Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artainka

RZUCAM STUDIA!!!

Polecane posty

Ten kto napisal ze bez studiow jest sie nikim, to widocznie ma jakies problemy ze soba! Bo zdrowy, inteligentny i rozumny czlowiek by tego nie napisal!!!

Gość antywirrrrrrrrrrrrr
bardzo dobrze skończyłam prawo i nie mogę znaleźc pracy a kosmetyczka kasuje za wizytę i kasuje i żałuję że nią nie jestem

uuu no moze zle szukasz! Na pewno znajdziesz prace zycze wytrwalosci cierpliwosci i powodzenia! No wlasnie kosmetyczka to dobrze platny zawod! Jak dla mnie moze byc! Byleby maz zarabial wiecej :-)

Mam nadzieje ze nie bede zalowac swojej decyzji, ale na studia zawsze moge wrocic...

Ja tez swego czasu rzucilam studia, po pol roku. Studiowalam inzynierie komputerowa, to byla decyzja jak kula w plot... a teraz jestem na grafice komputerowej i czuje, ze zyje :)

To dobrze :-) Ja tez bym chciala byc tak mega zadowolona z tego ze zrezygnowalam na rzecz kosmetyczki :-) chcialabym...

No i bedziesz, musisz dojrzec do decyzji, ale chyba to juz sie stalo hmm?:)

Grey teraz jestem juz pewna swojej decyzji :-) Czuje ze to wlasnie to. Ale teraz martwie sie wyjazdem... Zostawie tu chlopaka i bedzie mi baaardzo ciezko!

Kurcze mam dzien kiedy jestem pewna ze dobrze robie, a np. dzis juz tak nie jest. Bo ktos mi cos powie, a moze jednak nie, a studia to jednak studia itp itd. Juz sama nie wiem czy to sluszna decyzja...