Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malenswtoooo

ChCe PrZyTyC !!! Co rObIc ??

Polecane posty

Gość Malenswtoooo

Chuchro ze mnie niesamowite :( Nie lubię patrzeć w lustro,bo ta wesoła dziewczyna dawno z niego zniknęła :( W wakacje byłam w szpitalu- zapalenie śłuzówki żołądka i dwunastnicy,niby z nerwów...I tak się powtarzało za każdym razem,kiedy przeżywałam jakiś stres większy...strasznie schudłam. Jem,jem i jem..i nic! jedyne co,to boli mnie później żołądek z obżarstwa :P efektów moich starań absolutnie nie widać :( szybko chudnę, wystarczy ,że raz nie zjem kolacji,a wyglądam jak kościotrup ( naprawdę !) Ludzie pomóżcie,ja nie mogę na siebie patrzeć...Jestem strasznie chuda :( Kumpele śmieją się,że spokojnie mogą mi oddać troszeczkę swojego tłuszczyku:) heh a nawet nie wiedzą,że wolałabym wyglądać tak jak one :):):) Więc do sedna sprawy... CO MAM ROBIĆ,ŻEBY PRZYTYĆ???? ( ale ja jem..jem i jem...i nic nie widać:P )

Gość Maleswtoooo
Hej,laski,pomozcie !!!

ja tez bym chciala ale jakos mi to nie za bradzo wychodzi chce byc troche bardziej okragla powolutku idzie moze ...a jak nie zjem kolacji to rano jestem strasznie glodna:) no inie mam takich problemow zoladkowych jak ty wspolczuje moze sie bardzo stresujesz na codzien i dlatego chudniesz tak strasznie szybko....

Gość żreć
zrec zrecf i jeszcze raz zrec!!:P:P:P:P

Gość Malenswtoooo
Ja nie mam pojęcia od czego to... Zaczęło się pół roku temu,teraz wpadłam na dodatek w depresję... Więc może i to od tego... Nie wiem..wiem tylko ,że znów chcę wyglądać NORMALNIE, nie jak wieszak:(

Gość Malenswtoooo
Żre !!! aż brzydko mówiąc : wpierdalam :P:P:P