Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczochrana

Czy ktoś mógłby mi polecić dobrego fryzjera w Gdańsku??

Polecane posty

Gość rozczochrana

Liczę na Waszą pomoc - po zimie mam strasznie zniszczone włosy, końcówki do wywalenia, a przy okazji chciałabym sobie sprawić jakąś nową fryzurkę....tyle, że nie wiem GDZIE! Znacie jakiegoś dobrego fryzjera w Trójmieście, który mnie nie oszpeci i nie zrujnuje mnie finansowo?

ja znam :) ale to w pruszszu gdanskim. To 7 km za gdanskiem, wiec jak chcesz adres to daj znac. sALON FRYZIERSKI SUPER, chodze tam juz od 10 lat i nigdy sie nie zawiodlam, a na glowie mialam wszystko od krociutkich wlosów po dlugasne i wszystke kolory mi robili tam wlasnie wiec moge z czystym sumieniem polecic. Ponad to babeczki jezsza czesto na szkolenia wiec sa biegle najnowszych trendach a i umieja doradzic.. a i pracuja na kosmetykach Wella Professional

Gość rozczochrana
lilu lilu, to ja poproszę ten adres tak na wszelki wypadek :) czy ktoś jeszcze mógłby mi coś polecić?

Salon fryzierski \"diana\"Malgorzata Fabrello UL mickiewicza 1 (2gie pietro) 83-000 Pruszcz Gdanski jak bedziesz chciala telefon to Ci jutro podam bo dzis nie mam ze soba w pracy,