Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszłamama

Zdjęcia brzuszków!!

Polecane posty

Gość przyszłamama

Mam prośbę...jestem w czwartym miesiącu ciąży a po moim brzuchu nic a nic nie widać-również moje rozmiary się nie zmieniły a wręcz wydaje się być chudsza! Interesuje mnie jakaś stronka na której znajdowałaby się galeria zdjęć jak mniej wiecej zmienia się brzuch kobiety w kolejnych trymestrach! Wiem, że to sprawa indywidualna dla przyszłej mamy ale trochę się niepokoje! Niedługo mam wizytę u lekarza ale tak intensywnie o tym myślę, że powoli wpadam w paranoję a to z kolei niezdrowe dla dzidiusia! Dziękuję za odpowiedzi z góry!

Gość allegorystka
nie przesadzaj po prostu i tyle. jak bylam w ciazy to dopiero w piatym miesiacu widac bylo jakies zaokraglenie. jesli jestes szczupla to nie masz sie czym przejmowac bo jeszcze piec miesiecy przed toba wiec zdazysz sie nacieszyc kilogramami i rozstepami na brzuchu. powodzenia

Cześc!Nie denerwuj się,ja jak byłam w 4-ym miesiącu ciąży to wszyscy się zastanawiali czy faktycznie w niej jestem.Dopiero pod koniec piątego zaczęło byc widac.Obecnie jestem w 9-ym miesiącu ciąży i przybrałam od początku ciąży 9 kilo.Najwięcej mi wypchało brzuch początkiem 8-go miesiąca.

Gość przyszłamama
Dziękuje za słowa otuchy! O to chodzi, że specjalnie szczupła nie jestem-taka w sam raz, nie za dużo i nie za mało :) Ostatnio mój "czarujący" znajomy zadrwił sobie mówiąc, że "tą ciąże to chyba sobie wymyśliłaś, bo brzucha ani widu" Zaczęłam się zastanawiać, obserwując kobietki w ciąży! Nawet posunęłam się do tego, że pewną obcą dziewczyne z dość widocznym brzuszkiem zapytałam w którym jest miesiącu i zdziwienie było ogromne jak się dowiedziałam, że w 4 na to odrzekłam "ja też" i patrząc na jej minę niedowierzającą ulotniłam się w tempie natychmiastowym! Chodzę po mieszkaniu, gladzę się po brzuszku a tam płasko tak jak przed ciążą! Agniecha1 a do konca piątego zmieniła Ci się waga lub zauważyłaś jakieś inne zmiany??

Witaj - na naszej stronce: Klub Mam Wiosna-Lato 2006 znajduja sie takie zdjecia - nasze, oraz na linku po prawej - dokładnie to czego szukasz!! Tam są zdjęcia tych samych kobiet w tej samej pozycji w kazdym miesiacu ciazy www.majoweczki2006.blog.onet.pl Pozdrawiam!!

Moj brzuch ujawnil sie dopiero w 25 t. c. - nagle wystrzelil jak prazona kukurydza. Wczesniej byl plaski jak deska, mimo ze czulam ruchy a dzieclo bylo wieksze niz powinno :-)

Gość ILLELI
hej:) rozumiem twoje obawy doskonale ja bedac juz w piatym miesiacu..prawie szostym..mialam ciagle uwagi typu AAA cos z toba jest nie tak....czy ty jestes naprawde w ciazy itp...mam maly brzuszek..mala jestem nadal i taka moja uroda...ale wiem jakie to moze byc stresujace...sama chodzilam po scianach...idz do lekarza pogadaj z nim zrob sobie echo ..dla siebie zeby sie uspokoic.. na pewno jest i bedzie dobrze...wiesz moim zdaniem jezeli wszystko idzie prawidlowo to lepiej byc malutkim i zgrabniutkim niz wielkim..(bez obrazy dla wielkich pan) moja kolezanka jest chineczka..nic po niej prawie nie bylo widac a dziecko jest due i zdrowe..mnie akuszerka powiedziala ze brzuch nie ma wiele wspolnego z dziecka budowa..tzn czy jest male czy nie buziaki cieple

Gość przyszłamama

Hej, jestem w 23 tygodniu i w ogóle nie widać po mnie ciąży. Owszem, przytyłam 4 kg, ale lekko wzdęty brzusezk widać tylko wtedy, gdy nie jest przykryty.

Gość przyszłamama
Nie ma to jak wcisnac enter zamiast Tab :) stad pomylka! Dziekuję za słowa otuchy, bo oglądam się w lustrze co dnia i talia coraz cieńsza, brzuszek płaski a piersi wręcz mniejsze! Objadam się jak tylko się da a tu ani widu ani slychu w sprawie maleństwa! Niestety tak się sklada, że jestem w ciąży zagrożonej i dodatkowe obawy oraz stres dzidzi nie pomagają a tu sama sobie stwarzam problemy! Luckylady dziekuję Ci strasznie za adres stronki-pooglądałam i troche odetchnęłam niemal widząc mój brzuszek na tych zdjęciach :) Ciekawa jestem czy wy kobietki też tak miałyście, że wręcz schudłyście nie tyle na początku ciązy co i nawet w 2 trymestrze??? Ściskam wszystkie dobre duszyczki tu obecne, które nas trochę uspokoiły!

Przyszłamamusiu tak patrzę teraz na moją kartę ciąży to pod koniec piątego miesiąca ważyłam 2 kilo więcej

Gość przyszłamama
Agniecha1 kolejny pocieszający glos :) Ja właśnie byłam na chwilę u znajomej, która wagą dysponuje-bo mi takowej brak! Tak jak przed ciążą ważyłam 60 kilo tak teraz 57...czyli 3 kilo poszło mi w dół! Zastanawiające....

Gość ILLELI
ja schudlam wiecej niz 5 kilo..bardzo sie cieszylam( nie wiedzialam ze bede mama)..mnie zawsze pomaga rozmowa z kims z wiedza..np polozna lekarzem itp...:)) nic sie nie martw ja marudzilam i sie balam....ale przyjdzie dla ciebie taki dzien ze bedziesz glaskac sie po brzuszku a i moze nawet bedziesz miala go od czasu do czasu dosyc bo duzy i ciezki:)) pozdrawiam:))

Gość ILLELI
a wiem co chcialam dodac teraz niby dobijam do mety ale nadal jestem w porownaniu do innych mamus bardzo mala..a moj brzuszek jest taki smieszny i mizerny..ale dziecko jest zdrowe i prawidlowo sie rozwija..wiec juz przestalam kwekac...a wrecz ciesze sie ze mam maly bo moge nadal dawac lekcje i sie duzo ruszac :)) papapap a dla samej siebie robilam zdjecia brzuszka prawie ze codziennie..i jest fajnie bo w pewnym moemncie widac roznice:))

Gość baskaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość kate86
tez jestem w 4 mcu ciązy i tez nic nie widac ale ide na badania i bede wiedziala na czym stoje nawet moze juz plec zobacze