Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jukka

Pocałunki!!

Polecane posty

Siemka mam taka sprawe jestem bardzo niesmialy ale to bardzo chcialem wczoraj na spotkaniu pocałowac dziewczyne ale se boje wstydze nie dałem rady nie wiem :( jest na to jakas rada :( dzisiaj mam rowniez z nia spotkanie :(

Gość narąb sie lekutko
tak zeby mie wyczuła :p

Tylko Tyle:( moze cos jeszcze dzisiaj mam kolejne spotkanie :(

Gość Greif
a gdzie masz jaja chłopie?

a ile masz lat?? bo jelsi okolo 16 to ona napewno tego tez chce.... jelsi wiecej to kobieta jak nie chce sie spotkac itd to poprostu mowi ze sie nie spotka wiecej... tzn ze jej sie podobasz i ona tez na to czeka wiec do dziela

Gość Greif
ale dowalilas Lakierka buehehehe jesli laska ma wiecej lat to mowi ze sie nie chce spotkac???? buehehe w jakims temacie czytalem tutaj jakie debilne sytuacje potraficie stwarzac, jakas laska lat chyba 22 chciala sie kolesia pozbyc ,nie powiedziala wprost tylko poszla z nim do pabu i sie uchlala bo myslala ze w ten sposob go do siebie zniecheci i sam nie bedzie chcial sie spotykac :D buehehe i to tak czesto wyglada ,rzadko mowicie wprost :D takrze z laski swojej nie pierdol :D

mnie jak cos nie pasuje to mowie soty mam wazny telefon musze wyjsc ... i sam sie domysla a ona sie z nim umowila drugi raz wiec moze jednak chce tego buziaka........

Gość bączek - kapuśniak
eee tam, nie pękaj, złap za dupsko i wepchnij jej jęzor do ust, będzie dobrze :classic_cool: