Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

juleczka26

co dziś usłyszałam

Polecane posty

następujący tekst - a po co ja mam pracować, skoro moge siedzieć w domu, sprzątać i rodzić dzieci? ło matko

Gość _solka_
no coz...rozni ludzie, rozne priorytety, nad czym tu sie dziwic? ;)

Gość *bazylia
każdy postępuje tak jak uważa. Jeżeli może sobie na to pozwolić i jej jedynym priorytetem jest rodzina to co w tym takiego strasznego(?)

Gość *bazylia
dla jednych ważna jest wyłącznie praca dla innych rodzina jeszcze inni próbują godzić jedno i drugie i nie ma w tym nic złego.Ile ludzi tyle przekonań co jest lepsze.

Gość *bazylia
może więcej wartości przekazać niż nie jedna mama której ciągle nie ma w domu a dzieckiem zajmuje się niania. Potem mamy tego skutki jaką mamy młodzież.

Gość _solka_
Juleczko Kochana...najwazniejsze, ze Ty masz mnostwo priorytetow... jednym z nich jest np: nabijanie sie z innych :D:D:D:D:D dziekuje :classic_cool:

Gość a to trzeba być wykształconym
żeby dobrze wychować dzieci? :o Moja babcia wychowując moją mamę miała wykształcenie podstawowe, a mimo to moja mama był jedną z najzdolniejszych uczeninic w szkole Ważne, żeby wpoić jej najważniejsze wartości, dzięki którym dzieci będą się rozwijać

Gość a to trzeba być wykształconym
***żeby dobrze wychować dzieci? Moja babcia wychowując moją mamę miała wykształcenie podstawowe, a mimo to moja mama była jedną z najzdolniejszych uczeninic w szkole Ważne, żeby wpoić dzieciom najważniejsze wartości, dzięki którym będą się rozwijać

Gość *bazylia
głupia ona może jest w Twoich oczach ale dzieci może wychować lepiej niż nie jedna tzw wykształcona

tak się składa, że jej głupota nie jest związana z wykształceniem, ale z plytkością umysłu - dziewczyna po maturze, zaczęła się uczyć w studium policealnym, a najambitniejszy temat o jakim potrafi rozmawiać to szlaczki na tipsach i która kuzynka miała najpiękniejsze wesele czytanie książek ją nudzi, wszelakie dyskujsje intelektualne na temat współczesnego świata, wartości, ipolityki, tp. też nie ma własnego zdania w żadnym z pow. tematów, bo ja te rzeczy nie interesują

Gość *bazylia
nie znam Twojej znajomej więc nie mogę się wypowiadać na jej temat ani pozytywnie a tym bardziej negatywnie. Piszę ogólnie o priorytetach ale Tobie chodzi konkretnie o tę osobę a nie o to co się w życiu liczy:O

Gość Laylah
każy ma plan na życie jaki uważa za najlepszy dla siebie.Można godzić ( z trudem) obowiązki kobiety pracującej i matki - ta która mopże sobie na to pozwolić (Mąż dobrze zarabia) - ma komfortową sytuację - ale minie ok. 20 lat, dzieci wyjdą z domu - a co ona wtedy (ok. 40 paru lat) będzioe robiła? A jeżeli mężuś znudzi się i znajdzie sobie nowszy model bardziej inteligentny - kto wtedy da tej kobiecie utrzymanie?