Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejna wywłoka

jestem beznadziejna

Polecane posty

jak wyżej, zawsze musze coś głupiego powiedzieć, coś głupiego zrobić, nie mam przyjaciół wcale bo wszyscy sie mnie wstydzą pewnie. Brzydze sie soba i szczerze sie nienawidze. To tyle, musiałam sie z kims tym podzielić.

Gość przestan
ja tez jestem beznadziejna:( i co z tego jakos musze sie meczyc:(pozdrawiam

nie wmawiajcie sobie takich rzeczy. Bóg nie stworzył beznadziejnych ludzi, człowiek sam siebie kreuje. Mysle , ze macie doła :)

A ja...tyz:( Nie mam pracy, praca magisterska w lesie, jestem brzydka, faceta nie mam. ...ehhh zycie zycie:O

Gość przestan
no moze i mam dola:( nie wiem sama:( mam prace mam faceta i ogolenie jest oki ale ja chce byc taka dusza towarzystwa na kazdej imprezce itd,a nie taki smutas:(

Gość los debilos
gosiak ,ale jak jestes dziewicą to plus .Lepsza brzydka dziewica niż ładna używana

Gość wioletka
no to dolanczam do was :) przynajmniej nie jestem sama taka beznadziejna :(

Hehe....no dziewica ze mnie, fakt...ja tez to uwazam za atut...:) Ale wolalabym byc ladna dziewica:P Pozdro....

pewnie że mam doła, całe kurwa życie mam doła. Dosyć, dosyć, dosyć!

Gość los debilos
ja bym nie mogł chodzic z niedziewicą nawet ładną.Mam opory.NA dziewczyne tylko dziewice.

fajnie masz, pozdrawiam

gosiak lepiej nie miec faceta niz miec beznadziejnego...naprawde... oszczednosc nerwow i wogole. przestan- tez mam faceta i wogole wszystko, rodzine, znajomych, na brak kasy nienarzekam ale czegos mi brak.... a jednak czegos brak. Mysle, ze nasz problem lezy w psychice tylko, ze ja nie umiem sobie z tym poradzic:(

Gość A wiesz chociaż
co to znaczy wywłoka ?

Gość wioletka
no moze dlatego jestes los debilos ? :P

Gość wiktoriaaaa
Polub troche siebie . ( nie wierze by az tak było zle )a inni tez Ciebie polubią i wszystko sie zmieni . Moze sprubój sie zaprzyjaznic z kims ? Kup sobie jakies ciuchy i zmien fryzure , badz miła iwesoła . To działa sprobuj sama . Pozdrawiam , nie dołuj sie . Usmiechnij sie . Usmiech czyni cuda.

Masz racje w zupelnosci: na co mi jakis matol?:O A co do psychiki...to patrz, rozne osoby uwazaja sie za beznadziejne: takie jak ja - bez pracy, dyplomu, urody i powodzenia, ale tez dziewczyny ze wszystkiem: facetem praca itp... Masz racje...ale jak to zmieniec?

Gość jasne ze jestes beznadziejna

Ksenofarynka , ja też mam ten problem. Nie radzę sobie już z nim. Ogólnie, to mam popaprane zycie.

Gość przestan
ja se usmiecham caly czas i mam jakis tam znajomych ale w srodku czuje,ze to wszystko jest jakies takie udawane:(i juz mi sie tak nie chce:(udawac,ze wszystko jest oki bo to wszystko to tylko nazewnatrz a w srodku czuje sie strasznie:(

Gość hahahahahahahahaa
dawac dlaej:P

Gość wioletka
co ? juz nie ma wiecej beznadziejnych ? :(

ja mze beznadziejna nie ejstem ale beznadziejnie sie czuje:| a kieds bylam taka szczeliwa :(

Gość muddle-along
Chociaz mnie nie ma czego zazdroscic to ja jednak mimo wszystko jeszcze mam nadzieje!

temat jest zabytkowy ale jak ktoś go podniósł... to też sobie ponarzeka na własną beznadziejność ja też jestem beznadziejny, nieśmiały, bez sensownego charakteru, miałki intelektualnie, nie mam przyjaciół/znajomych, mam nudne szare życie, nie widzę dla siebie perspektyw w życiu czy to zawodowym czy towarzyskim... :O