Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryba7

kto rodził w Łasku

Polecane posty

Gość ryba7

Mam termin na kwietnia i poszukuje informacji na temat orodówki w Łasku.Mieszkam w okolicy i chciałabym tam pojechać do porodu ale nie znam tam żadnego lekarza.Jeśli któraś z was rodziła tam ,albo planuje rodzić proszę o wasze wrażenia.

Gość ryba7
To jeszcze raz ja może znajdzie się ktoś z tego miasta.

Gość Polka.2
Chyba za poxno znalazlam Twoj watek, by Cie ostrzec przed tym szpitalem, NAJGORSZY SZPITAL W WOJEWODZTWIE!!! A juz biada jak trafisz na rzeznika ordynator Sz.P. Rybak-Sawula, dziwie sie ze jeszcze tego skorumpowanego i karygodnie traktujacego oddzialu nikt nie skontrolowal...

Gość andzia109
ja nie rodizlam w łasku ale mam tam znajoma byla przerazona syfem i opieka brrrr nie plecam!!! a znacie polozna A relkowska?>

Gość andzia109
podnsze

Gość ziarnko_piasku
jestem z łasku ale na szczęście mieszkam w Anglii :) i tu będę też rodzić ale parę koleżanek rodziło i nie narzekały, nie wiem, może to zależy od tego na jaką zmianę położnych się trafi? ale faktycznie o Rybakowej zawsze słyszałam same najgorsze rzeczy...

Gość kroliczek27
do ziarnko piasku.. jestes z łąsku fajnie moj maz tez ile masz lat moze sie znacie!

Gość ziarnko_piasku
ja jestem 83 rocznik ale nie sądzę zebym znała twojego męża, zawsze jakoś mało osób tu znałam, chyba większość to tych ze szkoły... :P