Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kika_21

Powiedzieć mu czy nie?

Polecane posty

Gość Kika_21

Mam pewien problem. Od ponad roku jestem w związku z cudownym mężczyzną, bardzo się kochamy i planujemy wspólną przyszłosć. Jednak jest coś z przeszłości, co mnie męczy. Otóż kiedyś spałam z facetem za pieniądza, to był tzw. sponsoring. Spotkałam się z nim zaledwie pięć razy, ale dwa razy jak już znałam mojego obecnego chłopaka (nie byliśmy wtedy ze sobą). Żałuję i wstydzę się tego, czuję, że on powinien o tym wiedzieć, ale z drugiej strony boję, że go stracę, mimo, że ma dosyć liberalne poglądy na teamt seksu. Powiedzieć mu czy nie?

Gość trudna decyzja
mozesz go stracic na forever!

Gość oczywiscie ze nie

Gość oczywiscie ze nie

Gość nie mow
nadmierna szczerosc jest niewskazana.

Gość ja chcialam byc szczera
i powiedzialam swojemu chlopakowi wszystko - cala swoja przeszlosc... Efekt?? Nadal jestesmy razem - powiedzial ze to co bylo kiedys nie ma znaczenia i... cieszy sie ze bylam na tyle odwazna zeby mu to powiedziec.Niby wszystko pieknie,ale... to nieprawda. Kiedy sie klocimy wypomina mi czesto to jaka bylam, wyzywa od najgorszych... Po prostu wie jaki jest moj slaby i czuly punkt a w klotni to wykorzystuje. Gdybym miala druga szanse - nie wiem czy bym mu powiedziala... Chyba nie... Nie robilam kiedys niczego strasznego, czegos za co mogl by mnie zostawic- ale robilam cos za co teraz w klotni moze wykorzystywac. Chyba bym nie powiedziala... Moze i Ty nie mow....

Gość nie mów
nie mów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja bym nie mógł się z taką kobieta związać , nie patrz się w przeszłośc , idź do przodu

Gość Alynka
Nie mów, przeszłość jest jak bumerang i bedzie do Ciebie wracać.... jesli powiesz. Może Ci być ciężko ukrywać coś przed Twoim mężczyzną, ale ciężej może byc jak przeszłość będzie wracała w kłótniach, rozmowach, aluzjach. Trzymaj się :)

Gość nie mów
krocz dumnie z podniesioną głową , nie daj satysfakcji wrogom , moralnośc to osobista kwestia każdego człowieka i nie mów bo nie wiadomo co cię czeka , stracisz tą miłość wspaniała jedyną , nie bądź szczera bo uczucia zaginą, zostanie gorycz , smutek i rozpacz więc nie mów mu nic w pamięci to zostaw.

Gość Alynka
Hahahaha nie połykam :D nooo nieźle :D:D:D:D

Gość tak se
chcesz go obciazac tym co juz ciebie dreczy?? bylo minelo, staraj sie zapomniec i nikomu o tym nie mow

Gość japa
na kłódke i milcz nie pucuj się bo przyjdzie młotek i ci włosy z dupy powyrywa jak sie wypucujesz

NIE MÓW!!! nigdy. idź lepiej do spowiedzi do księdz jak tobie źle...ale nie mów. kochasz- to nie bądź głupia!!! stracisz go- i uzna cie za taką jak inne.

Gość hopgoblin
nie mów, bo on się będzie z tym męczył bardziej niż ty i unieszczęśliwisz was oboje. czasami niektóre rzeczy trzeba zatrzymać dla siebie, dl adobra drugiej osoby.

Gość vale tudo
Trzeba myśleć przed a nie po. Ma prawo wiedzieć z kim się zadaje. Ale ty go chyba ie kochasz...kobiety myślicie tylko o sobie, daj jemu zdecydować , czy mu to przeszkadza czy nie. Mam nadzieje, że jak mu nie powiesz to zrobi to ten sponsor, a facet kopnie cię w tyłek za kłamstwa.

Gość Kika_21
Ze sponsorem nie mam żadnych kontaktów i myślę, że jemu bardzije zalęzy na dyskrecji niżmnie... jest żonaty i dobrze ustawiony... moja przeszłosc seksualna jest dość bogata i moj mężczyzna o tym wie i nigdy mi tego nie wypomina nawet w kłótniach... za to ja potrafię wypomnieć jego byłą dziewczynę... już kiedyś zaczęłam o tym mówić, on wie, że mnie coś męczy, ale powiedział, ze nie będzie nalegać... bo byłam już gotowa mu powiedzieć, ale stchórzyłam... nawet wtedy podczas tej rozmowy wspomniał coś o seksie za pieniądze, że nawet jakbym zrobiła coś takiego to nie miałoby dla niego znaczenia... ale wiem, że w praktyce jest często inaczej... nie wiem, może już się domyśla? Ale nie naciska, nie nalega... Naprawdę bardzo mnie kocha, nawet mi się już oświadczył... Pytanie do Was wszystkich... Czy chcielibyście wiedzieć, czy Wasz partner (partnerka) kiedyś tam sypiał (sypiała) za pieniądze? Ja osobiście chyba chciałabym wiedzieć, ale moze dlatego, że znajduję się w takiej a nie innej sytuacji, nie wiem, jakie miałabym zdanie gdybym sama tak nie postąpiła... :(

Gość rozwodkaaaaaa
Nie mów, pod zadnym pozorem. Sa rzeczy , które należą do przeszłości i nie mają żadnego wpływu na zycie obecne. Moga jednak zranic te bliską osobę. Najlepiej zamknij ten rozdział swojego życia. To juz było i nigdy nie wróci. Teraz jesteś z nim, nie wracaj do przeszłości. Po co ci to?

moim zdaniem powinnas mu powiedziec.. nigdy nie wiesz, czy to sie kiedys nie wyda.. skoro Twoj facet wie o Twojej przeszlosci to mysle jedne facet w ta czy w ta nie bedzie mial takiego znaczenia.

Gość jkmhs
lepiej nie mow...gdybym to uslyszal to od swojej kobiety to bym sie przerazil...kurde jak moglo byc raz to moglobyc wiecej...Hiv odrazu chcialbym sie zbadac...zrujnujesz mu psychike, wyluzuj, skoro cie kocha to ciesz sie tym...a przeszlosc zostaw za soba!!!

Gość jkmhs
i odczep sie od jego bylych!!!!!!!!!

Gość ola29
Jeśli sam się o to spyta to powiedz prawdę ale jeśli nie to sama nie poruszaj tego tematu bo po co? Stracisz chłopaka i tyle. Facet to nie spowiednik i nie należy obarczać go wszystkim naszymi grzechami z przeszłości.

Gość rozmowa przy okraglym stole
NIE MOW !!!!! Mnie na przyklad wkurza , jak sobie przypomne , ze moj facet tu byl ze swoja ex , tam byl , ze jego ojciec ja lubi , ze jego brat do niej dzwoni , ze on chodzil z nia na imprezy. A to sa calkiem niewinne rzeczy. Jakby mi powiedzial , ze spal z kims za pieniadze , to pewnie bym i z nim zostala , ale by mnie to cholernie gryzlo. Czy jest mozliwosc , ze dowie sie o tym od kogos innego , od jakichs twoich znajomych? Jak nie , to nie mow mu o tym.

Prędzej, czy później się dowie. Zawsze tak jest, jak się skrywamy. Nie wiem, co masz zrobić.. Naprawdę nie wiem. Jeśli on Cię kocha (naporawdę kocha) to myśle, że by to zrozumiał. Jeśli nie.. to tego nie zrozumie. Każdy próbuje jakoś zarobić. On też pewnie spał z niejedną.

Nie mów - napewno go stracisz! , jeżeli mu powiesz to kiedyś uzyje ten fakt przeciw tobie - tacy są faceci

Gość Nie mow
Nie mow, to bylo i sie skonczylo...to jest juz od dawna poza toba...a moze byc za trudne do uniesienia dla niego....

Gość P.H.
"..jest żonaty i dobrze ustawiony..." hmm nastepny do sponsorowania ? Moze mu powiedz przynajmniej bedzie wiedzial ile Ci zaplacic....

Gość odpowiedzi
NIE MÓW jest zdecydowanie więcej. Więc już wiesz co robić. Nie mów.Wyspowiadaj się w kościele, nie przed swoim facetem.

Gość generalowa
Nie dowie sie , jezeli sama sie od tego uwolnisz i przestanie cie to mierzic. Idz do spowiedzi , do psychologa i sama to wyprzyj. Jak ciebie to nie bedzie gniotlo , to sie i nie wypaplesz , bo to juz bedzie dla ciebie zaschnieta sprawa , niewarta wspominania

Gość 123453
wiadomo jak ludzie okreslaja takie dziewczyny i dlatego nic mu nie mow , stracisz go!

Nie mów absolutnie! Jest takie stare powiedzenie, że \"facetowi całej dupy się nie pokazuje\". Ten sponsoring nie wydaje mi się czymś strasznym, ale dla faceta to w jakimś sensie zadra na ambicji. Gdybyś mu powiedział, mógłby mieć jakieś schizy na temat facetów w twoim otoczeniu. Mógłby np. zażądać, zebyś dała mu namiary na tego sponsora i mógłby do niego pójść, choćby z czystej ciekawości. A po co takie sceny wam obojgu?