Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość felkaaaa

jak powiedzic mamie ,ze wiem ze zdradza tate?

Polecane posty

Gość felkaaaa

jak mam to powiedziec mamie ze wiem o zdradzaniu taty? otoz moj tata przebywa za granica od paru lat,ale tez nie az tak dlugo ok 3,5 roku...moja mama natomiast pod wplywem znajomych postanowila na czacie poflirtowac z facetami(przyznam ze moja mama na 45 lat ,i wyglada ok)no i tak sie zaczelo,a wpadlam na to bo uzywamy tego samego kompa,i przez przypadek nie zamknela skrzynki i odczytalam ze ma korespondencje z innym facetem i to dosc taka jednoznaczna....SZOK!!!!! maja sie spotkac za niedlugo i nie wiem czy mammich nakryc na tym spotkaniu?? nie wiem...w domu w sumie bedzie sie wypierac wszystkiego ..itd,wiem ze naruszylam jej prywatnosc ale nie chce zeby moi rodzice sie rozchodzili... i teraz mam dylemat,,,jak to zrobic zeby bylo dobrze i zebym tego nie spaprala i bardziej ja w to nie wciagnela..?????? pomozcie bo juz sama nie wiem mam tysiac mysli jak to zrobic ale wiem ze pochopne myslenie i robienie czegos pod wplywem impulsu nie doprowadza czasami do niczego kozystnego????

Gość pewno masz okres
powiedz jej ze przeczytalas przez przypadek tego maila ,myslalas ze to twoj bo byl juz otwarty jak siadlas do kompa i chcialas spytac co to za kolega ,ktos z rodziny cuy co :o

Gość a może.....
Twoja mama żartuje sobie s tego gościa? może nie przyjdzie na spotkanie? mo,że to tylko zwykły flirt? nie warto psuć związku Twoich rodziców

Gość pewno masz okres
chociaz ja bym jej powiedziala prawde ,sama sob ie jest winna ze zostawila skrzynke otwarta :) a poza tym przeciez nic ci nie zrobi jak jej to powiesz :)

Gość felkaaaa
nie wlasnie ze :8nie po przeczytaniu maila maili! bo znam hasl do skrzynki.....ONA traktuje to tak jak by byla solo i szukala zwiazuku maja sie umowic i nasiala nawet ze jak sie spotkaja ,pogadaja to moze stwierdza ze moze sie znajda i beda jako MY czyli razem a najlepsze jest w tym ze gostek tez ma zonke i dzieci i on wie ze mama ma "tate" tzn rodzine i nie jest sama.:(

Gość wyslij jej maila
ze wiesz o tym i masz nadzieje,ze to tylko zly sen a jej znajomosc jest tylko i wylacznie na stopie przyjacielskiej, ze takie gadki jednoznaczne to tez zdrada i stracilas do niej zaufanie. do tego napsiz, zeby nie myslala, ze ja szpiegujesz,ze zostawila otwarta skrzynke mailowa i niech cie nie oskarza,ze grzebiesz w jej rzeczach skoro ona jest nielojalna i roi takie rzeczy pod waszym wspolnym dachem

Gość felkaaaa
z tym powidzeniem jej tego to napewno bedzie wsciekla ze grzebie w jej prywatnych rzeczach!!! juz myslalam zeby isc na to spotkanie i ich "nakryc" bo w lokalu nie zrobi mi takiej awantury jak w domu??ale puzniej napewno....

Gość aaaa mozeee
twoja mama nie jest szczesliwa w zwiazku z twoim tata?? i szuka bliskosci innego mezczyzny?? kloca sie twoi rodzice? zle midzy nimi jest??

Gość pewno masz okres
buhahha...tez dobry pomysl :P

Gość transamerica
A jak Ci się wydaje jak się czuje twoja mama z nieobecnym od lat mężem????? Jesteś tak naiwna że myslisz że twoj tata tam gdzieś za morzem tylko pracuje? Dorośnij!

Gość felkaaaa
a ostatnio nawet jak tata dzwoni to sie wscieka szybko ,bo jesli ja zapyta co robisz gdzie bylas to od razu ze ja sprawdza i ze jak nadal bedzie mial takie gadki to ze ona sobie naprawde kogos poszuka..?!!! mozecie sie pokapowac??? bo ja nie jak facet dzwoni i sie cos pyta to chyba normalne ze sie o to zapyta??? a ona odrazu w zlosc wpada

Gość Rzecznik taty
Ja za niego ręczę

Gość holaHola
ojciec juz ponad 3 lata za granica siedzi i napewno sobie uzywa a mamusi zabraniasz?? jest dorosła kobieta i ma swoje potrzeby a tobie niec do tego :P

Gość felkaaaa
powiem tak! moja siostra byla u taty przez dlugi okres i mieszkala z nim razem i napwno by sie zorientowala nasz tata nie umie kombinowac.....wierzcie mi..i by napewno nie wydzwanial tak czesto--- a co do taty jeszcze to ona ma przyjechac za pare miesiecy ok pol roku.....napewno ze by mi bylo tez teskno za bliskoscia...ale teraz kiedy tata ma wrocic? wczesniej tego raczej na pewno nie robila ..tzn flirt i te sprawy......

Gość felkaaaa
wiesz chyba mi jest do tego...to moi rodzice i nie chce zeby sie rozstali!!! po za tym oni obydwoje postanowili tak zrobic ze tata pojedzie bedzie mial mozliwosc lepszego zarobku .......a ona bedzie w domu.....i po za tym jesli rozmawiam z tata przez telefon to czasami zdarza mu sie poplakac ze juz teskni ale ze jeszcze musi troszke odlozyc...a mama najlepiej by chciala zeby on tam byl jeszcze 2 lata........

Gość felkaaaa
a ten fagas co przystawia do mamy to jakis niezly cwaniak ,,siostra miala jego gg i poklikala z nim troche i sie okazuje ze ma pare babek takich jak mama...........a oni poznali sie na czacie czyli obca osoba...................i najlepsze jest to ze jak pisze te maile to takim jezykiem jaki mama lubi..i to mnie wnerwia bo widze ze ja to bierze!!!! a co do zwiazku moich rodzicow to normalnie. ale raczej wszystko bylo ok! ..kiedys mowilam ze chcialabym zeby moje malzenstwo po tylu latach wygladalo jak moich rodzicow...a teraz banka pekla..........

Gość felkaaaa
jak jej tak powiem ze jak zdradzi tate ..to nie chce jej znac....ok ale nie wiem cz by to poskutkowalo........bo mi zuci tekstem ze kazdy robi to co chce i ze za bledy odpowiada sam....wiem o tym tylko ze taki blad jak by zrobila to on moze bardzo duzo zmienic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wyslij jej maila
napisz gosciowi maila ze wara od matki albo jego zona id zieci sie dowiedza co kombinuje

Gość felkaaaa
tez myslalam nad mailem albo na komurke zadzwonic ale moge jeszcze pogorszc bo moga sie jeszcze bardziej kryc a to co zakazane kusi czesciej..:(

Moze to przez rozlake... moze to tylko zarty... ale najlepiej zapobiec zanim cokolwiek sie wydarzy... Moze pogadaj ot tak z mama o tacie... powspominaj..., a tego dnia ktorego ma to \"niby spotkanie\" postaraj sie Ja gdzies wygiagnac... Lo matko... cholerny internet...

Gość felkaaaa
no wlasnie holerny internet.........ze ja ja jeszcze w to wciagalam!!!!!!!!!!!! teraz sie sama na siebie wkurzam!!! co do opowiadania o tacie to czesto to robie a nawet raz ja zapytalam po jej napadzie zlosci na temat ..ze ona sobie kogos znajdzie jak tata bedzie sie wypytywl to ja juz nie moglam i jej sie zapytalam czy ona chce zeby tata wrocil i czy zamierza go zostawic.........bo tak z jej rozmowy wygladalo ze chce go tam trzymac a sama chce pobrykac!!!! i co ona mi odpowiedziala...ze nie! nigdy w zyciu..ze teraz po tylu latach?!!! ja juz sama nie rozumiem,ale to co jest w tych mailach to koszmar no i jeszcze pisza sobie smsy!!! i ostatnio zaczeli dzwonic do siebie i kontakt juz maja przynajmniej mailowy od2 miesiecy albo 3 jakos tak.....

Gość ...........................x

Gość ciekwskaaaa
ja bym napewno zrobiła wszystko zeby zepsuć ta sielankę... naktyj ich w umówionym miejscu :D pewnie mam się zdziwi, ja to bym jeszcze dołaczyła np do stolika ;) tylko bądż pewna, bo to moze sprawy służbowe, a nie romans ;) dowiedz sie kim jest ten facet i poromawiaj z jego zoną mamie powiedz, ze wiesz, i ze jeżeli cos zacznie cię niepokoic powiesz tacie swoja droga, tata tak daleko, pewnie też.... ale ciiiicho, czego oczy nie widzą, pozatym meżczyźnie wypada, a kobiecie nie!!! chetnie pomogę, kocham takie intrygi :) i nie nawidzę facetów którzy zdradzają! choc kobiet też nie ;) przykro mi, ze uwikłali Ciebie w te sytuację, jak juz coś robia mogli by to robic z głową :(

Gość kleineee
dzieki.....ja wlasnie chce zepsuc ta sielanke...w sumie sa 2 wyjscia jak oni sie spotkaja to moze byc ,,albo czar prysnie bo ini sie jeszcze nie widzieli albo wpadnie mama jeszcze bardziej w to bagno... co do dolaczenia do stolika to z checia bym to zrobila ale znajac mame moze ona powiedziec ze to kolega ze szkoly lub cos takiego..tylko ze oni beda sie spotykac w lokalu za miastem........a jesli bylby tylko kolega to bylo by to na miejscu".......ten facet jest chyba po pedagogice z psychologia jak wyczytalam z mailow a i tez tak pisze ze wie co babki lubia sluchac.tzn.czytac!powiedzmy ze wie co ma robic! jak masz jakis plan to dawaj! bo ja mam ich tyle ale nie wiem co i jak zeby nie spaprac bo wiesz jak to samego dotyczy to sie gubi a osobie trzeciej troche latwiej........

Gość felkaaaa
przepraszam pomylka wzielam siostry nik:(:) co do powiedzenia tacie to nie zabardzo moglabym to zrobic powiedziec mu a jesli mame zaszantarzuje to zeby ona pod wplywem emocji mu sama nie powiedziala ...jesli juz to jak bedzie w polsce ale dziela nas tysiace kilometrow...to by go doprowadzilo do rozpaczy.....

Po pierwsze powiedz tacie że wiesz o tym i Cię to męczy. Oczywiście nie wiem jakie masz relacje z ojcem. Więc rada może byc o kant potłuc. :o

Gość felkaaaa
z tata mam dobry kontakt...ale wyobraz sobie ze jestes tysiace kilometrow i sie dowiadujesz ze ci zona rogi doprawia....nie masz mozliwosci szybko lotu dostac...spakowac sie...i ten czas do spotkania tocie zabic moze..i co prawdopodobnie bedziesz sie upijal dzien w dzien i zdrowie zniszczysz a nerwy cie zjedza........

Gość ciekwskaaaa
no to jestem zaskoczona, myslisz, ze Twoja mam byłaby w stanie sama powiedzieć dla ojca??? ja mysle, ze nie skoro tamtn facet ma rodzinę, a ona go nie zna, jezeli jest dorosła madra kobietą to nie pójdzie na to, bo zbyt duze ryzyko, a jeśli nie wyjdzie? a jeśli byłaby do tego zdolna. to jaki jest sens jej nie pozwalac na to. nie ten znajdzie sie inny, na to nie ma mocnych, jak bedzie chciała to zrobić (?) to i tak zrobi, a ty nie bedziesz wiedziała kiedy! wiec jak to jest?

A moze niech Twoja siostra z nim poflirtuje na nowo i powiedz mamie, ze siostra poznala typa..pokarzcie jej to i moze ruszy czacha ze ona nie jest sama, ze z kolesia to niezly kobieciarz. Tacie broń Boże nic nie mów!! Trzymaj sie cieplutko🌻

Gość jakaś taka bylejaka
Rany co za straszny problem .Jak dorosła kobieta może postawić dziecko w takiej sytuacji.To napewno prowokacja.