Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bcsdhfgdwifhwnjkvfh

ZOSTAWIŁ MNIE DLA BYŁEJ...łączmy się dziewczyny

Polecane posty

Gość bcsdhfgdwifhwnjkvfh

to tak bardzo boli...dziewczyny lączmy sie, pomozmy soebie jakos oni byli razem 6 lat, ze mna byl zaledwie 2 miesice, i nagle z dnia na dzien , wrocil do niej jak sobie z tym poradzic? on byl kiedys moim dobrym kumplem, potem moim facetem, a teraz...nie mam ani kumpla ani faceta

Gość bcsdhfgdwifhwnjkvfh
pomozcie mi sobie z tym poradzic

Wiem, że będzie bolało...ale zapewne w swoim bólu po stracie ukochanej kobiety próbował zapomnieć w Twoich ramionach. Skoro tak, to nie wolno rozpaczać, nie miał do tego prawa. Zajmij sie tym co lubisz....znajdziesz Kogoś Kto wpełni na Ciebie zasługuje.

Gość Ania 25
Ja miałam tak samo BYlismy razem 6 miesięcy ,a on z tamtą raze z siedem lat ale tylko w sezonie bo ona mieszkała daleko.Trudno było mi sie z tym pogodzic ale przeszło jakoś.

Gość bcsdhfgdwifhwnjkvfh
ja po prostu nie potrafie sie z tym pogodzicm zapewnial mnie ze do niej nie wroci, ze miedzy nimi to juz dwano koniec, ona byla za granicą, teraz wrocial i z dnia na dzuien oni wrocili do siebie, mnie to tak boli, czuje sie jak zabawka, wykorzystana i rzucona w kąt a ona chodzi szczesliwa i radosna , bo soebie zdaal sparwe ze go kocha, jak sie dowiedzila ze on jest ze mną, noi wrocil do niej...

Jak dla mnie, to on chciał tylko wzbudzić zazdrość u swojej byłej dziewczyny, wiesz? Olej go, naprawdę nie warto zawracać sobie już nim głowy. Bo przyjaciółmi już na pewno nie będziecie, jego była-aktualna dziewczyna na pewno tego dopilnuje.

Gość bcsdhfgdwifhwnjkvfh
do Ania25 Aniu jak dlugo czekalas, az zapomnisz, ile tobie czasu to zajelo? wiem ze kazdy przypadek jest inny, ale to jest swieze, sprzed tygodnia, io tak bardzo bardzo boli

Gość Ania 25
Byłam w ciężkim szoku jak sie o tym dowiedziłam.I zanim to do mnie trafiło to chyba mineły z 2 lub 3 tygodnie.Ale bardzo długo o nim myślałam,rozpamiętywałm co nas łączyło i dlaczego tak sie stało,zastanwaiłam sie kim ja własciwie dla niego byłam itp.Nie pamiętam ile czasu mi zajeło żebym zapomniała.Jedno jest pewne jestem sama już 2 i 5 roku i spotykałam sie z różnimi facetami ale z nikim na dłużej sie nie potrafiłam związać.

Gość tez to przezyłam
Ja miałam kiedys to samo.... z dnia nadzien mnie zostawił i kazał zapomniec. A jak sie wczesniej zarzekał ze nigdy do niej nie wróci....bez komentarza. Teraz nie wiem czy warto wiązać sie z facetem, ktory jest prosto po długim kilkuletnim zwiazku

Gość selkie
To zawsze trudny temat... Masz prawo do żalu i płaczu. Pamiętaj jednak, że przed Tobą tyle lat życia!Chcesz je zmarnować na użalanie sie nad sobą - bo tym to grozi, jak za długo trwa żal i otępienie. Jestes młoda, wkrótce nastanie wiosna;)zapisz się na jakieś ćwiczenia fitness, latem będziesz mieć jeszcze piękniejsze kaształty i jak On Cię zobaczy to będzie miał czego żałować!!! Nie miał prawa tak postąpić z Tobą. Zobaczysz , czas leczy rany, jednym krócej jednym dłużej. Dlatego trzeba pomagać sobie w rekonwalescencji!!Masz pewnie cele, które chcesz zrealizować.Trzymaj się ich!!! I bądź silna!!!Masz nad tym kretynem przewagę!! P.s. nie słuchaj smutasów piosenek!!! Co nieco przeszłam w życiu....Trzymam kciuki!

Gość selkie
Do "też to przeszłam" i Naszej reszty: NIE WARTO!!!! TO JEST W 99% SKAZANE NA NIEPOWODZENIE!!! Potrzebne jest, każdemu kto kończy zwiazek, "przewietrzenie się".

Gość tez to przezyłam
A co masz na mysli mowiąc "przewietrzenie sie"??? Czy to znaczy ze trzeba dac facetowi troche czasu?

Gość ggggggg
hmm...tez mnie zastanawia co facetow ciagnie do swoich bylych, bo nie sadze, ze tylko senstyment i nostslgia do wspolnie spedzonych chwil..Moj ex ma dziewczyne, a wiem ze chcialby byc ze mna....ma ladna, sympatyczna dziewczyne, a moimo to szuka kontaktu ze mna...tak wiec czasami sie z nim spotkykam...ale wiem, ze nie chcialabym miec takiego chlopaka...stoje po drugiej str. barykady bo jestem ta byla z ktora sie spotyka i che byc, dltego moze was nie rozumiem, ale pomyslccie o tym, bo ja bym takiego facet aod razu w dupe kopnela...hee ale na szcescie nie musze, moze to zrobi jego dziewczyna:p Pozdrawiam

Gość do ggggg
coś kręcisz :classic_cool: :P

Gość no własnieeee
ta ggggggg cos pisze bez ładu i składu:) Cos czuje ze ona ma sentyment do tego byłego i chce aby te co są z tymi facetami AKTUALNIE bardziej sie dołowały:)

Gość ggggggg
no pewnie, krece... ale z z nim:-) CZemu tak uwazasz, moze pzredstawilam ta sprawe b. skomplikowanie, wiec jak chcesz to chetnie to wyjasnie;-)

Gość to samo myślę o autorce
tego topiku :classic_cool: dziewczyno, jeśli poważnie zostawił cię dla byłej, to może nie spełniałaś jego oczekiwań :D do kitu jest większość z was zakładających prowokujące tematy, na ktorych korespondujecie same ze sobą pod pomarańczowym nickiem. załosne :O

Gość ggggggg
Chodzi mi o to, ze dalam wam przyklad na to jacy dranie z ttych facetow( no oczywiscie sa nieliczne wyjatki) i niestety dziewczyny cien tych bylych zawsze bedzie sie gzies pojawiail. Moj ex powiedzial mi ze chcialby wriocic, al eja nie chce!!Niech on uklada sobie zycie ze swoja, wiem ze powinnam si eim calkowicie usunac, ale jeszcze nie umiem, nie umiem zyc z nim i bez niego!! I cghyba iwekszosc osob tak ma, zwlaszcza gdy byli ze soba dlugo i cos ich rozlaczylo. Tak juz jest nie da sie wszytskiego tak latwo wymazac jak gumka!!!

Gość selkie
Do tez to przeszłam Niekiedy trzeba dac trochę czasu; niekiedy nie wikłać się w "już związek" a pozostać na mniej zobowiązującej stopie. Chociaż czasem może się zdawać, że to Ten, na peno Ten. Przewietrzenie to też dla mnie odpoczęcie od nowych związków. Spędzenie więcejc czasu z ludźmi, z przyjaciółmi, zregenerowanie swoich uczuć.

Gość lilak
Tez jestem z facetem z odzysku.. byłam przezorna, kazałam mu spalic wszystkie jej zdjecia i pamiatki po niej :) zapomnial o niej i kocha mnie, lepiej zeby nie mial nic co mu by ja przypomnialo. sprawdzone potwierdzone :)

Gość do ggggggggg
Ale ty durna jestes....

Gość dobrez ze zrobil to po 2 miech
niz po kilku latach, ciesz sie, bo nie ma tego zlego, bo by na dobre nie wyszlo :) Uwazam, ze dobrze zrobil, bo meczenie sie w zwiazku z kims kogo sie nie kocha tak naprawde jest koszmarne :o