Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

muezin

dlaczego ?

Polecane posty

dlaczego tak jet ze za kadym raziem jak napisi cosi do sibie na jakisi temat to moj wypowiedzi jet ostatnia i ta temat umiera. ja mysle ze to jet barzo nieprawiedliwe

Gość mekintoch
muezin to zalezy od tego czy ktos wpisuje odpowiedzi bo jesli nikt sie nie wypowiada w Twoim temacie to spada on coraz niżej i odwrotnie za każdym razem jesli ktos coś napisze to wtedy temat wraca na pierwsze miejsca. Nie ublizajcie ludziom i nie wyzywajcie od analfabetow bo moze to byc ktos kto uczy się jezyka polskiego i wiadomo, ze moze popełnić błędy.

modze lepij pomozecie nic sie smac ? a tak wogole to jestem Ali, chce sie psyjaznic. czy ktosi che rowniez ?

napisalem osobiste sprawy, o dziewzcyne kocham ja i potzrebuje ale my si roznimy

Gość srebrny ząbek Araba

Gość i co myślisz muezin
że ten topik zabawny jest czy jak? i tak kazdy wie ze to prowokacja jakas - a prowokacje na kafe bywały juz o wiele ciekawsze, wiec nikt nie bedzie podnosil tego topiku bo jest durny.

dlaczego ty tak piszes ? zrobiles mi przykkroc. ja chce kogosi zapoznac jaka prowokacia ? co tobi prezskadza ?

cy sa tu ludzie ktozry sa bardzo toleranncyni ?

Gość ja myślę że są...
...ale na pewno jest tu mało takich osób, zresztą nie można być tolerancyjnym zawsze i wszędzie.

Gość tego to ja już nie wiem
a o czym zwykle piszesz?

na razi malo bo jetem tu krotko a che zapoznac kogosi

Czesc ja do Ciebie pisze!!:)jesli serio jestes obcokrajowcem to rozumiem Cie:)bo sama ucze sie rosyjskiego i czesto wchodze na ich czaty.....................Pozdrawiam

Gość to się niczym...
...nie przejmuj, będzie lepiej :) trochę się "wyluzuj", bo mam wrażenie, że spięty z Ciebie człowiek...

oo dziki ze napisaliscie :) to trudno jet tak na poczatek prawda. a czemu uwazazs ze spiety ? to tak widaci jet ?

no tak probowalem czytaci inny tematy i widze ze tam pzrykro pisza. ale jak ni probuje cosi nowe to nie zajde dalej. mi narzie nic zle nie pisa. ciezse si ze wy milo piszecie

Gość YOGI-Miś
A masz wielbłąda ?!

A jak dlugo uczysz sie polskiego jezyka?I jak dlugo jestes w Polsce?Co Cie sklonilo,zeby tu zamieszkac lub studiowac?opowiedz o sobie:):):)

A jak dlugo uczysz sie polskiego jezyka?I jak dlugo jestes w Polsce?Co Cie sklonilo,zeby tu zamieszkac lub studiowac?opowiedz o sobie:):):)