Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pe-em

Nie ma już kobiet takich, co mi się podobają...

Polecane posty

Gość Pe-em

No właśnie - nie ma ich... To znaczy - nie ma pewnego typu kobiet, który mi się ostatnio podoba :) A jaki to typ? Takie kobiety jak z filmów kostiumowych o XIX wieku :) Skromne, delikatne, ciche... Pruderyjne :) Kobiece... Chodzące w długich sukniach, "cnotliwych" bluzkach pod szyję, z długimi rękawami... Takie wcielone tradycyjne "dobre żony" :) No dobrze, pewnie to dziwne, ale marzy mi się ostatnio właśnie taka "zabytkowa" kobieta :) Coś jest pociągającego w takiej niewinności i pruderii :)

Gość singielka
oj chyba sie mylisz...

Gość
no cóż...w dzisiejszych czasach faktycznie trudno o taką kobietę........ \"dobre żony \" powiadasz....ale sam pewnie oglądasz się na ulicy za krótkimi spódniczkami.....i zerkasz w kobiece dekoldy...... Widzisz w dużym stopniu to zasługa TV....to media kreują takie właśnie roznegliżowane kobiety......obejrzy sobie taka jedna małolatka z drugą.....kobietę w teledysku.....do której wzdycha co drugi facet....i robi wszystko by się upodobnić do tego obiektu męskich westchnień.....

Gość ciekawe ile ty masz lat
ze takie kobiety ci sie podobaja ? :)

Gość nbver
ale kobieta lepiej wyglada bez ubrania niż w ubraniu .Wiec w czym problem?

Gość Pe-em
Ależ ja wcale nie oglądam się za roznegliżowanymi kobietami na ulicy! Nie lubię tego "stylu"... A lat wcale tak dużo nie mam :) Jestem zwyczajnym młodym mężczyzną :) Do singielki - sądzisz, że takie kobiety jeszcze istnieją..?

Gość są
takie kobiety ale trudno je spotkać i dlatego tak ciebie pociągają

Głupotki :) Naczytałes się chyba za dużo forum, to wcale nie jest niewygodne, wrecz odwrotnie :)

Jest na to prosta rada - znajdź sobie taką kobietę, która będzie z przyjemnością nosiła dla Ciebie wszelkie rodzaje rajstop. A tak na marginesie... żadne forum nie jest dla mnie miarodajne, wszyscy sie tu wygładzają, upiekszają, wszyscy sa sprawiedliwi, lepsi, ich motywy zawsze zrozumiałe... Łatwo sie dowartościowywac pozostając anonimowym. Jeśli noszenie rajstop nie jest obecnie trendy, to od razu 90% kobiet na forum tego nie robi... ale tylko na forum :) Żeby to stwierdzić z całą pewnością, trzeba by zajrzec pod spódnice dziewczyn na ulicach, zaraz pewnie zminiłbys zdanie.

--> azazella W to, że pod spódnicami noszą rajstopy to nie wątpię. Teraz to nawet bardzo łatwo sprawdzić :-) Tylko że ogólnie coraz mniej kobiet chodzi w spódnicach. Zastanawia mnie jeszcze to ile dziewczyn nosi w zimie rajstopy pod spodniami. To często nie jest takie łatwe do sprawdzenia, a poza tym myślę, że wśród młodych dziewczyn (tak do 20 kilku lat) rajstopy pod spodniami nosi dużo mniej niż połowa :-(

Gość roztanczona
kochany-) tak naprawde to ty chyba sam nie wiesz jakiej kobiety szukasz naprawde, bo chyba nie liczy sie styl ubierania, jedne wygladają gorzej, inne lepiej...kwestia wnetrza, bardziej, taka poprostu kobieca dziewczyna ci sie marzy, która nie zachowuje sie jak chłopczyca, a tym bardziej jakby zaliczyła cała polska armie.... przyjezdzaj do krakowa...mówie ci do wyboru...tyle pieknych kobitek, ze zawrotu dostaniesz,biorac po uwage mnogosc uczelni i kierunków to mieszanka kulturowa jest wybuchowa pozdrawiam krakuska

Gość ciekawe ciekawe
..są takie ale po 60-tce

jesli jest zimno to głupota nie nosić rajstopek, napewno sporo nosi ale masz rację, wśród dzisiejszych 20-latek bardziej na czasie sa gołe brzuchy i nerki, zwłaszcza w zimie

Gość Dla ciebie ...
po prostu nie ma kobiet, bo ty jestes nadzwyczajny :-D, i albo musisz dorosnąć, albo po prostu urodziłeś się za późno ... :-D

Gość .bleeeh
Sory ale takie kobiety z XIX w w tych sukniach itp. kojarzą mi sie z nie mytymi śmierdzielami. Przeciez one myly sie raz na rok, nie depilowały, a w łóżku? podobno wycinali otwory w bieliźnie w "tych" miejscach. Nie wiem co cie w nich pociąga? Śmierdzące pantalony?? nie jestem podszywaczem, poważnie pytam

Gość jejku cos nowego
A podobno to doda podoba sie WSZYSTKIM męzczyznom, jak to jest?

Gość do bleech
poczytaj o rodzinie Napoleona od strony romansowej ,i innych to się zdziwisz, wcale tak pruderyjnie nie żyli. Tylko telewizji nie było, to sie o tym tak nie mówiło.

Gość trefnisiaa
Za dużo tej golizny ,wyuzdania , opatrzyło się.

Idź do klasztoru! Albo zostań mnichem buddyjskim, albo pustelnikiem, albo bo ja wiem kim...astronautą i nie będziesz miał problemu z płcią przeciwną tam w kosmosie. Może jakaś ufoludka przyleci i ci się spodoba? :P