Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ślązaczka-mynia

Kafeteria- wstyd!!!!

Polecane posty

Gość ślązaczka-mynia

widzę , ze kafeteria jakoś nie zaznaczyła w żaden sposób , że łączy się w bólu i cierpieniu z ofiarami i ich rodzinami .......- brak słów

Gość daj spokój
nie przesadzaj, wszyscy mamy teraz isc na kolanach wkoło częstochowy bo zginęło 66 osób?? codziennie tyle ginie w wypadkach pijanych kierowców, więcej zamarzło w mrozy, a wy sie podniecacie. Tragedia sie zdarzyła, odmów modlitwe lepiej a nie sie wymądrzasz.

Gość bikbiki
daj zyc innym kobieto..tysiace ludzi umiera codziennie,na calym swiecie..a czy to polak czy wietnamczyk czy taj zadna roznica..kazdy jest czlowiekeim..a to ze przy kazdej tragedii ludzie nie placza nie siwadczy ze nie czuja

Gość jadzkaa
Kurwa następna pozywka medialna.Solidaryzujmy sie oł jea .Codzien w krajach 3 swiata ginie setka ludzi i nikt nie mowi o żałobie A tu proszę solidaryzujmy się bo to biali,katolicy(sic!) Nareszcie szansa na wybicie sie nowego rządu,porażka nie ma co!!!

Gość ślązaczka-mynia
.....................................................

Gość na kafe nie tylko
ślązacy siedzą. W telewizji nie ma co oglądać, jeszcze w ogóle net na znak żałoby niech nam wyłaczą. No tragedia - fakt. Ale nie popadajmy w przesade.

to właśnie świadczy o tym, że są jescze ludzie, którzy posiadają odrobinę zdroweg rozsadku. jak ktoś lubi puste gesty, zapraszam na onet i wp - tam wszystko jest na czarno ja pierdolę - przymus żałoby

Gość wlasnie wszystko na pokaz

dokładnie, to nic nie da, to są tylko literki, cokolwiek wystukamy na klawiawaturze, nie pomoże to rodzinom ofiar i nikomu życia nie wróci, niestety:(

Gość ehh........
że nie ma ciekawych progamów to mały pikuś...gorzej że telweizja zapomniała, że poza Katowicami istnieje cały wielki swiat i g... się można dowiedzieć co się tam dzieje. a co do polityków....to czy kaczor ma owsicę czy może hemoroidy??? bo za każdym razem jak się wypowiadał w tv to się wiercił jakby go nie wiam jak dupa swędziała.....toralny brak klasy...blech...

Gość mekintoch
qr... zajmijcie się tymi głodującymi i marznącymi zza oknem bo to rzeczywistość a tych co zginęli już nie wskrzesicie. Pokazówy jedne wstrętne!!!!!!!!!!!!!!!! Biada zeby mi jeszcze się wpieprzali w internet!!!!!!!!!!!!!! POWTARZAM WYJRZYJCIE ZZA OKNA I POMOŻCIE POTRZEBUJĄCYM BO MARZNĄ I Z GŁODU UMIERAJĄ!!!!!!!!!!!!!! Co za naród, cofniemy się zaraz do św. Aleksego i będziemy umartwiać....

Gość mekintoch
jasne świeczuszkę zapalcie w oknie bo w dupsko ciepełko... a tak wyjść do potrzebujących to już problem byłby...

Gość pan prezydent ogłosił
żałobę. I co myślicie że się dzisiaj umartwia cały wieczór? Nie. Siedzi, żre i żartuje jak co dzień. A nam nawet głupi program w TV zmienili. Bo my się mamy zamartwiać. Żal mi tych ludzi, żal mi ich rodzin. Ale nie czuję potrzeby narodowego płaczu. Co dla tych rodzin zmieni fakt, że ileś osób nie obejrzy ulubionego programu w TV? Kurde, to obejrzą sobie komedię (na przykład bo mają taki kaprys) na DVD. I co?

Gość minister ds....
Wstyd i chańba!! Pan Prezydent przecież nakazał jednoczyć sie z ofiarami!

ogłosił bo wypadało, a mnie myślisz nie żal? gdyby te znaczki coś dały postawiłabym 10000000000000000000000000

Gość camillee
Nieco przesadzaja z ta żałobą. To straszna tragedia ale moim zdaniem media robia z tego jakis teatr. Ponoc jakies świeczki juz niektórzy pala w oknach. To jakas szopka.

Gość mmzzzzzzmmmmmmmzzzzzzmmm
Nigdzie na necie nie spotkałam tylu świrów i pojebów co na kafeterii. Czy to aby ma sens to co piszę???

Gość llklk
szopka prawie jak ta poprzednia:o

Gość e tam szopka
nie pierdolcie to jest tragedia, a ci ludzie- ranni, rodziny zabitych- potrzebują wsparcia, i całej energii dobrej myśli jaką możemy im przesłać i te gołębie, które ciągle czekają na ruinach... naprawdę nie pierdolcie

Gość camillee
Do tego jak sie jeszcze podniecali ze cała Europa o nas mówi i Putin i wogóle bla bla. Puste gesty......

Gość transmiter
no dobra juz zaczynam transmitowac dobra energie to zapewni ludzia szczesliwosc i spokój ducha, amen

Gość camillee
No i wielka tragedia bardzo mnie to boli ale co ja moge zrobić!!! Myslicie ze ulżę komukolwiek w cierpeniu paląc jakąś durną świeczke

do ślązaczki: skoro tak bardzo cierpisz to dlaczego siedzisz na kafeterii? Łącz się w bólu, skopmpletuj sobie czarną garderobę i wyrzecz się wszelkiej rozrywki.:O

Gość e tam szopka
no i dobrze, amen nie jestem wierząca więc nie pomodlę się, nie dotarłam do szpitala i krwi nie oddałam,jestem w erze- czy można z ery wysyłać smsy dla Katowic (z innych można)...więc przynajmniej będę wysyłać im dobre myśli

Gość Kremów_ka
Niestety żyjemy w takich czasach sztuczności a siła telewizji jest tak wielka jak wieża Eiffla !! wystarczy ,że nagłośnili targedie i wszyscy jak jeden mąż nagle odczuli żałobe ! a gdzie byli nasi rodacy jak Katrina , Tsunami , WTC było ? no gdzie ? jakoś nie było tak wielkiej żałoby chociaz też zgineli ludzie !!! mnie też jest przykro że tak sie stało ale to że w radiu lecą same smęty i w telewizji lipa to mnie jeszcze bardziej dołuje!!! tyle ludzi ginie dziennie na ulicach w wypadkach i jakoś nie mamay załoby i nie palimy świeczek , zycie toczy sie dalej trudno stało sie nic już nie zrobimy !! śmieszne jest tylko to że mu Polacy juz tacy jesteśmy ze robimy wszytsko na pokaz ale jak trzeba by pomóc jakiemuś biezdomnemu to uciekamy gdzie pieprz rośnie ! bije z nas fałszerstwo i sztuczna uprzejmośc Załosneeee.żeby chociaz to całe cierpienie i żałoba była prosto z serca to ok ale tak pod publike?? wstydz sie Polsko !!!

zgadzam się z tym co napisałaś \"e tam szopka\" tylko stawianie krzyżykow obojętnie w jakim kolorze i jedynie pisanie o tym IM niewiele pomoże