Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiony_84

Ja 22 lata, Ona 34, Czy to ma sens??

Polecane posty

Gość rozmiar 36
normalnie niewieścieją faceci...ale, przy tak młodej żonie to może faktycznie przyda Ci się trochę wiedzy z tego forum. Baw się dobrze.

ale juz duzo o profesorze wiemy.jaki ma tytuł imie i nazwisko, imie żony, wiek zony, róznieca między nimi wiekowa, gdzie zona pracuje...ze mają 4 dzieci.nawet wiemy jak wyglądają........a co powie nam pan jeszcze? imiona dzieci i ich wiek......i czy to sa dzieci z pana pierwszego małzeństwa czy jej panieńskie?...... z jakiego miasta jestescie jeszcze..........no i moze czy mieszkacie w bloku czy w willi z basenem, i czy dzieci mają swoje komórki .......

niedoczytałam...ale widac ma pan duzo czasu aby tu przesiadywac z banda małolatów którzy piszą tematy dla prowokacji........aby coś się działo..a poprzez te tematy dochodzi do niemiłych wymian zdań, obrażanie ludzi.........nie widze tu zbyt wiele osób konkretnych , same dzieci bawiące się ....

Z tego co widze nie udzielają się tu sami małolaci, zdążyłem zauważyć, że jest sporo topików gdzie ludzie są po 30,40... Jednym z takich tematów gdzie się udzielają może być np. \"30-to..parolatki otwieramy klub przyjaciól..\" czy \"41latki też mogłyby się spotkać tutaj na forum\" Nieukrywam,że mam sporo wolnego czasu, Ty chyba również :classic_cool:

ja nie jestem jeszcze na emeryturze.mam poprostu czasami więcej luzu .......

Gość aaaaaaaasssssss
POZNAJ JĄ BLIŻEJ!

Gość upoppu

Gość nie wiem..
Filomenka jak ty masz 30 lat to ja jestem Chopin;) nie potrafisz normalnie wyrazic opinii tylko piszesz z taka nienawiscia i sarkazmem , ze głowa boli.. zarzucasz panu prof. ze cie obrazil podczas gdy Ty robisz to na kazdym kroku ... dla mnie jestes podejrzana i musisz miec jakis problem ....

Gość niemlodzieżowa
nie wiem => zobacz temat - 2007 czerwiec ślubowanie czy jakoś tak, jest autorstwa owej Filomenki, tam jest dopiero cala ona hehe :)

Gość nie wiem..
hehe młodziezowa ?.. przeczytałam... jedyne co moge teraz powiedzieć to no comment....;)

Gość Gosiuniaaaaa
Profesor gratuluje odwagi i pieknej kobiety u boku przystojnego mężczyzny . MŁODY CZLOWIEKU -autorze topicu !!!!!!! KAZDE ZŁO

Gość Gosiuniaaaaa
Profesor gratuluje odwagi i pieknej kobiety u boku przystojnego mężczyzny . MŁODY CZLOWIEKU -autorze topicu !!!!!!! KAZDE ZŁO

Gość Gosiuniaaaaa
!!!!!!!!!! MŁODY CZLOWIEKU -autorze topicu !!!!!!! KAZDE ZŁO

Gość Nie wiem co sie dziej tnie tek
KAZDE ZŁO KTÓRE KOMUS WYRZADZISZ WRÓCI DO CIEBIE . Powiem dosłowie SYPIASZ z matka trojga dzieci i mężatka ,tłumaczac to uczuciem . Wiesz co czują osoby ZDRADZANE dzieci ,które doskonale wyczuwaja sytuacje maż ,którego ty robisz ROGACZEM a nie ma większej ujmy dla mężczyzny jak bycie Rogaczem . Ja nie chcę Cię straszyć ,ale takie sytuacje ,ktętactwa zawsze się żle kończą . ZYCIE JEST JAK SZWAJCARSKI BANK I ODDAJE ZAWSZE Z PROCENTEM ALE TYLKO TO CO DO NIEGO WKŁADASZ JAK WKŁADASZ GÓWNO NA STAROSC DOSTANIESZ CAŁY WOREK GÓWNA. Jeżeli tj. miłosc miej w sobie tyle człowieczenstwa i zostaw te kobiete ,jezeli unacie ,ze nie mozecie bez siebie wyjsc niech ona sie rozwiedzie zamieszkacie razem . I jak wtedy staniesz na czele rodziny ?Bycie dobiegaczem jest bardzo proste ,ale głowa rodziny juz nie . Pamietaj tam sa dorostajace dzieci nie wiele starsze od Ciebie . Zdrada jest złem niewybaczalnym sa kraje gdzie za zdrade sie zabija w Polsce czesto sa samosady . PROSZE cie jeszcze raz nie rób tego !!!!!. Ps. Kobieta może byż zawsze atrakcyjna PIEKNO JEST W OCZACH PATRZACEGO nawet po 60 stce .

Gość Gosiunia aaa
Dzieki nie mogłam tego wkleic . I jeszcze jedno nie nam oceniac sytuacje kobiety TA KOBIETA TEZ JEST TCHÓRZEM ,spotykanie sie na boku to nie jest rozwazanie . Natura nas troche oszukała szkoda ,że nie dojrzewamy tak samo stad te wachania i temeramenty ,które czesto sa mylone z miłoscia .

Gość Chłopie malo
Jest wolnych samotnych kobiet samotnych kobiet nawet w tym wieku z dziecmi .Czemu bierzesz sie za mezatke i jeszcze dumnie nam to opisujesz ? Ludzie przestance oceniac ludzi po wieku ,dzieciach itd. Jakie znaczenie ma wyglad jezeli kogos naprawde kochamy?? Czy kaleka nie ma prawa do milosci ? Wyglad jest wazny tylko na pocatku Profesor mam wrazenie ,ze nie kleiłbys zdjecia swojej pani gdyby miala 40 lat teraz masz maskotke Ludzie przestancie sie bawic uczuciami dzieci mezów ,zon

Gość zagubiony_84
A co zrobić jak ją mąż na każdym kroku przewala,zdradza ją i do tego grozi jej ???

Gość są jeszcze
rozwody !!!

Gość Zdrada bedzie zdrada
Słuchaj i nie ma wytłumaczenia .Jakos do tej pory zyli dokad sie nie pojawiłeś . Ona musi sama rozwiazac te sprawe a TY nie badz dalej DOBIEGACZEM ,bo ci kiedys te dzieci odadza . Mozesz jeszcze sam na siebie patrzec ??sypiasz z ich matka w ukryciu wszystko . Stan na wysokosci zadania KUP MIESZKANIE i zamieszkaj z nia i jej dziecmi .

do - niemłodzieżowa i do niewiem...cóz za nicki......schowana twarz.odwagi....zarezerwuje nicki i pokazcie się a nie piszecie głupoty...żenada kupa dzieciaków.

Gość zagubiony_84
A co myslice,że papier z USC da jej miłość??? Ona ma męża tylko na papierze... A jak się nawet zjawi to na krótka i potrafi ją nawet fizycznie krzywdzić...i psychicznie BRAWO!!! Tylko gratulować polskiej zaściankowości, ja planuje z nią wyjechać na wakacje, na 2 miesiące z "katolandu"...

Gość ZULU GULA
JAK MAWIAŁ ZULU-GULA... POLSKA KRAJ DZIWNY KRAJ !:)

Gość Joanna13
To znajomośc jest bez przyszłości bo to Ty ja zostawisz...kiedyś...to jasne jak to że po nocy przychodzi dzień!

Gość Joanna13
zapomniałam dodać....a Ona powinna to wiedzieć i być wobec ciebie uczciwa...takie historie tak właśnie sie kończą

Gość troszkę smutna1
Róznica wieku nei jest za duża, ale Ty jesteś jeszcze za młody. Wiem, że każdy młody facet przechodzi fascynacje starszymi kobietami, a potem to przechodzi. Jak skończysz 25 lat będą Cię juz interesować tylko młodsze. A czym starszy bedziesz tym młodsze będę Cię pociągać. Uwierz mi. Tak jest

\"Profesor mam wrazenie ,ze nie kleiłbys zdjecia swojej pani gdyby miala 40 lat teraz masz maskotke\" Cóż za stwierdzenie, zupełnie jakbyś znał nas oboje od kilku dobrych lat :classic_cool: Po pierwsze wkleiłbym zdjęcie nawet gdyby moja żona miała jak napisałeś 40 lat. Dlaczego? Bo cały czas staram się tutaj pokazać, że nie wiek jest najważniejszy. Dlatego to zdjęcie załadowałem ponieważ filomenka zarzuciła nam \"oboje jestescie drętwi i skazani na siebie bo i jej nikt nie zechce i ciebie\" co jest zupełnie nieprawdą. Oboje jesteśmy uśmiechniętymi ludźmi co właśnie da się zauważyć m.in na zdjęciach :classic_cool: I nie stwierdzaj bardzo Cię prosze jak traktuje czy kogo widze w swojej żonie, nie osądzaj. 🖐️

Gość A ja powiem tak
Znałam parę on 24, ona 36 po rozowdzie z dwójką dzieci. Byli bardzo szczęsliwi. Nie wiem jak się to skończyło. Znam małżeństwo z różnicą wieku 10 lat, z 3 dzieci, wyglądają na szczęśliwych. Ona nie musi się obawiac, ze ją zostawi dla młodszej bo to facet typu: "ciepłe kluchy" Do autora topicu: nie ważny jest wiek, różnica wieku, ważne jest uczucie. TYlko w Waszym przypadku pamiętaj jeszcze o tym, że ona ma dzieci i jeszcze póki co ma męża. Zastanów się czy to co ona mówi o mężu jest prawdą, czy tylko wytłumaczeniem zdrady. Bo słyszałeś na pewno o mechaniźmie zakłamania osony zdradzającej, która czasem wymyśla bzdury na temat swojego męża, żony by wytłumaczyć sobie dlaczego zdradza. Ale oczywiście Twoja może miec faktycznie ciężką sytuację. Do Pana Profesora: gratuluję szczęśliwego związku :) Czy dobrze zrozumiałam, że ona ma 26 lat i 4 dzieci? To tylko tak z ciekawości