Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artainka

RZUCAM STUDIA!!!

Polecane posty

Gość Artainka

Rezygnuje z socjologii.Wyjezdzam za granice, i od pazdzirnika zaczynam kosmetologie. Nie wiem czy dobrze robie.

Gość Kapitan Flint
Bardzo dobrze !!!

Gość vfgfbcgnvn
heh szczyt ambicji ;] ja uwazam, ze mimo wszystko warto skonczyc tutaj studia i dopiero potem wyjechac;]

Gość hasha
Jeśli nowy kierunek bardzij Cię interesuje, to robisz bardzo dobrze :)

Gość a na którym jesteś roku
???????????????????

Gość Bardzo dobrze
Olac tych Wszystkich socjologow , i psychologow ! To najgorsze debile !!!

Gość jak nie urok to sraczka
:D :D :D :D :D

Rób jak uważasz! Tylko po co to piszesz na forum! Sa ważniejsze sprawy!

Gość yhutjyujnytjun
do vfgfbcgnvn Moja koleżanka studiuje kosmetologie. Wyobraź sobie wariatko, że takie studia wcale nie są proste ...

Gość Artainka
dziekuje za wszystkie odezwy i slowa poparcia ktorych teraz tak potrzebuje! Jestem w kropce i nie wiem co mam robic i czy robie dobrze! Jestem na I roku! Po sesji zamierzam zrezygnowac! cheecky slut a skad jestes??? Ja zamierzam wrocic!Chce odrobic mamie kase ktora "wpakowala" w te studia 9bo studiuje zaocznie) i zarobic na nastepne. A kosmetyczka to fajny zawod, ktory bedzie mnie cieszyl!

Gość vfgfbcgnvn
--> yhutjyujnytjun a moze wariacie?;]

mialo byc Artianka zamiast Artainka Przepraszam bardzo ale wypraszam sobie wyzwisk i obelg pod moim adresem gdyz ja nikogo nie obrazilam!

Gość Ania25....
wyjedz, zasilisz szeregi puszczalskich panienek w UK :o

Gość Czy jesteś pewna
że chcesz w przyszłości wyciskać zaropiałe pryszce zatrądzikowionych smarkul i tuszować zmarszczki starych bab ?

Ania25 nie bede szla w Twoje slady yyyy tak jestem pewna! To mi sie podoba! Moze nie te ochydne syfy, ale ogolnie zawod tak :-)

Gość vfgfbcgnvn
ja nie mam nic przeciwko wyjazdom za granice. Duza czesc moich znajomych wyjechala. Wiem jednak, ze warto miec skonczone tutaj studia, jezeli chcesz wyjechac na zawsze. A jak chcesz wyjechac tlyko zarobic, wrocic i zaczac inne studia to co innego. Jezeli faktycznie bardziej wolalabys kosmetologie niz socjologie to szkoda marnowac czas na cos czego nie chcesz robic w przyszlosci. PAmietaj jednak, ze spora czesc ludzi, ktorzy wyjezdzaja nie chca juz tutaj wracac;]

Nie dziekuje! :-) A na ktorym roku jestes? Robisz studium czy licencjackie? Czy to ma wieksze znaczenie w znalezieniu pozniej pracy?

ja tam lubię męczyć ludzi :P wychodze z założenia, ze robie to co lubie, albo nie robie wcale i wsio:)

narazie studium później mam nadzieje iść wyżej :) jak będzie z pracą nie wiem.. marzy mi się własny salon kosmetyczny w klimatach SPA m mm:)

Zdaje sobie z tego sparwe ze ludzie nie wracaja! mam takich znajomych, ale nie ja! Mam tutaj chlopaka i juz obralam sobie cel do ktorego bede dazyc! Moja mama juz 10 lat pracuje za granica i wiem co to znaczy! Przyjedzie i nie bedzie miala emerytury... A ja jednak chce sie zabezpieczyc i chce robic cos co bede w przyszlosci lubiala! Zreszta mama nie pozwolilaby mi na to abym zostala i zaprzepascila szanse na nauke i prace tutaj!

Oj a mi sie marzy praca w SPA :-) Albo wlasny salon, niestety jest juz ich tak duzo, ze... Dobry pomysl bylby w jakims centrum handlowym w ktorym jeszcze takiego gabinetu nie ma. A po studium co dalej?

Gość vfgfbcgnvn
yhhh no to skoro masz tam sama takze znajomych to wiesz pewnie tez, ze prawie kazdy tak mowi na poczatku;] Wiec zastanow sie po prostu porzadnie. Mimo wszystko ja zycze Ci powodzenia;]

Tam gdzie jade mam mame, znajomych nie! Znajomi to raczej Anglia, Ameryka... Wiem ze kazdy tak mowi. Ale tego jestem pewna ze wroce! Dziekuje za tyle zyczliwosci :*

po studium idę wyżej może do Wrocławia . a mi się marzy wyjechanie do Anglii i tam działanie na swój rachunek :) chociaż marzenia nie zawsze się spełniają będe walczyć..

Gość aniela smutna
Bez skonczonych studiow jestes niczym. Zn - nikim.

a konkretnie? bo ja nie wiem jak dalej mozna sie ksztalcic po kosmetologii ... Mozna zrobic wiele kursow. Co do marzen to jesli bardzo czegos pragniesz to,to juz jest Twoje! Wystarczy tylko w to WIERZYC!!! To sprawdzona metoda ktora dziala w wielu aspektach zycia! :-) Zycze powodzenia i spelnienia marzen :*

Gość nie byłabym taka pewna
sama studiję ale nie uważam że po studiach się jest nikim.niektórzy nie muszą znosic egzaminów itp.a póżniej i tak im się lepiej powodzi