Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RzEsy

wypadajace rzesy POMOZCIE

Polecane posty

Gość RzEsy

macie jakis sposob na wypadajace rzesy , od czego tak wypadaja? uzywam tuszu ale zmienilam na inny i bez zmian, to samo zrobilam z plynem do demakijazu - tez wymienilam i juz zupelnie nie wiem jak temu zapobiec Wypadaja glownie przy demakijazu (staram sie go robic b delikatnie)ok 5, 6 rzes i rano po nocy tez widze ze Stosowalam odzywke pierre rene, podobno rewelacja ale tez nei pomogla Moze cos z dieta??? ale wlosy np praktycznie nie wypadja, wiec co jest??????????? pomocy bo zostane z golymi oczami:(:(:(

Gość tak jak włosy
rzęsy też wypadają, więc nie masz czym się martwić, tym bardziej, że w ich miejscu odrastają nowe.

Gość RzEsy
no tak ale wlosow jest o ile wiecej, wiec nawet przy intensynym wypadaniu nie zauwaza sie roznicy a rzesy przy takim tepie i natezeniu wypadania ok 6 rzes dziennie to niedlugo zupelnie ich nie bede miec nie wiem co robic, czytalam juz o roznych chorobach rzes, oczu przy ktorych wypadaja rzesy ale nie zauwazylam u siebie zadnych z tych objawow - na szczescie

Gość bóbr czak
a masz łysawe powieki ? Tzn że widzisz różnicę w ilości rzęs ?

Gość RzEsy
takiej duzej roznicy to nie widze - lysawe powieki na razie nie sa, ale widze roznice, ze rzesy sa zadsze, gestych nigdy co prawda nie mialam ale teraz jest ich troche mniej, sczescie ze sa dlugie wiec ten efekt lysej powieki nie jest widoczny przy wewn kacikach oczu fakt prawie ich nie ma, a kiedys mialam troszku:(

Gość rzesorka
Hey czytałam na wypadanie rzes jest dobry olejek rycynowy. Podobno wzmacnia i przyciemnia rzesy. zaczelam go stosowac dopiero od przedwczoraj takze na razie pewnie efektu jeszcze nie ma ale mam nadzieje ze moje rzeski odzyja :) kosztuje ok 2 zł wiez warto sprobowac!!!