choroszcza jukon welcome 44 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Bicz pliz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1550 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ja tam wolę grzeszyć, bo życie jest zbyt krótkie i piękne by sobie odmawiać przyjemności Ja nie grzeszę bo nie wierzę w nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, choroszcza jukon welcome napisał: Ciekawe kim jesteś xD rozpjerdala mnie twoja krucjata na lysom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovsky 9 Napisano 6 godzin temu poza tym schizol jest zwykle na niewidoku jak sie przeloguje na blokera a tirowiec ma profil otwarty wczesniej schizol mial profil otwarty wiec musial sie wylogowac skoro teraz ma inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Pewnie, reszta będzie póżniej Igrasz z ogniem i narażasz się tutejszej gwardii hejterskiej. Po co tu tyle ludzi i czego oni chcą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ja nie grzeszę bo nie wierzę w nic Ja też nie i nawet w tym roku nie przyjęłam księdza, bo nikogo nie było w domu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovsky 9 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: Ciekawe kim jesteś xD rozpjerdala mnie twoja krucjata na lysom oan tylu bab sie stad pozbyla zglaszajac je do bana ze ilosc podejrzanych moze byc kilkadziesiat osob ja obstawiam ze to baba chociaz smakosz tez mial takie nawyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1550 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, libedovsky napisał: to dobrze ze ci sie podoba z wiekiem bedzie jeszcze gorzej i deficyt coraz wiekszy zycie Wiem ale mi sie podoba to zestawienie: deficyt awantów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 50 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Po co tu tyle ludzi i czego oni chcą? zaczynam rozumieć czemu ludzie oglądali Jerrego Springera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovsky 9 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ja też nie i nawet w tym roku nie przyjęłam księdza, bo nikogo nie było w domu.. nic dziwnego skoro 18h pilnujesz kafeterii to nie mialas czasu sie oderwac zeby otworzyc drzwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 6 godzin temu Deficyt amantów () Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 481 Napisano 6 godzin temu Ale przynudzacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: zaczynam rozumieć czemu ludzie oglądali Jerrego Springera Po co oni łażą za mną i za jeżem? Jedno i to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Deficyt amantów () Tak wiemy. Na ciebie z każdego krzaka wybiega amant prima sort Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Igrasz z ogniem i narażasz się tutejszej gwardii hejterskiej. Po co tu tyle ludzi i czego oni chcą? Mam to gdzieś,mogę rozmawiać z kim chcę. Filmu i przedstawienia, więc czas zagrać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 0 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, libedovsky napisał: poza tym schizol jest zwykle na niewidoku jak sie przeloguje na blokera a tirowiec ma profil otwarty wczesniej schizol mial profil otwarty wiec musial sie wylogowac skoro teraz ma inaczej Ten jetin to jest tirowiec bo jak wejdziesz w jego wpisy to pruł się do rudej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Ale przynudzacie. To tylko w oczekiwaniu aż w końcu po latach nas zaskoczysz inicjując guwnoburze stulecia elzbieto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 6 godzin temu Amanci z deficytami. Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 65 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ja też nie i nawet w tym roku nie przyjęłam księdza, bo nikogo nie było w domu.. Nawet w tym roku nie przyjęłam księdza mówi 50 letnia hipokrytka madzia chodząca na msze i plująca na kościół. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovsky 9 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Ten jetin to jest tirowiec bo jak wejdziesz w jego wpisy to pruł się do rudej schizol tez ja wyzywa obstawiam schizola bo zawsze sie ociaga z blokowaniem swoich tematow ale to moze byc tez menel albo bicu nie mowie ze nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Ten jetin to jest tirowiec bo jak wejdziesz w jego wpisy to pruł się do rudej Dokładnie i o tym pisałam, ale Libed stwierdził, że to Fifi i życzył mu śmierci na mrozie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, orkiestra księżniczek napisał: Nawet w tym roku nie przyjęłam księdza mówi 50 letnia hipokrytka madzia chodząca na msze i plująca na kościół. Pamiętaj aby się bierzmować bo potem ślubu kościelnego nie będzie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 481 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: To tylko w oczekiwaniu aż w końcu po latach nas zaskoczysz inicjując guwnoburze stulecia elzbieto Stulecia to nie wiem czy potrafie, mniejsze owszem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovsky 9 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Pamiętaj aby się bierzmować bo potem ślubu kościelnego nie będzie! ty juz jeden slub mialas to co sie martwisz o kolejny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1550 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ja też nie i nawet w tym roku nie przyjęłam księdza, bo nikogo nie było w domu.. A ja otworzyłam drzwi i powiedziałam że nie przyjmę. Kiedyś wierzyłam ale tyle rzeczy sie wydarzyło że nie da się wierzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 481 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: Pamiętaj aby się bierzmować bo potem ślubu kościelnego nie będzie! Ja nie mam bierzmowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, libedovsky napisał: ty juz jeden slub mialas to co sie martwisz o kolejny Nie mam bierzmowania i teraz nie wiem co zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, orkiestra księżniczek napisał: Nawet w tym roku nie przyjęłam księdza mówi 50 letnia hipokrytka madzia chodząca na msze i plująca na kościół. Nie podniecaj się ruda z błękitną krwią. Mam 55 lat, a twoja zawiść to cud, miód na moją duszę i seksowny tylek. Nudzisz, dlatego nie masz ogonów, a ja tak bo nie jestem nudna 🩵() Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 0 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, libedovsky napisał: schizol tez ja wyzywa obstawiam schizola bo zawsze sie ociaga z blokowaniem swoich tematow ale to moze byc tez menel albo bicu nie mowie ze nie. Tirowiec tym razem to konto na j, bo on walczy o atencje i jest olewany moczem i ma do kazdej ktora go tak potraktuje te same teksty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A ja otworzyłam drzwi i powiedziałam że nie przyjmę. Kiedyś wierzyłam ale tyle rzeczy sie wydarzyło że nie da się wierzyć. Nie wpuściłam, bo mnie nie było w moim domu i to było tylko raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach