Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyrty

Dobry darmowy antywirus !!!

Polecane posty

Gość tyrty

jakiego polecacie?:)

Gość kkkkkkkkkkkk
Norton

Gość ....nowa......
AVAST

Gość avast
pierwsze 60 dni jest darmowe, potem się rejestrujesz i mozesz za darmo go caly rok uzywac

avast :) też go mam i jak narazie jest super a przetestowalam juz prawie wszystkie Kasperskyego, Bit Diffendera Pande i wiele innych i wszystkie byly kijowe przynajmniej u mnie

Gość tyrty
i ten avast na biezaco skanuje kompa?

Gość ulubiony to..........
Norton AntyWirus

Gość avast
tak, mozesz skanowac komputer nawet co godzine ;)

Gość tyrty
ten? avast! 4.6.763 Home PL

Gość generałowa
skąd wziąćtego nortona?

Gość tyrty
ale czy jak jakis wirus bedzie chcial zaatakowac kompa, to dzieki niemu nie zaatakuje, czy po prostu zaatakuje a antywir go usunie? (sorry za glupie pytania, ale jestem poczatkujaca:P)

tak ja mam tego avasta a skanuje w zaleznosci jak sobie ustawisz :) i fajnie ryczy jak znajdzie wirusa heheh

Gość tyrty
dzieki:)

johnny_walker --> co się tak dziwisz? Skanuje też monitor, bo jak jesteś przeziębiony i kichniesz na monitor to te wirusy, które na nim osiądą też trzeba wtedy pousuwać? A do tego taki program jest najlepszy. :D :D :D

Gość taaaaaaaaaa
avast moze i jest ok ale strasznia zwalnia komputer.

a ja polecam kasperskiego też na bieżaco skanuje, avastu niestety nie polecam miałam go 2 miesiace po czym jak zainstalowalam sobie kasperskiego znalazl mi 10 trojanow takze avast przepuszcza wirusy :/ przynajmmniej u mnie... mks vir takze jest dobry dlugo go mialam i nie narzekam, jeszcze oprocz kasperskiego mam Spyware Doctor do wirusow i robaków polecam! :)

Polecam NOD32 jest w Komputer Świecie (z 25 stycznia 2006) to jeden z lepszych antywirów, jesli masz znajomego kioskarza to poda Ci nr seryjny i stronę na jakiej zarejestrujesz się na stronie producenta (dystrybutora) :) zaoszczedzisz 6,50 na gazetce. Jak zarestrujesz to hasło i login jaki Ci przyślą na pocztę, a to upoważni Cię do ściągnięcia pełnej wersji progrmu. Przez miesiąc masz spokój działa i nie potrzeba craków by działał, a nawet więcej masz coś legalnego na kompie :D Po miesiącu znów szukasz Komputer Świata i tak niestety tylko do sierpnia :O Za 90 zł możesz potem dokonać rejestracji na rok. Norton muli system :O Avast jest nieskuteczny :O Wiem co mówie, bo miałem je wszystkie. Wybór należy do Ciebie!

AVG jest bardzo dobry, ma darmową wersję, ta gazetka z NOD32 to też bardzo dobry pomysł, to jeden z najlepszych programów z darmowych jedynie Avast jest polski.

Gość hej ja ci mogę napisać
norton najgorszy najbardziej pamięciożerny antyvirus, avast przepuszcza kupę wirusów i ich nie usuwa , nod32 taki sobie , avg dno. Jedyną słuszną opcją jest kaspersky antivirus do wirusów, a do spywaree polecam spy-sweeper

W skład każdego antywirusa wchodzi monitor antywirusowy :P To jakby kupować monitor komputerowy tylko powiedzieć w sklepie wie pan mi potrzeba tylko obudowy, kineskop to ja mam...

hej ja ci moge napisać - fachuro od siedniu boleści znasz się na tym jak kura na pieprzu. :) avg dno, nod32 taki sobie - hehehehehe, ot kawalarz :D

a jeszcze do \'hej\' - sprawdź sobie w słowniczku znaczenie słówka \"darmowy\".

Polecam Avast, używam od roku i jest niezawodny, po prostu doskonały. Nie zwlania prawie w ogóle systemu. Nigdy nie mam wirusów. Ale trzeba koniecznie się zarejestrować, by program wciąż się uaktualniał.

Gość olenstwo_w
dobre darmowe to zazwyczaj niestety tylko triale :P. sprawdź kaspersky'ego lub G DATA 2009, który to praogram włąśnie testuję. mam go dopiero jeden dzień, więc za bardzo nie mogę się wypowiedzieć, ale na razie spełnia moje oczekiwania- komputer ostatnio mi szalał, stary antywirus nie wykrywał żądnych wirusów, a po zeskanowaniu komputera G DATĄ- 13 wirusów