Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koniczynka zielona

jestem sama ale co gorsza czuje sie tez samotna.......

Polecane posty

Gość gadulski
szmaciarz -poflirtuj no troche z koniczynka zielona albo czterolistna :) moze to wlasnie TA?? ;)

ale to facet robi pierwszy krok a jak kobieta tak robi to czasem moze byc zle odebrana.....a ja jednak uwazam ze facetom jest latwiej zawsez moga zrobic ten krok i nie beda zle odebrani ..jesli patrzyly na ciebie jak na durnia to mzoe jakies niewlasciwe wybierasz...ja na zadnego nie patrzylam w ten sposob nawet jak mi calkowicie nie pasowal....

ooooooo niezle musiales je podrywac......sadze ze kazdy jest w stanie sie zakochac tylko tzreba trafic na odpowiednia osobe ktora ci pokaze ze jednak zycie nie jest takie jak ci sie wydaje ...a tego sie nie zapomina ale z czasem to juz tak nie boli .....

o jakim poswieceniu mowisz?? bo jak kogos kochasz to nie rozpatrujesz tego w kategoriach poswiecenia...a zrozumienie to owszem ale tez zaufanie i wzajemna szczerosc wobec siebie..:)

ale jak sie kogos kocha to podstawa ze sie go akceptuje z jego zaletami ale tez i z wadmi nie ma ludzi idealnych i nie mozna udawac kogos innego niz sie jest bo to moze i dobre ale na poczatku pozniej wyjdzie to wszystko wiec lepiej byc takim jakim sie jest i nie zmieniac kogos drugiego na sile ..:)

no ja pizzy raczej nie zamowie:) a jak ty zamawiasz to smacznego:)a tak wogole to jaka lubisz...:) zaraz chyba pojde do sklepu bo musze jakies zakupy drobne zrobic....pozniej moze cos obejrze w naszej kochaniej :) telewizji...albo posiedze sobie i poczytam na 4um :)

kto powiedzial ze nie lubie pewnie ze lubie:) ale jadlam wczorak wiec moze dzis cos innego:) a mroz taki no cos daleko nie mam a kurteczke mam ciepla a bez rekawiczek to ja nie wychodze inaczej bym chyba zamarzla....... tylko i wylacznie w rekawiczkach i to cieplych:)

a jak cie tak dlonie pieka to posmaruj sobie jakims kremem to chociaz skory nie bedziesz moze mial takiej czerwonej ..... a sen moze i dobry ale ile tak mozesz spac????