Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczę

Zespół weselny ze Śląska

Polecane posty

Gość Dziewczę

Witam wszystkich!Widzę,że przygotowania do ślubu idą pełną parą,więc chciałam Wam zaoferować zespół weselny z Tychów.Odpowiem na pytania zainteresowanych;)

Gość nestee
jaki to zespol i czy ma moze plyty demo/

Gość Dziewczę
Zespół jest 4-os.(wokal,klawisze,perkusja i gitara),niestety nie ma narazie żadnego nagrania,ale zawsze można przyjść posłuchać;)

Gość Dziewczę
Dodam jeszcze,że zespół jest z Tychów,jest jedna dziewczyna(ja)i reszta chłopaki;) Gramy to,co kto sobie zażyczy,nowsze i troche starsze utwory,jak kto lubi.

Gość Agniecha86
Witam serdecznie!!! Szukam zespołu muzycznego na wesele które odbędzie sie 16 i 17 sierpnia 2008 w lokalu w okolicach Gliwic-Pławnowice Czas grania na sali mniej-więcej w pierwszym dniu od godziny 15.00 do godziny 2.00 w nocy W drugim dniu od godziny 12.00 do 20.00 Jeste zainteresowana bliżej Waszą ofertą którą znalazłam na internecie. Interesuje mnie rodzaje (prowadzenie) zabaw, czas grania (ilość utworów) i długość przerw. Czy w swoim repertuarze Posiadacie piosenki dla rodziców oraz piosenki śpiewane podczas rozdawania toru weselnego. Jak wyglada moment oczepin?? Czy ewentualnie mozna nasunąć własne propozycje?? Czy zepół wyprowadza młodych. Czy muzyka wykonywana jest w 100% na żywo?? Jak wygląda spożycie alkoholu przez zespoł. Oraz zasadnicze pytanie ile kosztować bedzie ta przyjemność :-)

Gość do dziewczę
Prosze o szczegółowe informacje na temat zespolu na maila zwierzak9@o2.pl

Gość drummer
Polecam zespół Ragtime... Gramy w 100% na żywo... W skład zespołu wchodzi 5 wykształconych muzyków, co gwarantuje profesjonalną oprawę muzyczną wesela... W razie zainteresowania prześlemy naszą płytę... Zagramy w każdym miejscu w Polsce... Zapraszam do posłuchania fragmentów utworów w naszym wykonaniu na www.ragtime.webpark.pl w dziale Muzyka... Kontakt: ragtime@o2.pl tel. 888258385 Zapraszamy do współpracy...

Gość Zosia100
U nas będą grali Abstynenci z kapelanawesela.pl, byłam na weselu, na ktorym grali i wszystko było super! Na razie nie polecam, bo nie wiem jak to u nas wyjdzie, ślub już w lipcu!;)

Gość marysiannnk
a ja bylam na imprezie ostatkowej i gral zespol kwartet i byli super 2panie i 2 panow 3 osoby spiewaja bardzo mi sie podobalo

Gość Super zespół
zapomnijcie o zespołach nie ma większych partaczy,leserów,nierobów i cwaniaków. 800- 2500 za puszczanie muzyki z dyskietki i tępą gadkę do gości ? Najgorszy zespół !