Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UrWiSeK

Podklady Rimell !!

Polecane posty

czy podklady Rimella sa dobre??Ktoras z Was moze uzywala i moze napisac cos na ten temat??Czekam na opinie :)

Gość 1524256
Ja mam nowy podkład Rimmela Recover do zmeczonej cery rozswietlajacy niestety jest on slabo kryjacy wiec dla osob o nieskazitelnej cerze ale ogolnie ok

Gość malutka18
polecam podkład Stay matt Rimell.dobrze kryje i cena jest ok.matuje tak sobie

Gość zaciekawiona*
ja tez kupilam rimmel recover i bardzo zaluje.Do kupna zachecily mnie pozytywne opinie o tym produkcie i wierze ze moze byc fajny ale dla osob nie majacych nic do ukrycia jesli chodzi o cere -dla mnie ten podklad to niestety porazka ale za to uzywam go czasem jako baze pod inny podklad i wtedy sie sprawdza calkiem niezle

Gość afro
hm, nie wiem -ale polecam Lumene Matt Touch! Balancing...

Gość kaledonia
stay matte to najgorszy podkład jaki uzywałam! Podkładów rimmel nie lubię!Lepsze są maybelline

Gość loczka
podkłady te nie są rewelacyjne!

Gość zansia
ja kupilam mus rimell i jest nawet dobry

Gość jkhfdsfhlkah
moja siostra ma i sobie chwali, ja u niej wyprobowała i niestety dla mnie za mało kryjący

Mam Recover, który jest w stanie podkreślić każdą najdrobniejszą skórkę, pryszcza podskórnego i łuszczącą się skórę. Nie mogę go rozsmarować, bo wchodzi w pory.:( Twarz świeci mi się jak neon i w ogóle nie kryje. Wiem, że to nie jest podkład kryjący, ale po co mi podkład, którego w ogóle nie widać? Nie widać, co nie oznacza, że skóra jest idealna- wręcz przeciwnie. Po Stay matt miałam podobne odczucia i kolor, który miał być brązowy okazał się być pomarańczowy.

Gość LASTING FINISH
A ja mam rimrll Lasting Finish kolor 303 i jest bardzo zadowolona, uzywam od dluzszego czasu. Kolor swietny do mojej buzi (choc moze sie wydawac na poczatku ciemny, ale jak sie nim posmaruje to dopasowuje sie do moejej cery), konsystencja super(dobrze kryje i cera jest taka jednolita) i przede wszsytkim trwały (naprawde sie trzyma). A wiec dla mnie same plusy! No kazdy musi znalezc cos odpowiedniego dla siebie, ja tez szukałam długo i testowałam różne podkłady aż wreszcie natrafiłam na ten :)

Gość magdag24
ja uwazam ze sa niesamowite, wyprobowalam juz kazdego podkladu z tej firmy i jeszcze na zadnym sie nie zawiodlam. aktualnie mam renewal i jest super i bardzo ladnym zapachu. bez porowniania nawet z max factorem ktorego uzywalam niedawno

moim zdaniem są beznadziejne, miałam Cool Matt ( w ogóle nie było go widać , mimo że wybrałam najciemniejszy odcień, znikał chwilę po nałożeniu, twarz po nim błyszczała), Stay Matte ( katastrofa!, tez w cale go nie było widać, nie krył, znikał juz nawet w trakcie nakładania, strasznie brudził ubrania, i twarz po nim świeciła z kilometra)

Gość mmarzenie
Ja ich nie lubię mam matujący z Lirene i jest ok

rimella tylko recover byl fajny ale tez jakis nie do super zadan np do wieczorowego sie nie nadaje bo za malo kryjacy...... ja go czesto uzywam na inny podklad miejscowo jako rozswietlacz:D np pod ooczy:D

Gość wewillrockyou
ja mam cool matte mousse 103. niby najjaśniejszy a ciemny. ;/ nie kryje, matuje skore ale na jakies 2-3 h. ;/ poza tym miał chłodzić, a jakoś tego nie zauważyłam. ;/ ogólnie nie polecam.

Gość skkslalla
Recover jest super, no ale nie do cery z trądzikiem, dziewczyny, czytać nie umiecie? Lekki, rozświetlający podkład do cery problemowej?? Porażka z definicji! Ja go natomiast uwielbiałam, tworzy jedwabistą powłokę i naprawdę dodaje blasku.

Gość aaaaaaaaaasasasasasa
A ja mam właśnie Rimmel - Stay Matte i jestem zadowolona. Jedyny minus to taki, że mam najjaśniejszy odcień - 001 a i tak jest troszkę za ciemny :/ Poza tym - podkład dobrze kryje, ale po kilku godzinach jak zaczynam się świecić to muszę trochę pudru użyć. Ale plusów jest dużo, podkład ten daje bardzo naturalny efekt, przynajmniej u mnie - gładka cera, rozświetlona, jak pupcia niemowlaczka.