzę w tel a tam wiadomość od lezaka wchodzę w to a tam 10 stron monologu, na to machnelam ręką żeby to czytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 55 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Monty napisał: Raczej pogardy to jest to słowo. A pogarda jest składnikiem nienawiści jednym z wielu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 55 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Fakt jest nietuzinkowy, czasami wstawalam rano, patrzę w tel a tam wiadomość od lezaka wchodzę w to a tam 10 stron monologu, na to machnelam ręką żeby to czytać. Pierwsza myśl , to odszkodowanie powinnaś dostać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 44 Napisano 2 godziny temu 38 minut temu, aktoidi_ot_psaw napisał: urojenia jak u kandyjczyka moze sprawdz czy maz z grafiki google juz spi To Google zayebalo zdjęcie jej męża 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 0 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Gеt Out napisał: A pogarda jest składnikiem nienawiści jednym z wielu. nienawisc to za silne słowo, serio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach