Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fajna_Babka

POMOCY! WLOSY ZA CIEMNE PO FARBIE

Polecane posty

Do tej pory farbowalam wlosy na gorzka czekolade welli, ale troche chcialam by byly jasniejsze. Kupilam wiec szampon koloryzujacy Patettle odcien czekolada majac nadzieje ze wyjdzie o ton jasniejszy. Ale z tego wyszegl ciemny braz. mam teraz taki ciemny odrost grzywke i pare pasem. Fryzjerzy radza by po prostu myc myc i myc to sie splucze w koncu. Moze Wy macie jakies rady jak wywabic szybko ten szampon z wlosow?

Gość prać
po prostu musisz to sprać. Najlepiej spierają kolor szampony przeciwłupieżowe, potrzymaj chwileczkę na włosach pianę

Dzieki za rady. Kupilam szampon gleboko oczyszczajacy. Kpie tez rumianek. Fryzjerzy odradzaja rozjasnianie, choc dawno temu tez mi odradzali a znalazlam fryzjerke, co zrobila to super , nie zauwazulam pogorszenia jakosci wlosa. Niestety nie mam juz z ta fryzjerka kontaktu ;/

Gość kikiki
gdzie kupiłaś taki szampon? jakiej jest firmy? jaki efekt i cena :) pliska odpowiedz, bo mamy podobny problem :)

Gość uppuppu
upupuppuu

To byl nieszczesny szampon 24 mycia palette. Doczytalam juz tu watki, ze to nie schodzi. Fryzjerki mowily, zr to najgorsze farby na rynku.

to prawda, to najgorsze farby jakie sa.. i do tego wychodza okropnie cieme :/ ja tez moge Ci jedynie doradzic mycie mycie mycie i jeszcze raz mycie.. i plukanie wlosow rumiankiem ... polecam farby garniera.. sa chociaz bardziej podobne do tych na obrazku.. i do tego nie niszcza tak bardzo wlosow

No własnie :o nie widze zadnej róznicy między tymi farbami a zwykłymi za 5 zł moim zdaniem palette to najgorsza farba jaką kiedykolwiek moje włosy widziały :o włosy mi garsciami wychodziły :o myślałam ze sie załamie płakałam 2 dni :o :( no ale teraz mam nauczke i juz nigdy jej nie nałoze