Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blada_dziewczynaaaa

BRONZAGE pierwszy koktajl brązujący do picia???

Polecane posty

Gość blada_dziewczynaaaa

witam was!!! co myśllicie o tym koktajlu do picia,myślicie,ze moze dac jakies efekty??? jeste strasznie blada,a w szczególnosci twarz ( smaruje cały czas maściami na tradzik-choc go juz nie mam,stosuje zapobiehawczo) chciałabym aby moja twrz nabrała kolorytu,bo teraz wygladsm jak bym była przezroczysta :-( okropnie to wyglada,nigdzie nie wyjde bez fluidu bo sie wstydze,twarz jest bladsza od reszty ciała :-( chciałabym spróbowac tego koktajlu,ale nie wiem czy to coś da??? ostatnio zakupiłam sobie samoopalacz z laroche posay,ale boje sie ze go nie równo rozprowadze i bede miała plamy :-(

Gość dziala dziala
nie wiem czy on cos daje ale na pewno wiem ze jest drogi. jak chcesz wydac tyle kasy to sprobuj. ogolnie fajna rzecz, mnie tez by sie przydala. a link dziala tylko musicie wykasowac to

Gość naaavoie
lepiej pić karotkę. i taniej.

noooo...drogi, ale jakby działał.. dajcie znać, jak będzie miał takie właściwości..

tyla kasy za beta-karoten, hahaha. naiwnych nie sieją ;) a nie boisz się brać czegoś, co kupiłaś na allegro? wiesz, czy to jest dopuszczone do obrotu, czy ma jakieś atesty?