Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiony_84

Ja 22 lata, Ona 34, Czy to ma sens??

Polecane posty

Gość piotrek i jola heheheh to wy
Po prostu znajomy pyta :D jesteś teraz w domu czy we wrocławiu?

Gość on24*******
stary pakujesz się w niezłe gówno!!! to i tak się rozpadnie...Kobietka ma niezłą odskocznie od monotonii życia i ma młode ciałko z małym móżdżkiem...chłopie zamiast wyrywać co lepsze laski to wybrałeś sobie starą babę...chyba,że takie wolisz...ale popatrz nawet jeśli jakimś cudem ci się uda to czy ta kobieta będzie ci się podobać za 10 lat? ... ps. nigdy nie wierz kobiecie, zwłaszcza po 30 zdradzającej męża z dziećmi!!!!!!!!!!!!!!!!...stary ty chyba jesteś jakiś niedowarotościowany...znajdź sobie dziewczynę w podobnym wieku!!! Znam pewną parę tylko że proporcje odwrotne...i jest lipa...pojdziesz z taką kobietą na imprezę do swoich znajomych??? to jest Mamusia i inaczej odbiera świat...i uwierz mi, na imprezie będziesz wyglądał jakbyś przyszedł z mamą lub ciocią...ona nie zrozumie napewno twoich znajomych...szkoda czasu na to...ale jak chcesz sobie zmarnować młodość to bierz ją i się ciesz!!! ps2. kurde ona urodziła 3 dzieci!!! ps3. ponoć niedoświadczeni młodzieńcy i zakompleksieni wybierają starsze Pani...bo chcą matczynej miłości...normalnie pasuje jak ulał...to takie moje zdanie...generalnie dla mnie fatalnie!!!

Gość nie wiem..
Do poprzednika... nie miales takiej sytuacji wiec nie mow..bo to wiadomo , czy ty za jakis czas nie zakochasz sie w jakiejs starszej dziewczynie .. to przychodzi samo w najmniej oczekiwanym momencie.. i przestancie pieprzyc ze kobieta w wieku 30 lat to stara baba sama mam 20 lat ale mam wyobraznie i potrafie dostrzec ze kobiety 30letnie to młode babki bo tak jest ... znam wiel kobiet w30 letnich i tylko pozazdroscic cialka i urody , znam tez wiele nastek co to nie zadbane i pomarszczone chodza wiec nie ma co tak glupio pisac..

Gość cięzko..
ohoho filomenka sie uspokoila i grzecznie odparła.. myslalby kto ... nieżyciowi jestescie i tyle... w dodatku zaściankowi ...ludzie sie w sobie w zakochuja i jest im dobrze jednak zaraz sa wyroki ze to nie potrwa długo bo ten jest za młody , ten za stary ten to ten tamto ... takie jest zycie i jesli oni wiedza, ze jest im dobrze ze soba to po co z góry wyroki stawiac nie znając osob ...

Głupoty babo gadasz :-o Ja mam kobiete młodszą ponad 20 lat i do szczęścia brakuje nam tylko by takie baby jak Ty zamkneły gębe. Byłaś w takim związku, że wiesz co kieruje ludzmi że w nich są i trwają mimo wszystkiego? Nie wiesz? To wspólne zamiłowania (nie tylko do draży) i miłośc :-o

Gość tktt
To co moze ma w desperacji szukac jakies starszego faceta bo ma trojke dzieci ... powiedzmy ze sie nawinie jakis i co kiedy ona nie bedzie nic czula do niego bo sercem jest z tym młodszym.. ok ten starszy zapewni jej opieke ale jak dlugo to potrwa jak nie ma milosci ? dzieci beda to widziec i tak tez beda wychowywane -bez miłosci ... jesli to milosc to nie ma na co czekac .. jesli nie milosc a cos przejsciowego to odrzucic i trudno...

Gość on24***********
przestańcie się czepiać, jak ktoś się pyta to ma odpwiedzi... ps. koleś ma 21 lat a że kobieta jest doświadczona seksualnie to wywija dupeczką i dobrze robi loda i chłopaczkowi się to podoba i odrazu mówi że to miłość ps2. jak chce to ma i niech się cieszy i nie pyta!!!

Gość jasne zróbcie
ogólną klasyfikacje na grupy i zacznijcie wydawać zezwolenia na miłość tylko w obrebie tej samej grupy, inna miłość jest zakazana łysi faceci mogą tylko z niskimi kobietami z nadwagą !! bruneci tylko szczupłe blondynki itd a wszyscy po 30 mają zakaz całkowity !!! bo są już starzy i powinni zająć sie wyplataniem koszy z wikliny !! nic dziwnego że w tym kraju tylko smutek, narzekania i ciągła szarzyzna :(

Gość Filomenka.....................
ale cie ktoś musiał w życiu skrzywdzić !!! miał racje !!! takim babsztylom jak ty sie należy !!!! pozdrawiam kobiety 👄 Adam :)

Gość ale bzdury
a gdzie sie podział założyciel? m,oje zdanie jest takie,nie słuchaj bzdur, to normalne że człowiek pyta,szuka ale decyzje podejmij sam.Najważniejsze abyś mógł wyraźnie spostrzec czy to romans czy coś więcej ( dla niej).Postaw wyraźne warunki,niech sie wypowie jak widzi wasz związek.Nawet jesli będziesz musiał ją zranić postaw ultimatum bo balansujesz na końcu nitki.Takie związki są możliwe.U mnie jest podobnie tyle że to ja jestem panią ,musiałam wybrać pomiedzy mężem a młodym niedoświadczonym i niedojrzałym emocjonalnie facetem.Tak bynajmniej mi się wtedy wydawało.Jesli się nie wypowie konkretnie (bo to,bo tamto, a dzieci,a zobowiązania finansowe itd..)to daj sobie spokój bo nic z tego nie wyjdzie.

jesteś żałosna ..... aut....

a mni eto nikt nie skrzywdził.wręcz przeciwnie......żal mi takich osób jak wy .bo prędzej czy pozniej coś u was si wydarzy..młody facet odejdzie a starsza kobieta zostanie sama i na odwrót.i nasz pan profesorek z wibrującym językiem zostanie sam i bedzie szukał w klubie samotnych serc jakąś równolatke i wspominał młoda która dowalała mu rogi..........

Gość fdhdshdsfh
ja mam 24 lata a napastuje mnie 35tka i całkiem mi sie to podoba. mieszkałem kiedys z dziewczyną 3 lata młodszą i to była katorga, cały czas chciała mi przesiadywać na kolanach, chciała zebym ja przytulał, całował, robił zakupy(za swoją kasę oczywiście), a potem chodził z nią jeszcze na imprezy i do kina(też ja stawiałem). w łóżku zachowywała sie jak kłoda, juz wolałem samemu sobie zrobic dobrze. ta 36tka jest zupełnie z innej bajki, rozumiemy sie bez słów, niczego ode mnie nie oczekuje, ma własne życie i nie karze mi się non stop pocieszać. dużo daje od siebie.

a śmieszne jest to ze prawda w oczy kole.........szkoda ze nie masz odwagi podpisac się swoim nickiem tchórzu. sam aut....

Gość nie wiem..
on 24 .. a co ty myslisz ze jak dziewczyna jest po 30 to juz nie stac ja na uczucia tylko wywijanie dupeczka jak to określasz ... powtarzam jeszcze raz jestescie zasciankowi i segregujecie ludzi ten moze z tym , a ten moze z tym inaczej nie ma szans i kropka...jest sobie mlody chlopak i jest sobie jego starsza dziewczyna kochaja sie ale niestety nie moga byc ze soba bo to nie ma szans na przyszlosc - takie jest wasze myslenie ... a tacy ludzie sa nieszczesliwi przez was zawistnicy...

sama jestem 30stolatka i wywijam ile się da i jak się da......chcę czuc się atrakcyjna i lepsza niz te 20stolatki.udaje mi się czasami nawet.......ale lustro i metryka jednak mówią swoje......juz nie tak łatwo jest urodzić przed 40stką i kobieta się speszy i szukają byle kogo niewazne czy młody czy gówniaz..........30stki sa super zadbane, ustatjkowane..super materiał na kochankę......i młodzi sa oczarownai..........ale czy na długo........otóż nie zawsze niestety...niezawsze........

wole podpisać sie własnym imieniem bo jest prawdziwe dzieki temu że są takie egzemplarze jak ty wymyślono określenie" wstrętne zgorzkniałe odrażające niemiłe babsko " aut !!!! ...................

dlatego wiem ze 30stki i to dzieciate szukają młodego by sie odmłodzic i dowartościowac..a ci 21latkowie chca przy nich czuć sie męscy i dojrzali bo uwazają ze takie 30stki nie sa głupie jak te 20stki..........no ale to naprawde nie zawsze dobre rozwiązanie........no i młodzi uczą się przy tych 30stkach i doświadczają jak to jest...........a te 30stki co robia?.....cieszą się ze gównierze na nie leca i korzystają z tego.........ja tak to widze z z obserwacji...........jak to dobrze ze jestem w udanym związku i szczęsliwym..dlatego szkoda mi porzuconych 30stolatek i niezdecydowanych i rozhwianych emocjonalnie zapatrzonych 20stolatków.

no jakoś nie podpisałes się swoim imieniem dziadzie .......sam aut jak nie mas znic do powiedzenia konkretnego.aut ćwoku..żal mi ciebie........oj żal......ale cóz i tacy sa na swiecie jak ty

do tego co wyżej dodam jeszcze WULGARNA PROSTACZKA AUT !!!!

Gość on24***********
jeśli ktoś wybiera sobie nick "zagubiony_84" to chyba świadczy o czymś..., za każdym razem napisałem , że to moje zdanie, więc co się czepiacie...to już nie chodzi o wiek , ale o zaistniałą sytacje...Ta Kobieta ma 34 lata, 3 dzieci i męża!!!!!, oszukuje męża i dzieci!!!!! a przy okazji ujeżdża młode ciałko, więc bez ideowych tekstów mi tu proszę!!! Wszystko jest możliwe, ale nie przy tych czynnikach...przepraszam, ale chłopaczkowi czegoś brakuje, chyba pewności siebie i wyzbycia się kompleksów bo nick mówi sam za siebie "zagubiony_84"!!!!!!!!!!!!!!! więc bez moralizowania mi tu proszę!!!!

Gość nie wiem..
Moja droga zbytnie uogólnienie... co powiesz na to... jest mlodszy chlopak i duzo starsza dziewczyna nie wyglądajaca na swoj wiek a duzo duzo młodziej.. poznali sie lecz nie wymienili wieku ( chlopak pewnie mysli, ze dziewczyna jest w jego wieku) i co dochodzi do tego , ze zakochuja sie w sobie , on nie widzi swiata poza nia , ona poza nim .. ktoregos dnia chlopak dowiaduje sie ile ona ma lat i co robi? nie ucieka a chce byc z nia , poniewaz wiek dla niego nie stanowi problemu..

Cytat Filomenki \"chcę czuc się atrakcyjna i lepsza niz te 20stolatki. udaje mi się czasami nawet.\" Koniec cytatu Chcesz się taka czuć bo sama wiesz że taka nie jesteś. Tu nie chodzi o wiek. Nie znasz swojej wartości, jesteś zakompleksioną babą,chcesz być lepsza od 20latek i stąd w Tobie ten jad. Nie potrafisz pogodzić się z tym, że Ty już mialaś 20 lat x lat wstecz. Gydbyś więcej czasu poświęciła na przeanazliowanie swojego życia a nie cudzego, więcej się uśmiechała, pozbyła tego jadu co w Tobie tkwi napewno byłabyś super KOBIETĄ, uwierzyłabyś w siebie i była pewniejsza. Wysyłam Ci swoje zdjęcie (ze swoją kobietą) z której mimo że ona jest młodsza mogłabyś brać przykład. http://img96.imageshack.us/my.php?image=wspolne1088gk.jpg

Gość nie wiem..
Tak jest ... dla niej to jest tak , ze kazdy po jakims czasie musi zostawic partnera czy partnerke bo ten jest juz zszarzały i nie moze byc tak , ze ludzie będa ze soba do konca zycia bo po pewnym czasie czlowiek nie nadaje sie juz do niczego nawet do milosci ...żałosne..

Gość to mnie złości
a ma sens, gdy ona jest wyższa? a gdy jest grupsza? a gdy jest czarnoskóra? a zarabia więcej/ a jest lepiej wykształcona? Ale jestem zła za takie kretyńskie watpliwości!!!!!!! To tak jakby swiat był pełen szczęśliwych równolatków. Kochasz albo nie? sam sobie odpowiedz cześć, jestem zła

Gość pewien ADAM
gratulacje Prof.Draż !!!! dużo szczęścia życze !!! miłość jest wielka !!!! :) nie wiem=> masz racje , mam nadzieje że to co tu powypisywała nie wpłynelo na decyzje autora... oby

Gość to zalezy jak
to zalezy jak sie na to patrzy. Ja mam 32 lata a moja kochanka 45 i jest fajnie:)