Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja juz nic nie wiem

Domowa odżywka do suchych włosów

Polecane posty

Gość ja juz nic nie wiem

prosze o porady

Gość prosze bardzo
jajko, troche nafty kosmetycznej i olejku rycynowego i soku z cytryny i to na włosy na kilka godzin i umyć

nalóż na włosy majonezNie żartuję.Toświetna odżywka na wlosy.Oglądałaś wczoraj film z Julią Roberts.../Nie pamiętam na jakim kanale...też taka miała.Polecam.Sama też kiedyś próbowałam. Ps. olejek rycynowy jest też super

Gość jajajajajajaja
nafta jest super :) stosuje od kilku tygodni , nakladam raz w tygodniu tzn wcieram w skore glowy i wlosy i splukuje po pol godz , wazne zeby dokladnie splukac

Gość Axa
Majonez - czyli żółtko z oliwą i sokiem z cytryny. Tylko że żółtko ciężko potem zmyć.

Gość *kajka*
jajajajajajaja - jak potem zmywasz ta naftę ? Poważnie pytam , bo raz spróbowałam i pół nocy zajęło mi mycie . Szampon tego nie zmywał ... Piekne tłuste , naftowe strąki mi sie zrobiły :D Doświadczenie było jednorazowe nie miałam odwagi powtórzyć. ;)

Gość zapytajkaaa
taką maseczkę nakłada sie na umyte włosy, czy przed myciem?

jq przed chwila zmylam.. jedno zoltko, lyzeczka oleju rycynowego i to zmieszane z balsamem do wlosow \"el pelo\" firmy Emo (jest rewelacyjny do wlosow, dziala przeciwlupiezowo, wzmacnia, wlosyprzestaja wypadac i sa mocniejsze) ... nalozylam to na wlosy (suche) popryskalam radicalem na dokladke , zawinelam w foliowy worek i owinelam w recznik.. i tak godzinka :) umylam normalnie wlosy, jak zawsze i wszystko slicznie zeszlo, bez problemow.. a wlosy slicznie blyszcza :P