Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwodzicielka.

Jak uwodzic?

Polecane posty

Gość Zuqi
Chcialem uwiesc dziewczyne ale wydaje mi sie ze jest strasznie inteligentna itp. i nie wiem jakie metody na takie stosowac prosze Help me !!!! z góy dzieki panie i panowie :)

Gość Anulecczka
ile ona ma lat? jak jest inteligentna to najlpiej porozmawiac z nia i jak bedzie miala ochote na cos wiecej to sama to pociagnie ;)

Gość przystojny tulipan
czy to czasami nie jest doda?

Gość Ambra
Bardzo przydatny w życiu temat, faktycznie :) Mam jednak pytanie, najbardziej skierowane do Uwodzicielki, choć proszę wypowiadajcie się co myślicie. Jeśli dziewczyna nie ma kształtów modelki, nie oszukujmy się ale nie jest też osobą grubą.... jest niesmiała i wstydliwa choć w głębi duszy uwielbia się śmiać i przebywać z ludźmi (co wiedzą jej znajomi) czy ona moze znaleźć sposób jak uwodzić mężczyzn? Czy pozostają jej do konca zycia mnms z biedronki, ekran komputera i koty w mieszkaniu? :) POZDROWIENIA!!

Gość zorza_polarna
Mam taki problem: najtrudniej przychodzi mi wyluzowanie sie. Wszystko inne umiem, i jak sie juz wyluzuje to jest dobrze - przekomarzania, żarty, flirty... tyle, że przełamuje sie w jednym wypadku na 10, w innych jestem cholernie sztuczna i zestresowana... prosze, jak sobie z tym poradzic? są jakieś sztuczki, moze ktos tak mial... jak sie wyluzowac i nie przejmowac???

Gość now and forever
kobieta zakochuje sie w mezczyznie nie wzrokiem, nie spojrzeniami- to tylko zauroczenie, ale tym, co slyszy. Mezczyzna, ktory umie sluchac i ktory umie rozbawic kobiete- moze sprawic, ze sie w nim ona zakocha

Gość Gozdziulinho
hmmm... pomimo ze mam 13 lat udaBo mi sie uwiesc 15-latke w jedna noc xD .Ja tak w sumie nic nie robilem :/ sama do mnie podeszla i zaczela gadac do mnie i itp. az w koncu usiadBa na mnie i polozyla mi glowe na ramieniu :> ... Ale nie no serio trzeba miec uwodzenie zaraz po tym jka przyjdziemy na swiat. ja osobiscie uzywam tego ze.. jestem soba -probuje byc smieszny,kulturalny, mowie jej duzo komplemetów . Ale przedewszystkim trzeba chciec... pozdro ;*

Gość pamelka17
moim zdaniem trzeba być pewną siebie,uśmiech jest równie ważny.. jak prawda).nigdy nie pokazuję,że głupio mi z jakiegokolwiek kompleksu,poprostu zapominam o każdym_a on znika,trzeba pokazać pozytywne nakręcenie i być szczerą!!!dać nieraz jakiś milusi komplemencik(oni to lubią)(i to bardzo)wychodzi mi to całkiem nieżle ,,,,,najlepiej "polować"na imprezkach ,kiedy oni czekają na jakieś słodziutkie panienki jam my:)główki do góry, każda z nas jest piękna

Gość kkkaaa
podoba mi się pewien chłopak ze szkoły ale nie wiem czy ja mu się też podobam. Uśmiecham się do niego i na niego się patrze ukradkiem i nie za często. Ale jeszcze ze sobą nie gadaliśmy bo on jest nieśmiały. Jak wziąc od niego numer telefonu??????? pomocy!!!!!!!!

Gość Mocar
uwodzić jestem samotny chłopakiem zawsze marzyłem mniec dziewczne ale najlepiej poderwac ją na jakiś dobry wałek czyli zmysloną chistoryjke i zawsze gdy sie zaczna znajomosć mówi sie że sie mniało dziewczne dzieki

Gość Mocar
mi najbardziej cisnienie podskakuje gdy dziewczna mnie dotknie albo usmniechnie sie mam jedna dziewczne na oku prubuje i niewiem czy mi wyjdzie prosze o pomoc moje gg9872076

Gość Angel Night
Co do uwodzenia moim zdaniem każdy to w sobie ma tą nie zwykłą magie.. teraz pytanie czy mam odwagę? uważam że trzeba stawiać sobie w życiu wyzwania ,wysoko postawić poprzeczkę.. i dążyć do zamierzonego celu.. i nie bać się tego co każdy ma w sobie.. wystarczy głęboko spojrzeć komuś w oczy aby choć na chwilę dodać sobie pewności siebie.. jeśli całe życie będziemy nieśmiali to cały czas będziemy stać w miejcu.. przełam tą barierę każda bariera jest do pokonania.. uwierz w siebie! Chcieć to Móc! 3mam kciuki;)) pozdrawiam >

Gość anetkaelo
Wydaje mi sie ze pierwsza rzecza, ktora przyciaga nasza uwage jest wyglad osobisty tzn. ciuchy, twarz (wiecie o co chodzi) Nastepnym krokiem sa spojrzenia... sami wiemy po sobie,ze jak ktos na nas zerka dziwnie sie czujemy sie inaczej... Pozniej trzeba przejsc do nastepnego kroku, przeciez nie bedziemy na sobie w niskonczonosc patrzec;p;p Rozmowa,komplementy, zarty - cos sie dzieje:) Rozne gesty...:) Ale..... trzeba pamietac by pozostawic po sobie niedosyt jesli mamy zamiar sie z ta osoba spotkac znowu:) ...

Gość do anetkaleo
bardzo podoba mi się ostatnie zdanie :) jeśli chodzi o temat to ja stawiam na bycie sobą.. nie szukam przelotnych flirtów, wiec nei interesuje mnie jednorazowe uwodzenie :) przecież po paru spotkaniach i tak wyjdzie ze jest się kimś innym :) mam pytanko do facetów z krwi kości.. (typ twardziela, sportowca) czy makijaż u laski jest ważny ?? np. na randce.. spotkałam się bowiem ze stwierdzeniem, ze taka nieumalowana, niewystrojona laska na 2 randce to dowód, ze jej nie zależy.. ;/

Gość joanna8
wiedzie jak ja to robie ? zaczynam sie poprostu z niego tak jagby smiac łapie go za kolanoo i jaki ty jestes sexi XD on wtedy zaczyna sie zemnie smac i wtedy cos iskrzy znajdujemy rozne tematy,, tez siadam na jego motor i mowie to gdzie jedziemy :D tak w zartach zeby sie nie domyslił ze to naprawde bo to wtedy klapaa bedziee :D mozna go łapac tak w zarach za udoo chłopcy tak lubia :D mi to zawsze wychodzi :P

Gość
Cóż... po tym co napisał Sawyer doznałem olśnienia. Polegało ono na tym, iż uświadomiłem sobie że podjąłem mądrą decyzję odpuszczając sobie całe to "uwodzenie". Jestem introwertykiem a to oznacza, że nie bywam tam gdzie wypada bywać: na koncertach, festiwalach, barach, klubach, domówkach, parapetówkach. Nie spotykam się z przyjaciółmi bo takowych nie mam. Już samo to niweczy wszelkie szanse. Nie było, nie ma i nigdy nie będzie żadnego żałosnego uwodzenia. Żadna dziewczyna nigdy nawet nie zwróciła na mnie uwagi (nie jestem brzydalem, otyłym kluchem też nie). Zrezygnowałem bo każda porażka bolała coraz bardziej. "A niesmiali ludzie tez potrafia byc uroczy." Tak. Przy narodzinach.

Gość zdobadz-ja.pl
Jak podrywać kobiety w dzień? 1. Widzisz piekną kobietę idącą przed Tobą 2. Podchodzisz od tyłu od lewej lub prawej strony 3. Idąc za nią cały czas utrzymujesz kontakt wzrokowy, jesteś lekko uśmiechnięty 4. Zatrzymujesz ją dotykając lekko przedramienia, stajesz przed nią i mówisz: "cześć, zobaczylem Cię jak przechodzisz (...) i bylbym na siebie zly do konca dnia (...) gdybym cię teraz nie poznał 5. Podajesz rękę i poznajecie się 6. Mówisz, że trochę się śpieszysz (reguła niedostępnowsci) wiec chcesz wziac jej numer aby kontynuowac znajomosc: "sluchaj troche sie spiesze, bo czekaja na mnie znaomi (...) ale mysle ze moglibysmy kontynuowac ta rozmowe kiedy indziej (...) wpisz mi swoj numer (i wkladasz do jej reki swoj telefon) 7. Zegnasz sie i idziesz w swoja strone Nie ważne jaka jest reakcja, wazne aby dzialac wedlug schematu, musisz byc pewny siebie i mowic spokojnym tonem a jednoczesnie seksownynm.

Gość ann2233
Mnie bardzo pomogła w kontaktach z facetami książka – Jak zdobyć osobę, którą kochasz albo której nie znasz. Trochę tajemnic zostało w niej zdradzonych na temat relacji między płciami;) Dobrze wiedzieć pewne rzeczy, później łatwiej się dogadać. Książkę kupiłam na www.jakzdobywac.pl. Ogólnie jest to fajny serwis o takich tematach jak flirt, budowanie relacji w związku.

Gość michał888
Od zawsze wiedziałem, że chcę się nauczyć jak podrywać, ale dopiero ostatnio trafiłem na prawdziwego znawcę...Byłem na kursie, który prowadził Rafał Żuber i jestem pozytywnie zaskoczony. Dużo teoretycznej wiedzy, ale też praktyczne ćwiczenia. Co do szczegółów to wszystko jest na jego stronce www.uwodzenieipodryw.pl . Zdecydowanie polecam!

Gość gość
Spadać z tymi reklamami.

Gość gość
Po cholerę odgrzewać temat sprzed 6ciu lat?

Gość gość
Uważam, że zmiany w celu poznania "pięknej i wartościowej" kobiety są bezcelowe, ponieważ tego typu zmiany z pewnością nie będą trwałe - trwała zmiana to taka, której MY chcemy, a nie która ułatwi poznanie kobiety. Bądźmy sobą, pracujmy w obszarach, które MY uważamy za obszary z deficytami, a nie próbujmy się dopasować do ogólnikowych trendów i typu faceta z podręcznika podrywacza, bo życie to nie teatr, aktorstwo prędzej czy później wyjdzie na powierzchnię i wtedy pojawią się konflikty. Dlatego uważam wszelkie poradniki za bezsensowne. Jedyna rzecz która w moim przypadku zadziałała to feromony ( zamawiałem na http://pherowin.pl) Kiedy ich używałem wychodząc z domu zawsze napotykałem jakąś dziewczynę i to wcale nie ja pierwszy zagadywałem.