Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubie siebie

Czy ginekolog nie ma czasem dość??

Polecane posty

Gość lubie siebie

Przecież oglądać tyle cipek a nie każda to kwiat pierwszej młodości i jakości , czasem coś zaleci , włosy kłują u niektórych musi ciągle słuchać o bolesnych miesiączkach upławach brązowawych ropnych bądz gęstych z grudkami ja gdybym naoglądała się fiutków a co xx byłby chory i ciekła z niego jakaś wydzielina czy biegały mendy chyba bym sie pożygała i masturbowała do końca życia !!! JAk oni to robią a co z wypaleniem zawodowym ginekologów ??????

Gość to jest najgorsze

lubie siebie co Ty za bzdury opowiadasz? ginekolog to lekarz jak każdy inny a gabinet lekarski to nie wystawa, każde ciało jest piekne co ma w takim razie powiedziec patamorfolog??

Gość lekarz nie lekarz
ja bym nie mógł !!!!!!!!!!!kroić trupów też nie- dlatego jestem listonoszem :)

trzeba mieć predyspozycje i lubić co się robi:D raczej nie zmusza się co rano moj kolega akurat uprawia ten zawód, nie narzeka;) i rączki w cieple:P:P

Gość a korespondencje
to panienka chce jeszcze dostawać czy omijać skrzyneczke? bo za zimno teraz na spacerki :)

w końcu luty przecież:) odpowiedni ubiór i wyjdzie Ci tylko na zdrowie

Gość o ffuuuu
wydzieliny ropne bbllleeee

Gość lekarz
kazdy ma czasem dosc, ale lekarz to bardzo niewdzieczny zawod -przyjdzie takie nieumyte, smierdzace w brudnych gaciach , nieogolone i trzeba badac

Gość a jak w domu takie same
to dopiero się załamać :(

a do ginekologa to chyba specjalnie trzeba przyjśc nieumytym. a co ma powiedzieć proktolog ? wsadza palce ludziom do pupy. A jak sie w domu obje i ubrudzi paluszki to potem je oblizuje.

Gość o ffuuuuuuuuuu
najgorsze zawody świata

Pewnie ma ale nagrodą za te wszystkie brzydkie i chore są piękne które przychodzą sobie ot tak na kontrolę. Każdy medal ma dwie strony jak mówią :)

A myslicie, że weterynarz to ma lekko? Ginekologa pacjent nie pogryzie raczej a i obsiusia, czy obfajda tylko z rzadka ;) :D

No fajnie ale proktolog wsadza palec także facetom do tyłka. I czy proktolog jest gejem ? A ladne panienki nie przychodzą do niego tylko schorowani faceci lub babki z hemoroidami. Ładne po co maja iśc do proktologa ?

Gość kamila250
oi

Gość corry
jak urodzilam dziecko to 3 dni po porodzie ginekolog powachal moja podpaske i tak zdecydowal czy wychodze do domu czy nie,dobre nie?

Gość cycastaOla
poprostu zbadal organolepycznie. np. dentysta tez wacha czasem ząb np. przy zgorzeli. To lekarze, a zmysł węchu duzo moze powiedziec.

Gość Golas
Przepraszam Cie bujdo kochana, trzy ostatnie wpisy to nie ja!!! Ja cały czas mam tylko jeden i przy nim chcę pozostać,ale jakiś łobuz zaczął się dzisiaj pode mnie podszywać,o czym ale bujda się już przekonałaś.Mogę mieć tylko nadzieję że będę rozpoznawalny przez mój styl w jakim piszę. Pzdrawiam cieplutko wszystkich!

Gość omcweterynarz
:) weterynarz lekko nie ma.... chyba nie ma takiej dziury w zwierzakach gdzie nie było by mioch palców czy rąk :) ....

Gość gość
ło matko, a Ty myslisz ze my smierdzace chodzimy do gina? To po pierwsze. A po drugie - lekarz nie toleruje i bynajmniej nie zacheca kobiet do golenia lonowek, moja lekarka wrecz na mnie krzyczy za kazdym razem, i teraz dla swietego spokoju zapuszczam przed wizyta...A co do ropnych wydzielin....a jak masz angine ropna i bada cie intternista..to tez ma sie pozygac?:o

jak zauważyła słusznie pozdro600, dentysa miałby rozumując w ten sposób obrzydzenie do całowania, podobnie jak laryngolog, itp itp -> lekarz obok lekarza to nawet widać dawno nie stałeś, a co dopiero podszywać się pod niego. gin gaci nie ogląda, nieogolone - morde sobie sam wygól jak będziesz szedł do laryngologa ze swoimi wydzielinami ropnymi i grudkami z migdałków -> Deamer brzydkie i chore, zdrowe i piękne... zmień se stopke na Dupek w pracy, będzie bardziej pasować -> dr.pantyhose tak, ładnych nie imają się brzydkie choroby... kolejny dupek -> lubie siebie tak, własnie dlatego, niektórzy nie zostaną nigdy lekarzami, bo się do tego nie nadają, jak wszyscy obłudnicy z tego topiku