Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lulu24

uzywałyscie balsam Vichy Liposine na celulit?prosze o rady

Polecane posty

Gość Lulu24

ponoc drogi ale efekty niby tez sa, chciaalbym jednak znac zdanie osob ktore go zakupily nim sama sie wykosztuje:) z gory dziekuje za rady!

Gość a nawet
żadne. szkoda kasy. lepiej masaż szorstką rękawicą, albo peeleng kawowy. wtedy przynajmniej efekty jako takie.

Wydasz pieniądze na Vichy, który działa jak zwykły balsam do ciała. Kup sobie tańszy kosmetyk ćwicz i nie pij kawy, herbaty, nie pal papierochów, bedą efekty szybciej, niż po tym \"cudownym\" żelu.

Gość Lulu24
heh,dzieki, peeling stosuje, uzywalam tez kiedys eveline- serum i krem ale zbyt mi po tym zimno i teraz odstawiłam:)

Gość gumbi2109
Ja tez chcialam sobie to kupic, ale zawsze wydawalam kase na co innego ( mam 19 lat, nie zarabiam , wiec 100 zl na balsamik to troche duzo jak dla mnoie) no i kupilam sobie serie aa wszystkie kosmetyki (2 zele pod prysznic -jeden z peelingiem, drugi bez , krem na noc i na dzien) i szczerze mowiac nie ma jkiegos super efektu , ale zawsze cos tam ujedrniaja peeling -zel jest chyba najlepszy z tej calej serii i zel na noc i faktycznie te kosmetyki zostawiaja uczucie zimna na skorze... ale ten zestaw kosztowal 60 zl wszystko a tamten balsamik 100 jeden... Chociaz szczerze mowiac gdyby byl faktycznie skuteczny to oczywsiscie nie warto oszczedzac....

Gość Lulu24
kurde 100 zł to drogo troche, u mnei w aptece kosztuje 84, a w niemczech mozna kupic troche tanej chyba:)

Gość a ja tam sobie chwalę
niby jestem szczupła, ćwiczę............. ale mam już 27 latek, lubię kawkę i mam siedzącę pracę, więc trzeba o siebie bardziej dbać............... kupuje Vichy 2 x w roku i po kuracji mam bardzo gładziutką aksamitną skórę............. dla mnie efekt super! a na Allegro mozna dostać nawet za 64zł

Gość Lulu24
wow! własnie myslałam o allegro tam pewnie jeszcze taniej:) a oprocz gładkiej na pierwszy rzut oka skory zauwazyłas tez moze ze mniej masz tej pomaranczowej skorki jak np sciskasz skore?

Gość a ja tam sobie chwalę
wiesz............ ja jak ściskam skórę to praktycznie nie widać żadnych gródek............. ale mam takie jedno newralgiczne miejsce, mniej więcej tam gdzie kończy się pośladek, a zaczyna udo............ tam jak stoję to tworzą się takie dziwne nierówności............ pewnie od siedzenia :)............ po kuracji znikają całkiem.......... nieco zmniejsza się obwód uda i pupa ma ładny kształt............. jak za młodych lat ;)

Gość Lulu24
heh, dzieki serdeczne za odpowiedz mojej poprzedniczce jak i wszystkim dziewczynom, chyba sie skuszę:)

Gość a ja jestem zadowolona
Skóra jest po prostu cudowna w dotyku! Za pierwszym razem w ogóle nie mogłam się nadziwic jak to możliwe ;) Myślę, że dla osób z małymi poblemami jest świetny (no może oprócz tej ceny :/).

Gość uppppppppp