Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiak00

londa kolor mokka

Polecane posty

Gość gosiak00

Chcialabym dokladnie zobaczyc jaki to kolor - domyslam sie ze odcien brazu:) Kolor zostal mi polecony przez fryzjera.... Moze ktroas z was wie jaki to kolor i opisze go... Badz ktoras ma stronke jakas dobra gdzie jest jakies zdjecie tego odcienia brazu... Z gory dzieki! Podzrawiam!!

gosiak jak nie masz naturalnego koloru swoich wlosow to nie oczekuj ze po farbowaniu bedzie taki sam odcien jak na opakowaniu :) mi zawsze wychodzi duuuuzo ciemniejszy niz powinien bo inaczej łapia wlosy naturalne a inaczej farbowane :)

Gość gosiak00
Rozuemi ,ze na farbowanych a raczej rozjasnianych wlosach kolor w farby bedzie ciemniejszy - niemniej intersuje mnie nadal zdjecie chociazby opakowania tego produktu, poniewaz w necie znalazlam jedynie takie male niewyrazne:(

ja miałam ten kolor.i farbowałam tylo raz bo był jakiś taki rudy.nie polecam

Gość Dorinkaaa
Ja mam zrobione włosy ta farbą, ale nie jest to londa ze sklepu kosmetycznego, tylko z artykułami fryzjerskimi. Podejrzewam, że tą farbę poleciła ci fryzjerka. Jest to bardzo ładny, ale również bardzo ciemny brązowy kolor.

Gość a czy ten kolor Mokka ma rudy
polysk? Czy raczej nie? Pytam sie bo szukam zimengo oscienia brązu bez żadnych rudawych odcieni,poświat czy polysków.Naturalny zimny brązowy odcien.

Gość a czy ten kolor Mokka ma rudy
nie znoszę bowiem farab o cieplych,radawych odcieniach,poszukuję ziemnego brązu dlatego się pytam jaki dokaldnie jest ten kolor Mokka:)

Gość upppppppppp

Gość ghjkl
nie potrafie okreslić czy to zimny czy ciepły odcień ale u mnie wyszedł bardzo ładnie,chyba najładniejszy brąz jaki do tej pory mialam.Jest b ciekawy.Ale w rudy to nie wpada.

Gość dzięki za odp.
:)Pozdrawiam🖐️

Ja też swego czasu miałam taki kolor włosów, bardzo ładny, taki ciemny, czekoladowy...na moich wlosach wyszedł baaardzo ciemny, ale odcień ładny, połysk też ładny....nie zauważyłam nic co przypomina rudy kolor, mnie tez fryzjerka poleciła ten kolor...