Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olalalallallaa

jak najlepiej nakladac fluid

Polecane posty

Gość olalalallallaa

jak w pytaniu.. umyc twarz i od rzu nalozyc.. czy moze jakis krem dzywczy poczkeac jakis czas? czy moze jescze inaczej.. jak bedzie najzdrowiej dla skóry?

ja sobie nie wyobrażam nie używania kremu do twarzy. to chyba oczywiste, że pielęgnacja skóry jest ważniejsza od kamuflażu :) ale krem odżywczy będzie chyba nieodpowiedni pod makijaż, raczej jakiś lekki, nawilżający lub matujący, koniecznie z filtrami.

napisze jak ja robie klienta a ty sprpboj i sama zdecyduj myjesz twarz mleczkiem np osuszasz nakladasz tonik by przywrocic naturalne pH nakladasz w razie potrzeby nawilzajacy krem pod oczy nakladasz krem do twarzy nawilzajacy (tylko nie w zimie) lub poltlusty zalezy od konstytencji kremu ile trzeba odczekac zeby sie wchlonol po tym czasie np za pomoca lateksowej gabki nakladsz fluid jesli nie mam wprawy w palacach gabka bardoz ise przyda bo zbiera nadmiar podkladu nakladasz nie pod wlo tylko z kierunkiem wzrostu wlosa odczekujech chwile az podklad ze tak powiem brzydka siadzie nakladasz w razie potrzeby korektor jasniejszy o conajmnie jeden to on podkladu polecam maybbeline pod oczy robisz kropeczki w kacikach nosa wszegzie gdzie tworza sie zmarszczki mimiczne cyzli np bruzda na brodize i delikatnie wlkepujesz odzczekujue moment w razie potrzeby nakladasz puder tranasparenty lub robisz dalszy makijaz oczu ust itp co od kamuflazu nie znam twoich umiejetnosic ale to juz wyzsza szkola jazdy trzeba znac ksztalt i proporcje twarzy zeby ja odp skamuflowac bo kamuflaz to nie tylko to zeby syfki byly nie widoczne ale rowniez korekta nosa policzkow itp