Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22222

Moj facet i jego przyjaciółki-kutwa przecież to nienormalne chyba?

Polecane posty

Gość
Za przeproszeniem pier...licie Hipolicie. Qrde, rozumiem, że wszystkie panie doradzające przyjaciół piękne za nadobne itd, w przypadku kiedy one się uśmiechną czy cuś do jakiegoś byłego zrozumieją że ich chłopak z buta pójdzie przerżnąć jakąś dupę? Swego czasu przespałem się ze wszystkimi sąsiadkamii z piętra w akademiku. Później zpoznałem moją lubą i zamieszkaliśmy na tym piętrze. I co? I jakoś z żadną już nie spałem mimo że dziewczyna wyjeżdzała czasami na dosyć długo. Dalej trzymam z \"sąsiadkami\" koleżeńskie relacje, a swojej nie zdradzam. Poza tym jak na moje panny po to pisza pamietniki, zeby je potem komuś pokazać. Nie był on pierwszy i na pewno nie będzie ostatni :P

Gość myśkle ze to dobrze
jak je rucha, doskonali swe umiejętności, wiekszą przyjemność będzie potrafił Ci dać!!!

Gość 2222222222222
Nie to nie Paweł-a co??Poza tym z tym doskonaleniem umiejętności-wolalabym zebysmy doskonalili je wspólnie a nie kutwa z całym statem jego byłych kochanic!!!

Gość 2222222222222
a z resztą-nawet jak z nimi sypia to niech sie modli zebym o tym sie nie dowiedziała

Gość 2222222222222
on wie ze nie zrobie mu sceny ani nie skrzywdzę tej na którą sie skusił-po prostu go oleje-bez słowa zostawię-wykasuje, wymarze, wyrzuce, wypier...lę na zbity pysk!!!

Gość no a jak
ci idzie poglebianie przyjazni z twoimi kolegami?I w ogole to ruszylo cos w calej sprawie?myslalam ze topik umarl i ze jest juz dobrze miedzy wami:(

Gość 222222222222
Topic będzie miał się dobrze do czasu kiedy są jego przyjaciółki od bzykanka-sasiadeczka troszke sie uspokoila i juz tak czesto o niej nie slysze ale na dniach przyjezdza do miasta ta druga ,,pokusa,, Oj czuje ze bedzie sie działo!!!!!

Gość 222222222222
a jesli chodzi o pogłębianie znajomości z kolegami to....chyba idzie mi całkiem nieźle-hi hi!!!!

Gość 222222222222
a poza tym on jest jakis dziwny-z tamtymi to sie bzykał a ze mną wystarczy mu na razie całowanko?Bo nie próbuje na mnie naciskać w tej sprawie-więc co myślicie? Na pewno bzyka sąsiadeczkę!