Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gacia

nie mam okresu już 10 dzień

Polecane posty

Gość gacia

Nigdy wczesniej mi się to nie zdarzało. Zawsze miałam regularne miesiączki. Robiłam test ciążowy około 14 dni po ewentualnym zapłodnieniu. Wyszedł negatywny. Powtórzyłam go za 3 dni i równiez wyszedł negatywny. Bolą mnie piersi (tak jak zawsze przed okresem) i czasami podbrzusze (ale bardzo żadko i nie za bardzo). Mam nadżerkę, ale lekarz powiedział, że bardzo malutką. Czy któraś z was też tak miała?Co może być przyczyną opóźniania sie okresu. Nie chorowała, ostatnio, nie brałam żadnych leków, nie zmieniałam klimatu, stresów też większych nie mam. Martwię się. Umówiłam się już na wizyte u lekarza, ale to dopiero 2 lutego.

Gość oczywiście
ze i tak było, regularnie jak w zegarku przez wiele lat a tu nagle trach i 40 dni spóźnienia!!!!!! Testy negatywne, gin.stwierdził zaburzenia hormonalne ale nic mi nie przepisał.Potem spoko, znowu sa regularne.Więc się nie martw.:)

Gość gacia
dzięki :)

Zaburzenia hormonalne, albo miałaś cykl bezowulacyjny. Jeżeli następna miesiączka pojawi się jak powinna, to nie masz się czym martwić.

Gość blondi*****
a nie wiesz ze testy myla? ja zrobilam 3 ,wyszly negatywne a w ciazy bylam co wyszlo podczas badania. tez sie ludzilam:(

Gość kobieetka
zdarza się.. cykle są nieprzewidywale.. ostatnio czekałam dwa tygodnie na miesiączkę.. warto mierzyć temperaturę.. dzięki pomiarom od razu wiadomo czy miała już miejsce owulacja ..czy dopiero będzie..no i wtedy nerwów takich nie ma :) niestety mi brakuje cierpliwosci :( po 4 miesiącach pomiarów miałam dość..

Gość andzik25
polecam ci zrobienie testu ciążowego z krwi tak dla pewności. ja jestem w 6 miesiącu ciąży i testy moczowe na początku też wyszły mi negatywnie.ten z krwi jes pewny.

Gość gacia
Gdyby sie okazało, że jestem w ciąży to tylko bym się ucieszyła :) w końcu mam juz prawie 27 lat, męża, a więc dzidzius to tylko szczęście :)ja się martwie tym, że to może być jakaś choroba, która w przyszłości może pozbawic mnie radości z posiadania dzidziusia. Wiem, że panikuję, bo w sumie to okres nie spóźnia mi się, aż tak bardzo, dlatego nie mogę się juz doczekac wizyty u lekarza :). Jednocześnie bardzo dziękuję za wszytkie wypowiedzi.