Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ślązaczka-mynia

Kafeteria- wstyd!!!!

Polecane posty

Gość e tam szopka
no ja nie wiem gdzie Ty byłaś jak były Katrina , Tsunami i WTC (i trzęsienie ziemi w Kaszmirze na przykład)- ja byłam w domu i czułam się niemniej podle jak teraz skąd Ty wiesz co ludzie mają w sercach?

Gość e tam szopka
no nie pomoże...dlatego pytam na serio- czy jest jakiś numer na który z ery można wysłać smsa? i czy jeszcze potrzebna jest krew? gdzie to można sprawdzić?

Gość Kremów_ka
Bo to jest dokładnie tak jak ludzie chodza do kościoła ---- pseudokatolicy----- tacy z naś święci jak z Chucka Norissa Madonna!! Wszystko opiera sie na prostej teorii " Co ludzie powiedzą " ale czy my naprawde jesteśmy tacy święci ? nie przeklinasz ? ciupciasz sie dopiero po ślubie ? chodzisz do spoiedzi regularnie ? koziszs do kościoła ? nie jesz mięsa w piątki ? nie bawisz sie gdy jest post ? nie ma na tak naprawde 100% katolika !!! ciekawa jestem czy codziennie masz na parapecie zapaloną świeczkę , i czy codziennie przeżywasz załobe ? bo przecież dzień w dzień w teleekspresie słychać ,że zgineło tyle ludzi !! no ciekawa jestem !!

o smsach nic nie wiem tu są nr kont Pomoc dla ofiar katastrofy: Konto Caritas PKO BP SA I o/Centrum Warszawa 70 1020 1013 0000 0102 0002 6526 z dopiskiem \"Katowice\" Pomoc dla ofiar katastrofy: Konto PCK Bank Millenium 56 1160 2202 0000 0000 7174 6816 z dopiskiem \"CHORZÓW\"

Gość e tam szopka
dzięki maaalutka... słyszałam ze w orange i idei uruchomili specjalne numery- sms kosztuje 2,44 z czego 2zł idą na Katowice

Gość e tam szopka
"Można pomóc SMS-em W pomoc ofiarą tragedii włączają się również firmy. Plus GSM udostępnia od dziś specjalne połączenie SMS-owe, dzięki któremu klienci sieci mogą wesprzeć rodziny ofiar i osoby poszkodowane w katowickiej tragedii. SMS-y o dowolnej treści należy przesyłać na numer 72720. Koszt SMS-a wynosi 2 zł plus VAT. Całkowity dochód z SMS-ów, pomniejszony o podatek VAT, zostanie przekazany na rzecz poszkodowanych. Również Orange we współpracy z Caritas Polska uruchomił specjalny numer SMS. Wysyłając sms w sieci Orange o treści KATOWICE na numer 72720 możesz pomóc ofiarom katastrofy w Katowicach oraz ich rodzinom. Koszt jednego sms-a to 2 zł + VAT." o erze nic:O

Numer, na który mogą dzwonić z telefonów stacjonarnych wszyscy, którzy chcą pomóc ofiarom tragedii: 0 400 307 308. Połączenie kosztuje 3,19 zł plus VAT i właśnie taka kwota każdorazowo trafi do ofiar. Pomóc mogą także użytkownicy sieci Orange oraz Plus GSM, wysyłając sms pod specjalny numer 72720, w treści sms-a należy wpisać \"Katowice o erze nie piszą, jak znajde to wkleję

Gość madzigseg
Twój komeTo nie Kaczynski ogłosił żałobe narodową. CZAK NORIS to zrobił

Gość Szalony Spawacz
---> jadzkaa Czy nawet w przypadku tragedii musicie wyjeżdżać z jakimiś prymitywnymi anty-katolickimi tekstami? Sam jestem agnostykiem ale mam do ciebie gorący apel, weź na wstrzymanie dziecko bo swoją nienawiścią imponujesz tylko podobnym sobie małolatą którzy nienawidzą kośioła bo taka jest teraz moda...

Gość e tam szopka
zadzwoniłam na ten stacjonarny:)