Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość citizenn

Windows XP z nowym kompem - mam pytanie....

Polecane posty

Gość citizenn

Czy z nowym komputerem (ma juz windows xp zainstalowany) powinna byc plytka instalacyjna Windowsa? Bo ja mam tylko plytke Microsoft Works Suite. Dziekuje za pomoc z gory.

jesli kupowalas windowsa to powinna byc, a jesli nie to nie

Gość citizenn....l
Mam windowsa - znaczy kupowalam go razem z kompem- byl juz zainstalowany. I nie wiem co myslec bo plytki nie mam:O

musi byc.zawsze.jezeli w umowie kupna i w rachunku masz wpisane to jednoczesnie wykupujac licencje masz prawo na nabycie plytki.takie jest prawo w calej u.e ale wiem,ze niektore punkty sprzedazy robia takie walki i nie daja plytek.

Gość citizenn....lj
No tak, rozumiem. Ale ja nie kupowalam kompa w UE tylko w stanach. I teraz chce sobie zainstalowac inny jezyk i nie mam plyty z instalka XP:( Kurde...co ja mam zrobic...

niby tak.....ale wiesz o co chodzi? zanim trafi na ten ,ktory dziala to predzej zainstaluje skopiowany z kluczem ktory ma tylko jedna ososba.

Gość citizenn....ljd
Hmmmmm czyli co, sciagac z netu?? Przez emule? A potem nie wykryje ten moj Windows, ze iplytka jest nielegalna? Przyznam ze mnie to zaczyna wkurzac, zaluje, ze nie kupilam kompa w Polsce.

sorry,ze pytam. chcesz miec windows w dwoch jezykach na kompie? gratuluje komputera,jak da rade.........

Gość citizenn....ljd
Nie nie nie o to mi chodzilo...juz pytalam sie o to na tym forum - chce pisac na: * stronach wegierskich z uzyciem wegierskich liter np a z kreska * w Wordzie po wegiersku. I wyczytalam w necie, ze bede do tego(znaczy do dokonania zmian w Windowsie) potrzebowala plyty instalacyjnej Windowsa... A moze to nie bedzie konieczne? Jak uwazacie? Pozdrawiam i dzieki za pomoc.

Gość citizan
up

Żeby pisać w obcych językach, trzeba doinstalować z płyty obsługę tych języków. Windowsa możesz ściągnąć skądkolwiek....eMule, dc++, Bearshare... A klucz.....do Windowsa akurat jest mnóstwo działających kluczy, są też generatory - takie programiki, które z miejsca generują dziesiątki nowych kluczy ;-)

Gość citizennq
up

Gość citizennnn
No wlasnie nie ma, jest tylko plytka Microsoft Windows Suite. A moze wcale nie trzeba miec tej plytki do pisania po wegiersku? Jak myslisz?

Gość citizennnn
up

jak nie masz płytki z windowsem to poproś jakiegoś kolege to ci przepali - z pewnością któryś ma...

Gość citizennn
Oki, rozumiem, ale moze wcale nie trzeba jej do tego pisania po wegiersku???

Gość spiąca_niunia
citi: wystarczy, ze w ustawieniach klawiatury, zmienisz uklad klawiatury na regionalny węgierski. możesz ustawić sobie klika języków, których używasz i przełączać jednym kliknięciem na pasku zadań. a co do płytki od win xp? czy ten komputer to ibm? czy jakaś inna marka?

Gość citizennnn
Rozumiem, sprobuje bez plytki... A laptop jest Della..dziala bez zarzutu, tylko brak tej plyty z windowsem mnie wkurza niepomiernie:O

Gość citizennnn
upu

ważne czy jest nalepka z hologramem i numerem seryjnym. niektóre komputery dużych firm sa sprzedawane bez płytki, na twardym dysku jest specjalny katalog z Recovery CD, który można przegrac na płytkę CDR i z niego odtworzyć system. Można tez dokupić taką płytę z Windowsem nagraną od producenta komputera. Musisz dowiedziec sie w Dell-u.