Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiony_84

Ja 22 lata, Ona 34, Czy to ma sens??

Polecane posty

Gość zagubiony_84
Ale... ja i tak niedlugo stad uciekam, z kraju.... Ona wie o tym... Ale narazie jestesmy razem...Poza tym... no cóż... oboje mamy temperament.Na swój sposób jesteśmy kochankami + przyjaciółmi... Oboje wiemy,ze na dluzsza mete to nie ma sensu,ale... cieszymy sie chwila...

Gość zagubiony_84
Aha- jesli chodzi o kase ona jest bogata:) Ale ja nie lece na kase... Nie o to chodzi...

Gość z calym szacunkiem
Filomenka, ale ja mam 35 lat dwójke dzieci i jestem sama. Nie potrzebuje faceta żeby mnie utrzymywal i moje dzieci, doskonale daje sobie rade sama , niczego nam nie brakuje !! Nie wiem ile masz lat ale tak czytając twoje wpisy odnosze wrażenie, że chyba jeszcze niewiele, więc ci powiem że też bedziesz miala kiedyś 34 lata nie wiem jak ci sie życie uloży i ile bedziesz miala dzieci, nie sądze żeby bylo ci milo gdyby ktoś napisal o tobie że jesteś stara, ja sie za taką nie uważam. Twój pogardliwy sposób pisania o tej dziewczynie sprawil że również jako kobieta musze ci napisać , że tak po prostu sie nie robi !!!!

Gość xxxxxxxx Kaś
Powiedz jak masz na imie i jej imie, bede mogla ci powiedziec co was czeka :)

Gość nie wiem..
Filomenka chlopak nie wie ile pracy i dalej ble ble ble .. a moze zdaje sobie z tego sprawe i chce podjac sie tego trudu bo milosc moze wiele .... juz tyle nie załuj bo to facet i mysle , ze jesli kocha to bedzie zdeterminowany do dzialania , mysle , ze powinien sobie przemyslec jeszcze ...

Gość co poradzic..
Czyli jednak nie wiazesz z nia przyszłosci ... w takim przypadku nie wiem czy jest sens zawracac jej głowę...

stara baba jak dla 21 latka.....sama mam podobny wiek i wiem ze byłabym za stara na takiego młodzieniaszka.

Filomenka to, że Ty siebie nie widzisz w takim związku wcale nie musi oznaczać, że ten chłopak z kobietą nie beda szczesliwi. Najlepiej jest tylko oceniać i dawac \"dobre\" wydaje się rady, ale tak nie jest. Najpierw ich kobieto należałoby poznać a nie rzucać \"nie uda sie\" itd. Każdy jest inny, z całym szacunkiem dla Ciebie - ale aby jaknajmniej było ludzi takich jak Ty Draże górą :classic_cool:

Gość ty może tak
ale tamta dziewczyna wcale nie musi tak uważać, można być starym w wieku 25 lat i mlodym po 50 to kwestia spojrzenia na życie i charakteru :)

ale zauwazcie co one napisal ze i tak wyjezdza i ze wiedza ze to nie ma sensu na dluzsza mete wiec nad zcym sie tu jeszcze rozwodzic chca sie zabawic troche razem to nich sobie robia co chca....

Gość co poradzic..
stara dla 20 latka bylaby gdyby miala 40 parę natomiast 30 lat to młoda nie nastka a kobieta, ktora moze wygladac jak nastolatka , duzo jest takich dziewczyn ... maja do 35 a wygladaja jak nastolatki bo sa jeszcze młodziutkie poza tym widze duzo nastolatek a wygladaja staro na swoj wiek ... wiec mi tu nie pleć głupot...

stara i to dzieciata.....wygląda napewno na stara skoro ten 21 taki młody a głupiutki ze hohojo.....juz sobie ich wyobrazam z 3 dzieci ...ale cóz.i tak on wyjeżdza.

Gość myśle że nie bedziesz
Filomenka zadowolona, ale raczej musi wyglądać mlodo i atrakcyjnie skoro 21 latek woli ją niż swoje rówieśniczki cha cha ;)

Gość nie wiem..
ej Filona Filona w takim razie ty jestes gówniara co to życia jeszcze nie zna... sory za to określenie ale ponioslo mnie, bo jak mozna nazywac osobe 30letnia stara baba ... nie pojete ..to jest mloda kobieta ...i nie mow mi, ze za stara dla niego ,bo to sa tylko stereotypy mysleniowe , czysta zaściankowość... do 10 lat róznicy to nie jest zaden problem..

Gość sssssssssssssssssssssssssss

Gość suzanna
Tak czytam i zastanawiam sie , dlaczego kobiety ( na szczęście niewszystkie ) są wobec innych przedstawicielek swojej płci takie złośliwe ??? Czyżby to była prawda , że baba babe w łyżce wody utopi z zazdrości ???? ;)

ale ten 21 jest pusty.......z tego co pisze to kompletnie nie wie co mówi........niby chce być z nia i jej dziećmi .......ona jest bogata więc bedzie go utrzymywać........z drugiej strony pisze ze oni sie bawią bo i tak on wyjedzie......nonsens...głupie to..prowokacja moze?.....tak , nadal uwazam ze dla tak dziecinnego 21 latka ta starsza 34 latka dojrzała matka 3 dzieci jest za stara....mów co chcesz ale to moje zdanie ...pozatym poco wogóle tu cokolwiek pisac skoro 21 latek sam przyznał ze to na krótko bo wyjeżdza....to poco wogóle ten topic ?skoro sam wie co zrobi.........facet baw się i uzywaj...bzykaj panią 34 latke ile wlezie...........a potem kopnijcie się w tyłek ....a daje sobie pipke wygolić ze i tak kidys poznasz młodsze i bedziesz jeszcze smiał się i cieszył się ze nie uwikłałes się w ten związek i ze nie masz z nią dziecka............była taki aktor i piosenkarz PIASEk i jakimowicz.......mieli stare konkubentki dzieciate..........ale się zarzekali ze kochają ze będą z nimi wiecznie.i co i dupa......i juz dorosli i zrozumieli ze nie dla nich stare dupy.......no ale dobrze ze ten 21 latek wie ze to tylko chwilowe i nie wiąże z nią przyszłości.......żal mi byłoby tylko tych dzieci ze miałay by tatusia na jakiś czas a potem innego...

Gość mówie ci wykożystaj
i spierdalaj nieangażuj sie w taki związek to tylko przejściowe z jej strony pół roku i po tobie facet

Gość teee u góry
kup se słownik !!!!

Gość sssssssssssssssssssssssssss

Gość TO ŻE TY MASZ
zle doświadczenia nie znaczy , że inni też tak muszą mieć .

Gość nie wiem..
Jeśli on nie wiąze z nia przyszlosci i ona wie o tym to ok ale jesli on jej mydli oczy i robi nadziej to njuz nie w porzadku .. wiec dobrze sie zastanow i badz wobec niej fair... jesli jej odpowiada taki stan rzeczy ok jesli nie i ty nie chcesz z nia byc do konca to powiedz jej to i odejdz...

Gość piotrek i jola heheheh to wy
?

Gość cooooooooooooo
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jestesie jeszcze razem?:D

Gość a kto pyta
??????

Ma to jakieś znaczenie?:)po prostu ciekawość :P

swiat jest jednak bardzo maly :) więc trzeba uwazac gdzie sie co wypisuje :):):):):):):):):)

Gość a kto pyta
jasne, że ma, nie każdy na to samo pytanie dostaje taką samą odpowiedz ;)